Kankama yardımmm

"Sıcak davranmamı bekleme" demek "Senden hoşlanmıyorum, uzak dur benden" demek. Haliyle çocuk karşı taraftan sıcak tavırlar görmek ister yani kendini ağırdan satmak soğuk davranmak demek değil. Çocuk hızlı ilerlememiş, hoşlandığı kızdan aynı ilgiyi ve sıcaklığı görmek istemiş -ki gayet doğal.
Daha tanıma sürecinde sevgilim gibi davran sürekli ilgilen benimle ara konuş demesi bence hiç normal değil. Abazalık. Arkadaşım malesef bunu anlamıyor yazsada yine aynısını isteyecek farkeden birşey olmayacak.

Daha tanıma sürecinde sevgilim gibi davran sürekli ilgilen benimle ara konuş demesi bence hiç normal değil. Abazalık. Arkadaşım malesef bunu anlamıyor yazsada yine aynısını isteyecek farkeden birşey olmayacak.

Konuşmadan nasıl anlaşacaklar, flört döneminde konuşulur. Çocuk abaza falan değil, olsaydı inan arkadaşının peşine yapışırdı. Üstelemiyor işte.

Çok değişik yorumlar yapılmış :)
Ben çocuğun tanıma sürecindeyken sevgilim gibi davran demesini abazaca buluyorum. Arkadaşımın buna karşı mıhabbeti kesmesini de takdir ettim . Ama hala beni anlayıp dönmesini istiyorum demesini anlayamıyorum. Abaza abazadır değişmez net. Sanırım çok ayrıntılı anlatmadığımız için yanlış anlaşıldı konu. Şimdi arkadaşım sizden gaz alıp çocuğa yazmasa bari :))

Konuşmadan nasıl anlaşacaklar, flört döneminde konuşulur. Çocuk abaza falan değil, olsaydı inan arkadaşının peşine yapışırdı. Üstelemiyor işte.
Zaten olması gerektiği kadar konuşuyorlardı. Bence baktı bu kızla istediğim gibi takılamam o yüzden üstelemedi. Ciddi birşeyler düşünüyo olsa o da ağırdan alır emin adımlarla ilerlemek isterdi

"beni sil dedim silmedi"
Tövbe tövbeee, Allah kelamı mi arkadaşınızın lafı da çocuk onun dediklerini yapsin?
Siler silmez, kime ne?
Bir insanın telefonunda durmasının hiçbir önemi yok ki , benim telefonumda ne sucular ne paket siparişciler ekli :) ne oluyor yani ekli olunca??
Belki de yedekte tutuyordur, canı sıkılıp boşta kalınca şansını tekrar deneyecektir... Yani ne onemi var ki karış tarafın numarayı silmemesinin? Çok istiyorsa kendi silsin, hem numarayı hem konuşmaları. Stalk da yapamaz böylece,kafayı da takmamis olur.
Arkadaşınıza gelince... bence ya yaş olarak çok küçük, ya da sosyal gelişim olarak çok geride...
Azıcik kendisini tanımaya cabalamali kesinlikle. Davranışları hic tutarlı değil...

Zaten olması gerektiği kadar konuşuyorlardı. Bence baktı bu kızla istediğim gibi takılamam o yüzden üstelemedi. Ciddi birşeyler düşünüyo olsa o da ağırdan alır emin adımlarla ilerlemek isterdi

Yav böyle düşünüyorsanız niye takıksınız ki çocuğun arayıp aramamasına? İstemiyorsa arayıp aramamasının umrunda olmaması lazım, kaldı ki çocuk dediğin gibi takılmak istiyor olsa bile bu o çocuğu abaza yapmıyor. İkisinin ilişkiye bakış açılarının farklı olduğu anlamına geliyor.

niye bukadar anlam yukluyorsunuz? yeni nesil gercekten boyle mi? bazi insanlar telefon rehberi ile duygusal bag kurmazlar. bak esimin telefonunda 6 yil once tuvaleti tamir ettirdigimiz adamin numarasi duruyor. tuvalet adam diye kayitli, evlenmeden evine baktigimiz adam kayitli. 260 istiyor diye kaydetmis. duruyor yani oyle. daha bisuru var aynaci, eve bakacak vb bence cok da anlam yuklemeyin.

niye bukadar anlam yukluyorsunuz? yeni nesil gercekten boyle mi? bazi insanlar telefon rehberi ile duygusal bag kurmazlar. bak esimin telefonunda 6 yil once tuvaleti tamir ettirdigimiz adamin numarasi duruyor. tuvalet adam diye kayitli, evlenmeden evine baktigimiz adam kayitli. 260 istiyor diye kaydetmis. duruyor yani oyle. daha bisuru var aynaci, eve bakacak vb bence cok da anlam yuklemeyin.
Katılıyorum sizee kesinlikle öyle

Bilmem . Başka adam kalmadı demek . Gereksiz takıklık yapıyo işte
Ya böyle kadınların olduğu bir sitede kadınları aşağılayan ve o isme sahip insanları rencide edebilecek bir yorum yazdıgum için utaniyorum ve alınacak herkesten peşinen özür diliyorum ama bu da kalıplaşmış bir kelime ve alternatifini bulamadım maalesef.
Arkadaşıniz tam da halk arasında "kezban" diye nitelendirilen kadinlar gibi davranmış.
Kendisini ağırdan satmaya çalışmış,
hayatindaki adama yüz vermeyerek kıymete bindiğini sanmış,
adam uzlaşmaci bir biçimde soğukluğundan rahatsız olduğunu söyleyince 'işine gelirse' demiş, kaba bir şekilde yol vermiş.
Yetmemiş ulaşılmaz olmak istemiş 'sil numaramı' demiş
O da yetmemiş pişman olduğu halde burnu büyüklük yapmış ve çocuğa mesaj atmayı kendini yedirememiş
İstemiş ki: ben bir piremsesim,tüm vücudum altından yapıldığı icin eşim benzerim yok, ilişkide benim kanunlarim geçerli. Ben iteyim o gitmesin, ben kovayim kapımda yatsın, haksız da olsam bir adım bile atmayayim ama o bana koşsun'
İyi de neden?
Ayrıca çocuğa abaza falan demişsiniz , alakası yok . Belli ki derdini kelimelerle ifade edebilecek, istemediği bir ilişkinin sınırlarından çıkabilecek bir adam.
Abaza olsa kadının eteğinde dolaşır,onu pohpohlar, kovsa da suyuna giderdi bir şekilde...
Ayrıca iki sevgili adayının buluşması, saatlerce hiç durmadan konuşması, uzaktayken her an ellerine telefon gitmesi en doğal şey. Adı üstünde : cicim ayları.
Hiç bir ilişki yaşamadiniz mi? Memur gibi resmi mi takılıyordunuz sevgilinizle?
Bence arkadaşınızi yanlış yönlendiriyorsunuz. Eğer aradığı şey ölümüne resmiyet-konusmadan Elele tutuşmadan nikah masasına oturmaksa kimseyle flört etmesin, ailesi ona 'niyeti ciddi' birisini bulsun.
Ya da saçma sapan davranıp anında gemileri yakmasin.
Aklı başında bir kadın böyle bir durumda kendini ölçer tartar, vazgeçmek istiyor muyum diye düşünür. Eğer içinin isindigi bir insansa 'bana soğuk davranıyorsun' dediğinde aslında ondan etkilendiğini ama ilişki konularinda çok deneyimli olmadığını, nasıl davranması gerektiğini çok kestiremedigini, hem de bir anda içindekileri söyleyebilecek karakterde biri olmadığını, zamanla-bazi şeyler oturduktan ve bir güven oluştuktan sonra içindekileri daha iyi ifade edeceğini söyleyebilirdi.
Böyle bir açıklamayla güzel bir ilişkiye baslayabilirlerdi.
Ama arkadaşınız ne yapmis?
Ben böyleyim, işine de gelirse. Hadi bye
Diye kaba sana,iletişime kapalı bir şekilde konuşmuş.
Aklı başında hicbir insan iletişim kurmayı bilmeyen, kelamıni anlatmak yerine trip atan birini hayatına almak istemez.
Arkadaşıniz bu kafayla giderse daha coook kaybeder

Ya böyle kadınların olduğu bir sitede kadınları aşağılayan ve o isme sahip insanları rencide edebilecek bir yorum yazdıgum için utaniyorum ve alınacak herkesten peşinen özür diliyorum ama bu da kalıplaşmış bir kelime ve alternatifini bulamadım maalesef.
Arkadaşıniz tam da halk arasında "kezban" diye nitelendirilen kadinlar gibi davranmış.
Kendisini ağırdan satmaya çalışmış,
hayatindaki adama yüz vermeyerek kıymete bindiğini sanmış,
adam uzlaşmaci bir biçimde soğukluğundan rahatsız olduğunu söyleyince 'işine gelirse' demiş, kaba bir şekilde yol vermiş.
Yetmemiş ulaşılmaz olmak istemiş 'sil numaramı' demiş
O da yetmemiş pişman olduğu halde burnu büyüklük yapmış ve çocuğa mesaj atmayı kendini yedirememiş
İstemiş ki: ben bir piremsesim,tüm vücudum altından yapıldığı icin eşim benzerim yok, ilişkide benim kanunlarim geçerli. Ben iteyim o gitmesin, ben kovayim kapımda yatsın, haksız da olsam bir adım bile atmayayim ama o bana koşsun'
İyi de neden?
Ayrıca çocuğa abaza falan demişsiniz , alakası yok . Belli ki derdini kelimelerle ifade edebilecek, istemediği bir ilişkinin sınırlarından çıkabilecek bir adam.
Abaza olsa kadının eteğinde dolaşır,onu pohpohlar, kovsa da suyuna giderdi bir şekilde...
Ayrıca iki sevgili adayının buluşması, saatlerce hiç durmadan konuşması, uzaktayken her an ellerine telefon gitmesi en doğal şey. Adı üstünde : cicim ayları.
Hiç bir ilişki yaşamadiniz mi? Memur gibi resmi mi takılıyordunuz sevgilinizle?
Bence arkadaşınızi yanlış yönlendiriyorsunuz. Eğer aradığı şey ölümüne resmiyet-konusmadan Elele tutuşmadan nikah masasına oturmaksa kimseyle flört etmesin, ailesi ona 'niyeti ciddi' birisini bulsun.
Ya da saçma sapan davranıp anında gemileri yakmasin.
Aklı başında bir kadın böyle bir durumda kendini ölçer tartar, vazgeçmek istiyor muyum diye düşünür. Eğer içinin isindigi bir insansa 'bana soğuk davranıyorsun' dediğinde aslında ondan etkilendiğini ama ilişki konularinda çok deneyimli olmadığını, nasıl davranması gerektiğini çok kestiremedigini, hem de bir anda içindekileri söyleyebilecek karakterde biri olmadığını, zamanla-bazi şeyler oturduktan ve bir güven oluştuktan sonra içindekileri daha iyi ifade edeceğini söyleyebilirdi.
Böyle bir açıklamayla güzel bir ilişkiye baslayabilirlerdi.
Ama arkadaşınız ne yapmis?
Ben böyleyim, işine de gelirse. Hadi bye
Diye kaba sana,iletişime kapalı bir şekilde konuşmuş.
Aklı başında hicbir insan iletişim kurmayı bilmeyen, kelamıni anlatmak yerine trip atan birini hayatına almak istemez.
Arkadaşıniz bu kafayla giderse daha coook kaybeder
Ben kesinlikle bi yönlendirme yapmadım. Yapmam da. Zira benim yönlendirmelerimi takacak biri olsaydı ona bu adamı takıntı yapmamasını bitip gittiğini önüne bakmasını defalarca söyledim bunu uygulardı.
Herkesin ilişkiye bakış açısı farklıdır. Sıcaklık soğukluk kavramlarıda kişiye göre değişir yani özneldir.
Ben en baştan mıç mıç başlayan ilişkilere karşıyım. Böyle üstüne atlamak diyorum ve abaza olarak nitelendiriyorum. Ama abaza dediğim birinde de takıklık yapmıyorum.
Arkadaşımın hatası kafa yapılarının farklı olduğunu bilmesine rağmen ondan adım beklemesi. Takıntı yapması.
Sizde buna kezbanlık diyorsunuz mesela , buda sizin nitelendirmeniz birşey diyemiyorum.
Kaale alıp uzun uzun yazdığınız için de teşekkür ederim ayrıca. Umarım kezban yakıştırması arkadaşıma biraz olsun dokunurda bu konuyu burada kapatır.

Sizden hoşlanan biriyle kısa bi süre konuştunuz flört aşaması bile değilken çocuk ona soğuk davrandığınızı ve bunun onu rahatsız ettiğini söyledi. Sizde bu aşamada daha sıcak davranmamı bekleme diyip hoşçakal dediniz o hoşçakala cvp bile vermedi konuşma orada bitti. Sonrasında mesaj arama olmadı . Aylar geçmesine rağmen numaranızı silmedi. (Son hoşçakal mesajınızda numaramı sil demenize rağmen silmedi silmiyor.)
Ne düşünürsünüz neden silmiyor numarayı sizce ?
Yazma arama ihtimali var mı ?
Benzer şeyler yaşayan oldu mu?
Cevaplar için şimdiden Teşekkürler mutlu akşamlar :)

Ulaşılamaz olmak isterken tamamen ulaşılmak istenmeyen konumuna düşmüş kankan :KK70: banada sıcak davranmami bekleme hoscakal dese biri dönüp bende suratına bakmam. Numara silme olayına gelince. Kimisi umursamaz numarasını silim yok sosyal medyadan engelliyim falan. Buna anlam yüklemeyin boşuna.

Back
X