Kanka mı sevgili mi ??

senkimsinki

Merhaba ben çaki nin gelini
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
434
540
18
çocukla buluştuk el ele gezdik dün tartıştık biraz gece bay ben uyuyorum yazdı tartışmaya girmeden uyudu tartışmada benim cinsel konuşmaya tepki göstermem di sabah da msjlari görmüş yazmamış en son bu ilişkinin bitip bitmeyecegine sen karar ver ben tek kelime dahi etmiyecegim dedim bugünde böyle msjlastık kanka muhabbetine girdi vs kesin ve netim bu konuda yeterince kankam vae zaten ex den kanka da olmaz bu çocukta oturmayan bir şeyler var duygu mu dersiniz başka bisey mi anlam veremiyorum siz olsanız ne yaparsınız delirtti beni bugün tanımak istiyorum diyince de duygun yok diyor daha bir kez buluştuk bu duygu dedikleri şey ilk buluşmada aşkından ölüp gitmek demek mi ya ?? Vallahi sinirlerim tepeme çıktı idare etmeye calisiyorum ama adamın yaptığı şey liseli aşıklar modunda bir tarz ilk buluşmada ictigim bardaktan birşey içermisin ağzımda virüs yok beni beğenmedin eve gidince engelleyeceksin vs diye konuşmalarda da bulundu ben de net bir şekilde belirttim istemiyorsam istemiyorum derim zaten ne alakası var dedim ama çocukta özgüven düşüklüğü mu yoksa kişilik sorunu mu var çözemiyorum kanka muhabbeti nedir ya vallahi çıldırıcam kaç yaşındayız 10 falan mi sevgili gibi gez sonra kanka de yemin ederim erkekler ömür kısaltmak için varlar siz olsanız nasıl tepki verirsiniz ? Bundan sonra böyle birşey yaparsa ben nasıl tepki vermeliyim?

güncelleme: arkadaşlar kendisine bir saat daha tahammül edemeyip iletişimi kestim. Yorumlarınız için teşekkürler

Son düzenleme:
Tövbeler olsun! Muhabbete bak.
Kanka kan kardeşi gibi yakın, kardeş gibi görüyorum demektir.
Cinsel ve duygusal olarak bir şeyler hissettiğin yükseldiğin birine kanka denmez. Denirse de iğrenç bir şey çıkar ortaya. Kardeş diyorsun öpüştüğün adama yani. Öykkkk
Olmamış bu, muhabbeti kesin, siz de biraz ilişkiler hakkında bir şeyler öğrenmeden ilişki milişki yaşamayın. Çocukların evcilik oyunu bile sizinkinden daha kurallı ve akla yatkındır herhalde. Bu ne böyle?

Bu ne ya ergenus. Sil bunu engelle, 15 yaşında mıdır nedir

Gerçekten seven isteyen adam kafanda soru işareti dahi bırakmaz ki. Şu muhabbet çok yorucu değil mi sencede? Bir ilişki başlarsa eğer bu senin zorunla olur

ya bu erkek 27 yaşındaysa yazık ya.

cepte tutuyor senden daha iyisini bulsa kankalık bile kalmaz. asla kanma bu davara. engelle. yalvarışlarını da duymazdan gel.
Cocukta ciddi özgüven sorunu var beni engelliyceksin diyip durdu buluştuğumuzda ağzında sürekli beni beğenmedin sevmedin vs lafları var di daha önce denk gelmedim nasıl davranicagim konusunda da bir fikrim yok

tartışmada benim cinsel konuşmaya tepki göstermem di sabah da msjla

Daha bir kez buluşmuşsunuz, tanimadiginiz biri sizinle cinsellik konuşmak için kavga ettiyse o sizi, sizin dusundugunuz gibi tanimak filan istemiyor bunu anlamak niye zor ya resmen mesajlarda dalga geçip durmuş sizinle hala beklentidesiniz.
Cinsellik bir şeyler verirseniz takilacak yoksa da sizi uğraşmaya değer gormuyor.
Bu kadar acinasi hallere girmeyin ya bir kere gorustugunuz erkek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…