- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Açık aramak farklıdır, şaka anlayışı farklıdır. Şaka anlayışı öyledir belkide.Merhabalar, erkek arkadaşımla ikimizde 25 yaş üzeriyiz öyle ergen modlarında değiliz yani öncelikle onu belirteyim. Aynı kurumda çalışıyoruz sevgili olmadan önce arkadaştık iş yerinden dolayı , birbirmize hep gırgır şamata takılır laf atardık. 9-10 aydır da bir beraberliğimiz var ama erkek arkadaşım ilk zamanları biraz hariç tutarsak aramızdaki o arkadaşlık muhabbetini daha çok sürdürüyor gibi. Yani sevgi anlamında değil de diyalog olarak arkadaşıymışım gibi takılıyor genelde. Hitap şeklinde sorun yok adımla bile seslenmez genelde canım,hayatım vs der ama hala o birbiriyle yarışan, birbirine laf sokma ,açık arama yoluyla dalga geçip eğlenme modunda olan kankalar gibi de fırsat kolluyor. En basitinden diyelim ki bir şey sordum basit bir şey ama canım buna cevap veririm ama sonra bilemedin diye de dalga geçerim diyor ve tiye alıyor ya da aldığım bir şeyi beğenmediyse bu hoş değil boşver alma demek yerine zevkinden şüphe ederim bak diye dalgaya vuruyor vs örnekler uzayıp gider. Kaç kere dedim ki canım biz yarış içinde miyiz de açık arayıp dalga geçiyoruz ya da sürekli espri peşindeyiz diyorum ne var canım gülüyoruz diyor. Kızıyorum bu sefer canım saçmalama ne var bunda diyor, trip atıyorum bunun için tadımızı kaçırma Allah aşkına ne var sen benim hem sevgilimsin hem arkadaşımsın diyor. Aynısını ona yapıyorum anlasın diye pat pat eleştiri ya da ağır espri yapıyorum gülüyor bak ne var bunda ben kızıyor muyum diyor. Yani halinden gayet memnun ve bunun normal olduğunu düşünüyor o yüzden de aynı şekilde devam ediyor. Bak bu bizdeki saygıyı götürür diyorum saçmalama canım diyor kabul etmiyor. Ama ben bu durumdan hoşnut değilim gerçekten ,sürekli sürekli olması canımı sıkmaya başladı ve ilişkimiz için sağlıklı bulmuyorum. Laflara alınmak vs değil derdim sevgililik böyle bir şey olmamalı yani bence diye düşünüyorum. Bu konu dışında öyle başka bir problemimiz yok, yakınlık konusunda falan hiç kanka modlarında değil gayet iyi ya da bir problem esnasında normal yetişkin gibi ama bu durum beni çok sıkmaya başladı konuşmak da çare etmedi nasıl bir tepki koyabilirim de bu durumdan çıkabiliriz fikirlere ihtiyacım var.
Bana hiç anormal gelmedi ya. Bizde eşimle öyleyiz çünkü. Hani eleştirmek yada terslemek değil ama birlikteyken çok gülüyoruz mesela. Yeri geldiğinde arkadaş yeri geldiğinde sevgili yeri geldiğinde karı koca gibiyiz. Siz nasıl bi ilişki isterdiniz ? Bu sekilde daha samimi değil mi ? Örnek verdiğiniz diyaloglarda rahatsız edici bir şey göremedim açıkçası. Siz mi fazla alingansiniz acaba ?
Açık aramak farklıdır, şaka anlayışı farklıdır. Şaka anlayışı öyledir belkide.
Erkek arkadaşım bana yaptığı şakaları başkasına yapsa o kişi çok bozulur ama ben çok gülüyorum valla :) :) çünkü şaka yapıyo biliyorum niyetini.
Bence erkek arkadaşınızın karakteri öyle, siz tanıştığınızda da öyleymiş zaten, rekabetçi şakacı sevgilisini arkadaşı olarak da gören biri belli ki, siz kendinize göre değiştirmek istiyorsunuz bence onu ama bu iyi bir şey değil, asıl bu çabaya devam ederseniz saygıyı kaybeder bence.
Aynen öyle biri ama insan sevgilisiyle bunun dozunu bilmeli gibi düşünüyorum ben de. Evet ben onun bu huyunu biraz törpülemesini istiyorum ama o da aksine benim bu duruma alışmamı istiyor aman ne var bunda modlarına giriyor. Öyle bir hal içerisindeyiz
böyle sevmissin neden degissin ki? sonrada eskiden cok gülüyorduk simdi cok degisti diye üzülürsün
Evet bu banada biraz fazla geldi. Her zaman kucumsemeye kaçan esprileri varsa bencede haklısınız. En nefret ettigim insan tipidir çünkü. Ha böyle şakalar olamaz mı ? Olabilir. Ama sonradan gönül almak,tatlıya bağlamak gerekir. Siz artik mesafeli olun bence. Bu tarz şakalara gulmeyin ve karşılık vermeyin. Mesela fiziginizle ilgili kendince şaka yaptığında '' Sürekli bunu vurguluyosun. Artik gerçek olduğunu düşünmeye basliycam. Farkinda degilsin ama kirici oluyosun'' diyin. Ama çok ciddi bi şekilde söyleyin bunu. Gerekirse hatasini anlayip ozur dileyene kadar surat asin.Eğer akıllı biriyse anlayacaktir zaten. Bu tarz muhabbetleri olan biriyle bi ilişki dusunemezdim ben şahsen. Çok can sıkıcı...Mesele çok gülmekte değil de hep böyle açık arayıp gömmek tabiri vardır ya bunları o yolla yapmaya çalışıyor. mesela kilolu biri değilim ve uzun boyluyum diyorum ki dalgasına manken gibi kızım valla karşımdaki de öylesin tabi canım desin şaka da olsa desin yani ama o manken görmesek inanıcaz yani diyor. Bu sefer ben aman sen sanki bulanmaz hint kumaşısın diyorum yani diyaloglar buna gidiyor. O an gülüyoruz ama sonra diyorum ki ya insan niye sevgilisiyle böyle olsun ki ne bileyim ben öyle dediğim zaman öylesin tabi hayatım dese ben de sen de çok yakışıklısın sevgilim desem daha saygılı değil mi? hep vıç vıç ilişki asla sevmem, aşırı romantizmden hiç hoşlanmam. Eleştiri, espri falan çok kaldırırım ama devamlı böyle de açık arayıp ordan vurup eğlenmeye çalışmak ilişkide ne kadar sağlıklı bilemiyorum.Saygıyı yitirmekten korkuyorum. Yoksa alıngan ya da eğlenmeyi sevmeyen biri değilim aksine tam tersiyimdir ama aşırı kankalıkmış gibi gelmeye başladı bana bu durum da.
Eğlenceli neşeli haline aşık oldum evet ama aşırısı da sevgili değil de kanka gibi hissettirmeye başladı. Canım biraz sevgilim gibi davran kankan mıyım diyorum , ne var bunda canım seninle rahat olamıyacak mıyım diyor. Bana göre bu rahatlık değil de saygısızlık gibi geliyor ne bileyim ya da aşırı mı ince düşünüyorum acaba?
Önce birbirinize sürekli canım demeyi kesin o ne öyle adını unutmuş gibi canım canım canım. Sonra da bu dırumun tadını çıkarın adam takılmak için başkasını aramıyor sevgilisine takılıyor ne var bunda
Ne güzel işte birbirinizin yanında rahat davranabiliyorsunuz. Sen daha resmi olmakmı istiyorsun.
Anlıyorum da adam en başta neyse kendini ortaya koymuş, şimdi siz değiş diyorsunuz diye niye değişsin kaç yaşında insan? Erkek arkadaşınızı kaybetmek istemiyorsanız dediği gibi alışın, bununla mutlu olun derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?