- 7 Aralık 2018
- 7.224
- 18.569
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Merhaba hanımlarr 2 yıllık bir arkadaşım var farklı şehirlerde yaşıyoruz sadece yazları görüşüyoruz bir de bazen ben onun şehrine gidiyorum bazen o benimkine geliyor ben onunkine 2 kere gittim o benimkine 1 kere geldi yazın hep birlikte vakit geçiriyoruz tatil beldesi gibi bir yer zaten her gün konuşuyoruz çok kafa biri geçen yıl onun bir arkadaşıyla flörtleşme durumum oldu ama sevdiğim başka biri vardı arkadaşım da biliyordu bana bağırdı çağırdı sevdiğin biri varken arkadaşımla flörtleşiyorsun diye baya bi küs kaldık o flört ettiğim arkadaşı barıştırdı bizi bu iki yıl içinde onun da sevgilisi oldu falan ama pek dikiş tutturabilen biri değil kızla hep birlikte olmalarına rağmen ayrıldılar arkadaşım yüzünden benim de sevgilim vardı geçenlerde ayrıldık sevdiğim birileri olduğunu hep bildi beni fiziken beğendiğini biliyorum kendisi de söyler zaten aramız çok iyi en yakın arkadaşlarından biriyim ama ben ona karşı o tarz bir şey hissetmiyorum eğer kanka ayağı yapıyorsa arkadaşlığımı kesmeyi düşünüyorum sizce nasıl anlayabilirim bunu?