Bilmem . Başka adam kalmadı demek . Gereksiz takıklık yapıyo işte
Ya böyle kadınların olduğu bir sitede kadınları aşağılayan ve o isme sahip insanları rencide edebilecek bir yorum yazdıgum için utaniyorum ve alınacak herkesten peşinen özür diliyorum ama bu da kalıplaşmış bir kelime ve alternatifini bulamadım maalesef.
Arkadaşıniz tam da halk arasında "kezban" diye nitelendirilen kadinlar gibi davranmış.
Kendisini ağırdan satmaya çalışmış,
hayatindaki adama yüz vermeyerek kıymete bindiğini sanmış,
adam uzlaşmaci bir biçimde soğukluğundan rahatsız olduğunu söyleyince 'işine gelirse' demiş, kaba bir şekilde yol vermiş.
Yetmemiş ulaşılmaz olmak istemiş 'sil numaramı' demiş
O da yetmemiş pişman olduğu halde burnu büyüklük yapmış ve çocuğa mesaj atmayı kendini yedirememiş
İstemiş ki: ben bir piremsesim,tüm vücudum altından yapıldığı icin eşim benzerim yok, ilişkide benim kanunlarim geçerli. Ben iteyim o gitmesin, ben kovayim kapımda yatsın, haksız da olsam bir adım bile atmayayim ama o bana koşsun'
İyi de neden?
Ayrıca çocuğa abaza falan demişsiniz , alakası yok . Belli ki derdini kelimelerle ifade edebilecek, istemediği bir ilişkinin sınırlarından çıkabilecek bir adam.
Abaza olsa kadının eteğinde dolaşır,onu pohpohlar, kovsa da suyuna giderdi bir şekilde...
Ayrıca iki sevgili adayının buluşması, saatlerce hiç durmadan konuşması, uzaktayken her an ellerine telefon gitmesi en doğal şey. Adı üstünde : cicim ayları.
Hiç bir ilişki yaşamadiniz mi? Memur gibi resmi mi takılıyordunuz sevgilinizle?
Bence arkadaşınızi yanlış yönlendiriyorsunuz. Eğer aradığı şey ölümüne resmiyet-konusmadan Elele tutuşmadan nikah masasına oturmaksa kimseyle flört etmesin, ailesi ona 'niyeti ciddi' birisini bulsun.
Ya da saçma sapan davranıp anında gemileri yakmasin.
Aklı başında bir kadın böyle bir durumda kendini ölçer tartar, vazgeçmek istiyor muyum diye düşünür. Eğer içinin isindigi bir insansa 'bana soğuk davranıyorsun' dediğinde aslında ondan etkilendiğini ama ilişki konularinda çok deneyimli olmadığını, nasıl davranması gerektiğini çok kestiremedigini, hem de bir anda içindekileri söyleyebilecek karakterde biri olmadığını, zamanla-bazi şeyler oturduktan ve bir güven oluştuktan sonra içindekileri daha iyi ifade edeceğini söyleyebilirdi.
Böyle bir açıklamayla güzel bir ilişkiye baslayabilirlerdi.
Ama arkadaşınız ne yapmis?
Ben böyleyim, işine de gelirse. Hadi bye
Diye kaba sana,iletişime kapalı bir şekilde konuşmuş.
Aklı başında hicbir insan iletişim kurmayı bilmeyen, kelamıni anlatmak yerine trip atan birini hayatına almak istemez.
Arkadaşıniz bu kafayla giderse daha coook kaybeder