- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
-
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanoğluşunun iyi olmasına sevindim bizim kocikte izlemiyo allahtan iki tane tv var
alsanaalsanasmile vay bittero vay ohaoldumsmile gerçi alışkınız onun huyuna ben asıl behlülün belasını bulmasını istiyorumkötükedihüsonıkonum bu hafta pek hareketli bitter ottürüyo valla herkesealsanaalsanasmile
firdevsde ne tehlikeli yaww azcık onun gibi güçlü biri olmak isterdim :jeyyar:
nikonum oglusmu hasta :1closedeyes:
teşekkür ederim aybik:smiley-cool:
antiyobitiğe başlıyoruz inşaallah iyileşir oğlum:Saruboceq:
canım benim hem oyun oynamak istiyor hem de uyumak:gitme:
ben de sana komşu geldim sayılır kız
eşimin iş toplantısı var yalovaya geldikboshayallersmile
mehtap dün sesini duydum, sağol canımarkadaşım çok iyi geldi iyi ki varsın:asigim:
aybik nerdesin sen bakem tlfun kapalı yinekız okadar yol gelmişşsin bi 40 dk daha ilerleyip gelinsenizeeedelikafadulden
tamam kanka hemen ekliyorum bugünde çekildik ama onları daha sonra ekliym iki albüm eklersem doyumsuzluk yapabilir
hehe herkes bayıldı dün bi oğlan durdurdu alyayı sevmeye trenchcoatını yerim seni yerim ayyy kolyesi de var kız ne süslüsün benim kolyem yok daha dedi hüseyn de döndü ters ters seninde küpen var işte dedi hehe öldüm gülmekten
bikaç şeyde daha aklım kaldı be kanka bide zaranın kot çeketi vardı çok dadlu belkim yaz sonu alırım kışa kadar 2 ay da onu giyer kikiiki
teşekkür ederim aybik:smiley-cool:
antiyobitiğe başlıyoruz inşaallah iyileşir oğlum:Saruboceq:
canım benim hem oyun oynamak istiyor hem de uyumak:gitme:
ben de sana komşu geldim sayılır kız
eşimin iş toplantısı var yalovaya geldikboshayallersmile
mehtap dün sesini duydum, sağol canımarkadaşım çok iyi geldi iyi ki varsın:asigim:
ben size recebe bel bağlamayın demiştim..lmaz:
kız aybik Allah iyiligini bende bu kız ne recebi diyo diyomdelikafadulden
benim jeton şincik düştü sempatiksalakcinni
aslında sana laf atacaktım gel buluşak diyesempatiksalakcinnikız okadar yol gelmişşsin bi 40 dk daha ilerleyip gelinsenizeeedelikafadulden
he meleğim şikerimyuppi internete bağlanabiliyosun nasıl gidiyo kuzu tatil
bgn evde pinekledim yaaaa
:gitme: oyy canım benim ya, senle hep aynı şeyleri mi yaşıyoruz ne:asigim:geçmiş olsun nikonum çok üzüldüm inşallah tez zamanda şifa bulur kuzucuk.
Benim yavrumda şuan rahatsız ateşi yüksek ve boğaı kızarmış hafiften galiba bugün yine uyku haram bize
yavrum iyileşsinde önemli değil uykusuz kalmaya razıyım ben
oy kaşına gözüne kurban olduğum vakit bulup bana geçmiş olsun mu demişsempatiksalakcinnigeçmiş olsun kuzucuklara acil şifalar nikon çok üzüldüm yaaaa tez zamanda iyi olurlar inşşş..duamdasınız..
amin inşaallah:Saruboceqnikonum canım cok gecmiş olsun rabbim şifa versinopuyorumnanaktan
benimde kızımın gosterisi vardı cok guzeldı kuzum cok heyecanlıydı bende tabii
ayrıca bedelliye red geldi biraz heyecanlanmıstık ama
kız aybik Allah iyiligini bende bu kız ne recebi diyo diyomdelikafadulden
benim jeton şincik düştü sempatiksalakcinni
kızlar valla ben anlamadım benim jeton düşmedi halabilmiyorumkismilehihii süpersiniz ben en başında anladıydım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?