• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanka ayağı yaptığını nasıl anlarım???

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.224
18.568
248
28
Merhaba hanımlarr 2 yıllık bir arkadaşım var farklı şehirlerde yaşıyoruz sadece yazları görüşüyoruz bir de bazen ben onun şehrine gidiyorum bazen o benimkine geliyor ben onunkine 2 kere gittim o benimkine 1 kere geldi yazın hep birlikte vakit geçiriyoruz tatil beldesi gibi bir yer zaten her gün konuşuyoruz çok kafa biri geçen yıl onun bir arkadaşıyla flörtleşme durumum oldu ama sevdiğim başka biri vardı arkadaşım da biliyordu bana bağırdı çağırdı sevdiğin biri varken arkadaşımla flörtleşiyorsun diye baya bi küs kaldık o flört ettiğim arkadaşı barıştırdı bizi bu iki yıl içinde onun da sevgilisi oldu falan ama pek dikiş tutturabilen biri değil kızla hep birlikte olmalarına rağmen ayrıldılar arkadaşım yüzünden benim de sevgilim vardı geçenlerde ayrıldık sevdiğim birileri olduğunu hep bildi beni fiziken beğendiğini biliyorum kendisi de söyler zaten aramız çok iyi en yakın arkadaşlarından biriyim ama ben ona karşı o tarz bir şey hissetmiyorum eğer kanka ayağı yapıyorsa arkadaşlığımı kesmeyi düşünüyorum sizce nasıl anlayabilirim bunu?

Kanka ayağı ne demek?

Sizden hoşlandığını mı düşünüyorsunuz? Hoşlanıyor olsa muhtemelen koskoca 2 sene içinde söyler ya da belli ederdi. Yaşlarınız küçük diye tahmin ediyorum, bu yaşlarda sevgiliyle dikiş tutturamaması normal olan zaten. Kısa süreli ilişkiler yaşıyor olması ya da size iltifat ediyor olması sizden hoşlandığını göstermez.

Kanka ayağı ne demek?

Sizden hoşlandığını mı düşünüyorsunuz? Hoşlanıyor olsa muhtemelen koskoca 2 sene içinde söyler ya da belli ederdi. Yaşlarınız küçük diye tahmin ediyorum, bu yaşlarda sevgiliyle dikiş tutturamaması normal olan zaten. Kısa süreli ilişkiler yaşıyor olması ya da size iltifat ediyor olması sizden hoşlandığını göstermez.
Fiziken beğeniyor ve çok korumacı sevgilisiyle de arası çok iyiydi birden ayrıldılar samimiyetimiz arttı benden başka kız arkadaşı yok bu kadar yakın olan bir kere instagramını gördüm benim adım ikinci sıradaydı şu arama bölümünde ilk sırada sevgilisi vardı en çok profiline girdiğimiz kişiler arama butonunda önerilenlere çıkıyor.. sanki beni sevgilisiyle kıyaslıyordu ve o yüzden ayrıldı gibi hissettim

Bence kuruntu yapıyorsunuz veya öyle olmasını istiyorsunuz içten içe...
Hayır öyle olmasını istemiyorum ama arabada uyurken fotomu çekip paylaşmış uyuyakaldı:) diye ilgiye aç biri gibi acaba samimiyetimizi yanlış anladı da içine mi atıyor diye düşündüm gururlu ve duygularını içinde yaşayan biri.. sevgilisi de güzel hoş bi kızdı bir anda ayrıldılar anlam veremedim

Hayır öyle olmasını istemiyorum ama arabada uyurken fotomu çekip paylaşmış uyuyakaldı:) diye ilgiye aç biri gibi acaba samimiyetimizi yanlış anladı da içine mi atıyor diye düşündüm gururlu ve duygularını içinde yaşayan biri.. sevgilisi de güzel hoş bi kızdı bir anda ayrıldılar anlam veremedim
İyide çok iyi arkadaşmışsınız.
Ben uyuyakaldı diye foto paylaşmasında enteresan bi durum göremedim.
Sevgilisi güzeldir ama belki çok çirkin bir huyu vardı ondan ayrılmış olabilir.
Bence yaşın daha ufak , tecrübesiz cümlelerden belli.

İyide çok iyi arkadaşmışsınız.
Ben uyuyakaldı diye foto paylaşmasında enteresan bi durum göremedim.
Sevgilisi güzeldir ama belki çok çirkin bir huyu vardı ondan ayrılmış olabilir.
Bence yaşın daha ufak , tecrübesiz cümlelerden belli.
Ya soruyordum eksik bi şeyler var diyordu çok kafa biri diyordu kötü bir huyu olsa mutlaka söylerdi hep bi depresif sürekli içiyor ama sorsan sevdiği biri de yok o yüzden şüphelendim ama benim de flörtlerim sevgililerim oluyor sevseydi dayanamazdı diye düşünüyorum o yüzden yorum almak istedim

Ne alaka ya? Yazdığın şeyleri çok iyi yakın arkadaş! olan herkes yaşıyor zaten.

Ya diğer bir kız arkadaşı da aynı anda pek çok kişiyle flörtleşiyordu ona hiçbir şey demeyen adam bana gelince köpürdü

Adamın arkadaşıyla flörtleştiğiniz için olabilir mi acaba?
Bir arkadaşım başka bir arkadaşıma aynısını yapsa ben de aynı tepkiyi veririm.
Çocuğun tavırlarında bir şey yok. Büyük ihtimalle kendi kendinize kuruyorsunuz.

Adamın arkadaşıyla flörtleştiğiniz için olabilir mi acaba?
Bir arkadaşım başka bir arkadaşıma aynısını yapsa ben de aynı tepkiyi veririm.
Çocuğun tavırlarında bir şey yok. Büyük ihtimalle kendi kendinize kuruyorsunuz.
Genelde rahat insanlar ve ufak cilveleşme tarzı bi şeydi ciddi bir flört değildi sürekli en kıymetlim falan yazıyor storylerin üzerine

Ya diğer bir kız arkadaşı da aynı anda pek çok kişiyle flörtleşiyordu ona hiçbir şey demeyen adam bana gelince köpürdü
Burdan bakınca normal görünüyor. Ama madem o kadar taktınız ya görüşmeyi kesin yada aranızda bişey olamayacağını hissettirin.

Kıskanılmak , korunmak hoşuna gitmiş gibi.

Madem hissediyorsunuz , arkadaşlığı bitirmek gerekiyor diyorsanız bitireceksiniz.

Buradan kimse anlamaz, en iyi siz anlarsınız.

O sevdiğim dediğiniz kişi de flortlesiyor mudur siz hayatinizdayken ?

Back
X