- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
-
Bu ne ya ergenus. Sil bunu engelle, 15 yaşında mıdır nedirEki Görüntüle 3138063 Eki Görüntüle 3138068 Eki Görüntüle 3138070 Eki Görüntüle 3138071 çocukla buluştuk el ele gezdik dün tartıştık biraz gece bay ben uyuyorum yazdı tartışmaya girmeden uyudu tartışmada benim cinsel konuşmaya tepki göstermem di sabah da msjlari görmüş yazmamış en son bu ilişkinin bitip bitmeyecegine sen karar ver ben tek kelime dahi etmiyecegim dedim bugünde böyle msjlastık kanka muhabbetine girdi vs kesin ve netim bu konuda yeterince kankam vae zaten ex den kanka da olmaz bu çocukta oturmayan bir şeyler var duygu mu dersiniz başka bisey mi anlam veremiyorum siz olsanız ne yaparsınız delirtti beni bugün tanımak istiyorum diyince de duygun yok diyor daha bir kez buluştuk bu duygu dedikleri şey ilk buluşmada aşkından ölüp gitmek demek mi ya ?? Vallahi sinirlerim tepeme çıktı
O 27 ben 23Yaşlarınız kaç acaba
Neredeyse 30 olmus koca adamin diyaloglara bak. Ben de 19-20 yazmanizi bekliyordum.O 27 ben 23
ya bu erkek 27 yaşındaysa yazık ya.O 27 ben 23
Ay 27 yaşında insanın yazacağı mesajlar mi şunlar yani... Bence de koşarak uzaklaşın.O 27 ben 23
Evet öyle olur bende tavrımı koydum aynı şey yaşanırsa ikinci kez şansı olmayacakGerçekten seven isteyen adam kafanda soru işareti dahi bırakmaz ki. Şu muhabbet çok yorucu değil mi sencede? Bir ilişki başlarsa eğer bu senin zorunla olur
Maleseff öyle değil tavırları da çok özgüven dusuklugunu gösteriyor beni engelliycen beni beğenmedin diyip durdu buluştuğumuz günNeredeyse 30 olmus koca adamin diyaloglara bak. Ben de 19-20 yazmanizi bekliyordum.
Cocukta ciddi özgüven sorunu var beni engelliyceksin diyip durdu buluştuğumuzda ağzında sürekli beni beğenmedin sevmedin vs lafları var di daha önce denk gelmedim nasıl davranicagim konusunda da bir fikrim yokya bu erkek 27 yaşındaysa yazık ya.
cepte tutuyor senden daha iyisini bulsa kankalık bile kalmaz. asla kanma bu davara. engelle. yalvarışlarını da duymazdan gel.
tartışmada benim cinsel konuşmaya tepki göstermem di sabah da msjla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?