kankam bana küsmüş hala hasta yatıyorum

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
2.5 yıldır tanıdıgım kız arkadaşımla bugün küs oldugumuzu anladım sebep onunla ilgilenmediğimmiş..erkek arkadaşıyla alakalı bir mevzu vardı konuşamamış benle ve ben hastayım 3 gündür yatıyorum sabahları ve gece uyanıyorum o da onunla ilgilenmediğim için benle konuşmama kararı almış ki kendisi bana hasta mısın neyin var dahi demedi bunu ona söyledim o da ben ne haldeydim biliyor musun sen sormadın falan dedi böyle saçma sapan durum yüzünden benle konuşmuyor artık sonuç hastayım yatıyorum hala anlam veremeyerek.. ne yapayım bilemiyorum artık bıktım böyle durumlardan :19:

2.5 yıldır tanıdıgım kız arkadaşımla bugün küs oldugumuzu anladım sebep onunla ilgilenmediğimmiş..erkek arkadaşıyla alakalı bir mevzu vardı konuşamamış benle ve ben hastayım 3 gündür yatıyorum sabahları ve gece uyanıyorum o da onunla ilgilenmediğim için benle konuşmama kararı almış ki kendisi bana hasta mısın neyin var dahi demedi bunu ona söyledim o da ben ne haldeydim biliyor musun sen sormadın falan dedi böyle saçma sapan durum yüzünden benle konuşmuyor artık sonuç hastayım yatıyorum hala anlam veremeyerek.. ne yapayım bilemiyorum artık bıktım böyle durumlardan :19:

Utanmadan Trip mi Atıyor ?
İnsanlık Yapıp Elinde Bir Buket Çiçekle,
Arkadaşına Bir Geçmiş Olsun Deseydi, Daha Makbule Geçerdi..

Utanmadan Trip mi Atıyor ?
İnsanlık Yapıp Elinde Bir Buket Çiçekle,
Arkadaşına Bir Geçmiş Olsun Deseydi, Daha Makbule Geçerdi..

konuşmama kararı almış.Yılda bir kez hasta oluyorum zaten o da arkadaş kaybına yol açtı:9: onun kötülüğünü düşünen bir arkadşaı var onla buluşmaması için uyarmıştım ona da çok alınmış koşa koşa ona gitmesine benim alınmam gerekiyorkenn :24 bananeyse insanların iyiliğini düşünmek de artık suç

konuşmama kararı almış.Yılda bir kez hasta oluyorum zaten o da arkadaş kaybına yol açtı:9: onun kötülüğünü düşünen bir arkadşaı var onla buluşmaması için uyarmıştım ona da çok alınmış koşa koşa ona gitmesine benim alınmam gerekiyorkenn :24 bananeyse insanların iyiliğini düşünmek de artık suç

Arkadaş Kaybına Yol Açmamış..
O Senin Arkadaşın Olsaydı, Hasta Olduğunu Duyduğunda Yanında Olurdu..
Herkes Kendi Hayatını Yaşar..
Sende Artık Önündeki Maçlara Bak.. :34:
Geçmiş Olsun.. :38:

Arkadaş Kaybına Yol Açmamış..
O Senin Arkadaşın Olsaydı, Hasta Olduğunu Duyduğunda Yanında Olurdu..
Herkes Kendi Hayatını Yaşar..
Sende Artık Önündeki Maçlara Bak.. :34:
Geçmiş Olsun.. :38:

hayaller kurmakta boşunaymış gelecek için artık değer bileni yanında tutmak lazım:21:

insan arkadaşına sormaz mı hasta olurken,:1: bi derdin varmı yokmu ona göre hasta olucam..:27:
nerdeyse bu boyuta gelmiş olay..:23:

Back
X