kankam bana küsmüş hala hasta yatıyorum

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
2.5 yıldır tanıdıgım kız arkadaşımla bugün küs oldugumuzu anladım sebep onunla ilgilenmediğimmiş..erkek arkadaşıyla alakalı bir mevzu vardı konuşamamış benle ve ben hastayım 3 gündür yatıyorum sabahları ve gece uyanıyorum o da onunla ilgilenmediğim için benle konuşmama kararı almış ki kendisi bana hasta mısın neyin var dahi demedi bunu ona söyledim o da ben ne haldeydim biliyor musun sen sormadın falan dedi böyle saçma sapan durum yüzünden benle konuşmuyor artık sonuç hastayım yatıyorum hala anlam veremeyerek.. ne yapayım bilemiyorum artık bıktım böyle durumlardan

Utanmadan Trip mi Atıyor ?
İnsanlık Yapıp Elinde Bir Buket Çiçekle,
Arkadaşına Bir Geçmiş Olsun Deseydi, Daha Makbule Geçerdi..

Utanmadan Trip mi Atıyor ?
İnsanlık Yapıp Elinde Bir Buket Çiçekle,
Arkadaşına Bir Geçmiş Olsun Deseydi, Daha Makbule Geçerdi..

konuşmama kararı almış.Yılda bir kez hasta oluyorum zaten o da arkadaş kaybına yol açtı onun kötülüğünü düşünen bir arkadşaı var onla buluşmaması için uyarmıştım ona da çok alınmış koşa koşa ona gitmesine benim alınmam gerekiyorkenn :24 bananeyse insanların iyiliğini düşünmek de artık suç

Arkadaş Kaybına Yol Açmamış..
O Senin Arkadaşın Olsaydı, Hasta Olduğunu Duyduğunda Yanında Olurdu..
Herkes Kendi Hayatını Yaşar..
Sende Artık Önündeki Maçlara Bak..
Geçmiş Olsun..

Arkadaş Kaybına Yol Açmamış..
O Senin Arkadaşın Olsaydı, Hasta Olduğunu Duyduğunda Yanında Olurdu..
Herkes Kendi Hayatını Yaşar..
Sende Artık Önündeki Maçlara Bak..
Geçmiş Olsun..

hayaller kurmakta boşunaymış gelecek için artık değer bileni yanında tutmak lazım

insan arkadaşına sormaz mı hasta olurken, bi derdin varmı yokmu ona göre hasta olucam..
nerdeyse bu boyuta gelmiş olay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…