- 20 Mayıs 2023
- 2.512
- 3.677
- 53
- 30
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
O da hastalıktan dolayı takatsiz kaldığı için değişmiş. Eğer eski sağlığı yerinde olsaydı yine şiddet uygulardıBazı değişimleri oldu. Güçten düştüğü için saldırgan değil ve ses tellerinde felç olduğu için bağıramıyor
Babamın lafı da buna benzer olmuştu. Herkse çok çektirdi ailesine bile demişti. Siz de tam bir cevap oldu. Evet boşanırsam miras alamam ama şöyle de bir durum var. Hastalığı ne kdr sürücek ve iyileşirse ne yaparım onu bilemiyorum. Miras için durursam iyileştiğimde bu evliliği devam ettirmiycem zaten sonuç yine aynı olucakAllah'ın sopası yok sözünü hiç bu kadar somut görmemiştim.
Bosansaniz anladığım kadarıyla hayatınızı kuracak bir durumda değilsiniz. Yani kötü biri de olsa insan bunu demeye çekiniyor ama bosanirsaniz vefat durumunda miras da alamazsınız.
Uygulardı die düşünüyorumO da hastalıktan dolayı takatsiz kaldığı için değişmiş. Eğer eski sağlığı yerinde olsaydı yine şiddet uygulardı
Biraz gamsız olsam işte bu yorumları yapardım. Ailesin bana alıcağı tavrı da düşünsenize insanlar bana ne gözle bakıcak. Hasta adamı bıraktı gitti dieİyi ama eski konunuza baktım ve gerçekten sizin için çok üzüldüm zaten şiddet görmüşsün birde hastalığıyla mı uğraşacaksın. Çocuklarının ne düşündüğünü bir kenara bırakıp kendin için rahat nefes alsan daha iyi olmaz mı. Senin de canın yok mu sen de insan değil misin. Neden başkaları için kendine yazık ediyorsun hem de ciğeri beş para etmez bir adam için.
Yüzde yüzUygulardı die düşünüyorum
Ona o zaman bakarsınız. Şu an bosansaniz çocuklarla yaşayacak maddi olanağa sahip misiniz peki? Değilsiniz. O zaman birikim yapmaya bakın. Çocukların yaşı kaç bilmiyorum ama kreş yaşına geldilerse bir işe girip çalışın. Şey gibi düşünün, bakıcılık yapıyor ve karşılığında barınma, yeme-icme alıyorsunuz gibi.Babamın lafı da buna benzer olmuştu. Herkse çok çektirdi ailesine bile demişti. Siz de tam bir cevap oldu. Evet boşanırsam miras alamam ama şöyle de bir durum var. Hastalığı ne kdr sürücek ve iyileşirse ne yaparım onu bilemiyorum. Miras için durursam iyileştiğimde bu evliliği devam ettirmiycem zaten sonuç yine aynı olucak
Kendime çok haksızlıklar yaptım. Gereksiz yere fazla affedici oldum
Gamsız olun insanların size ne gözle bakacağını boş verin kendiniz için yaşayın biraz bencil olunBiraz gamsız olsam işte bu yorumları yapardım. Ailesin bana alıcağı tavrı da düşünsenize insanlar bana ne gözle bakıcak. Hasta adamı bıraktı gitti die
Mantıklı bir düşünme taktiği evetOna o zaman bakarsınız. Şu an bosansaniz çocuklarla yaşayacak maddi olanağa sahip misiniz peki? Değilsiniz. O zaman birikim yapmaya bakın. Çocukların yaşı kaç bilmiyorum ama kreş yaşına geldilerse bir işe girip çalışın. Şey gibi düşünün, bakıcılık yapıyor ve karşılığında barınma, yeme-icme alıyorsunuz gibi.
Gamsız olun insanların size ne gözle bakacağını boş verin kendiniz için yaşayın biraz bencil
Eşiniz size miras olarak bırakacak mali mülkü var mıBen çok sabırlıyımdır ve çok affederim ama sabrımın sonundaysam gemileri değil limanları yakarım arkama asla dönüp bakmam. Sanırım sabır kısmımın dolması mı lazım cesaretim mi yok bilemedim
Doğru ve güzel. ne veriyorsam verebiliyorsam onla yetinsinzaman çok kıymetli. çok hızlı geçiyor. siz yaptığı her şeye rağmen belli bir süre olsada onun yanında durmayı tercih etmişsiniz. vefa borcunuz olmayan birine vefakar ve fedakar davranıyorsunuz. bunu çocuklarınız için insanlık için yaptınız. bundan sonrası ise artık kendinize odaklanma vakti. senelerinizi harcamak zorunda değilsiniz. iyiliğin küçüğü büyüğü olmaz, siz bir süredir destek olmuşsunuz. o da bu kadarıyla yetinmeyi bilsin. yaptığı şeylere rağmen. böyle düşünün. çünkü boşansanız sizden kötüsü olmaz. herkes bu açıdan bakmaz ama buzdağının görünmeyen kısmı asıl bu.
Evimiz var. Arabayı sattık parasınıda kardeşine verdi. Neymiş onda durucakmış tekrar araba alırsak istermişEşiniz size miras olarak bırakacak mali mülkü var mı
Ben çok sabırlıyımdır ve çok affederim ama sabrımın sonundaysam gemileri değil limanları yakarım arkama asla dönüp bakmam. Sanırım sabır kısmımın dolması mı lazım cesaretim mi yok bilemedimGamsız olun insanların size ne gözle bakacağını boş verin kendiniz için yaşayın biraz bencil olun
Keşke evi üzerinize alabilsenizEvimiz var. Arabayı sattık parasınıda kardeşine verdi. Neymiş onda durucakmış tekrar araba alırsak istermiş
Allahin takdirine bak hic sistem bozulmuyor biryerde dersi veriyor hatali kullarina.düzen sistem öyle isliyorki zamani gelince .zamaninda zayif birine yaptigini kendisi zayiflayarak güçten duserek ödüyor. Ben olsam durmam boşuna demiyorlar acima yetime....gerisi bosluk doldur.birde siz maddiyatinizi toparlayin yarini garantiye alin.iyilesirse ders cikaracak bi adam degil gibi eskisi gibi olurGüzel bir soru. Kemoterapi aldığı için güçten ve kilodan düştü zaten o yğzden üstüme yürüme şiddet yok. Ayrıca ses tellerinin birine felç indi kısık sesle konuşabiliyor bu sebeple de bağırıp çağıramıyor. Yani istemsizcede olsa değiimler var tabi
Benim eşimde kanser hastasıydı herseyiyle bizzat kendim ilgilendim şimdi gayet iyi şükürMaddi imkansızlıklardan dolayı daha önce boşanma davası açıp iptal etmiştim. Evliliğime devam etmek zorunda kaldım. Sonrasnda de hastalandı zaten eşim. Bırakıp gitsem vicdanım el vermiyo evet ama kalsamda yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?