Kanka mı sevgili mi ??

Safinaz derken adınız mı safinaz yoksa zayıf olduğunuz için vb sebepten lakap olarak mı taktı? Eğer adınız değilse safinaz deyip durması inanılmaz çirkin bir şey. Siz de ona ayı yogi falan deyin ne bileyim, söndürün şunun havasını lütfen gargamel de diyebilirsiniz. bu konu beni ilkokul yıllarıma götürdü

Ya esprisine söylüyorduk 2 senedir arkadaştık zaten ben de ona bıyık falan diyorum ççok zayıf değilim fizigim güzel :) ama safinaz dedi kaldı öyle agizds cunki ilk tanistigimizda aşırı zayıftım

Ya esprisine söylüyorduk 2 senedir arkadaştık zaten ben de ona bıyık falan diyorum ççok zayıf değilim fizigim güzel :) ama safinaz dedi kaldı öyle agizds cunki ilk tanistigimizda aşırı zayıftım

Sizin için sorun değilse iyi ama yine de çok ergen ergen konuşuyor. sizi sinirlendirmek ister gibi. Bence ciddiye bile almayın.

Daha iyisini arıyor bulursa kankasınız bulamazsa akşama sabah sevgili olursunuz.

İkinci şansı vereceksiniz yani?
Adamın niyeti sevişmek, en azından seks konuşmak. Ötesi de yok yani çok bariz.

Şans hak etmeyi geçtim, şans istemeye tenezzül bile etmeyen adamlara kendi kendine şans verip kendini heba eden kadınlara üzülmekten ciğerim soldu şu forumda.

Erkeklerin geç olmasına örnek olan biri kendis hoş sizde çok farklı değilsiniz bence muhabbetti devam ettirmiş uzatmışsınız. Şaka gibi muhabbetler. Ben ergenlik döneminde böyle konuşmadım bi erkekle.

Kendinizden daha düşük zekalı birine vakit harcamayın ne olur. Denginizi bulun. Adam haplanmış gibi siz ne derseniz dalga geçmiş resmen bir de üzerine düşün yazmaya devam edin diye senin duygun yok diyerek yem atmış. Bu sitedeki konuları okumaya başladığımdan beri erkekler, ilişkiler midemi bulandırır oldu. Kadınların neredeyse hepsi çiçek gibi, nahif, düşünceli erkeklere bak bir de. Sizin konu gene iyi sevgili bile değilsiniz. Evli, çocuklu kadınların konuları asıl delirtiyor beni. O kocalarla ilgili konuları okumaya hiç tahammülüm yok.

Cinsellik olmadan sevgili olunmaz demeye getirmiş bence. O yoksa kankayiz demiş. Kanka olmak istemiyor sevgili olmak istiyor ama bu şekilde ifade etmiş. İçinde cinsellik olmayan bir sevgililik istemiyor.

Adam sizle dalga geçip trollemiş; siz hala ben neyim, biz neyiz diye sorup durmuşsunuz. Kendinize hiç mi saygınız yok, şu konuşmanın sonunda tamam sevgiliyiz dese kabul edip devam mı edecektiniz?

İletişimi kestim dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…