- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Şimdi de aynı aslında değilen bişey yokÇektirdigini çekiyor kendisi Aslında ders olmalı biz insanlara kimisine hemen kimisine zamanla yaradan hak ettigini veriyor
Size gelince etraf tamamen sizi kınıyacak hasta kocasını boşadı kanser adamı bıraktı bilmem ne bunlarla savaşacak gücünüz varsa bırakın konuşsunlar ve siz kendinize başka bir hayat kurun ha yoksa ölene kadar çekecekseniz yaşadıklarınızı gözünüzün önüne getirin
Çok ama çok hassas bir konu bu belkide sizin sınavınız inanın Allah kimseyi bu duruma sokmasın keşke önceden ayrılsaydınız
O zaman maddi durum yoktu demişsiniz şimdi ne değişti
Son evrede şuanBence hastalığın derecesini düşünün. Bazi kanser hastaları cok problem yaşamiyor hafif geçiriyor atlatiyorda bazilari son evrede oluyor onlara insan ister istemez vicdan yapar ona göre karar verim
Hastalığı ne durumda belki gidicidir
Maaşı da size kalır
Bu adam kardesine para verdiyse bosanirken cok zor ev umarim kendi uzerinedir şerh koydurun satamasin habersiz.5 krus vermeyecek belli bosanirken parasal olarak guclendiginizde yol verin doven adam iyiligi haketmiyorBu bilinmezlik uykularımı kaçırıyor
Bence biraz daha sabredin dayaklarına sabretmişsiniz zatenSon evre de şuan
Değişen bişey yoksa boşanınca nasıl geçineceksiniz? İşe girebilecek misinizYani hayır. Çalışmıyorum çocuklarım var onlarla ilgileniyorum e bide eş hasta zaten
Maaşı kalır işte ne güzel sakın boşanmaSon evre de şuan
Bence hastalığı yaptıklarına bedel olabilir.Yerinizde olsam eşimle ilgilenir.Onu mutlu etmeye çalışırdım.Arkadaşlar merhaba. Eşim tam 1.5 senedir kanser hastası. Evliliğimiz de sorunlarımız zaten vardı ve buna rağmen ilk öğrendiğim günden itibaren yanında olmaya çalıştım. Son 1,2 aydır artık eşimi sevemiyorum. Eskiden yaptığı haksızlıklara kızgınım ve kırgınım hala. Kötü bir psikolojideyim şuan. Yanında durmak vakit geçirmek istemiyorum. İğreti oldum herşeyinden. Vicdanen kendimi de çok suçluyorum. Resmen zoraki yanındayım. Benm gibi yaşıyan hisseden varsa eleştirilerinize ihtiyacım var.
Belki merhamete gelir sizin ona bakmanızBabamın lafı da buna benzer olmuştu. Herkse çok çektirdi ailesine bile demişti. Siz de tam bir cevap oldu. Evet boşanırsam miras alamam ama şöyle de bir durum var. Hastalığı ne kdr sürücek ve iyileşirse ne yaparım onu bilemiyorum. Miras için durursam iyileştiğimde bu evliliği devam ettirmiycem zaten sonuç yine aynı olucak
eşinizden sonra nasıl geçineceksinizYani hayır. Çalışmıyorum çocuklarım var onlarla ilgileniyorum e bide eş hasta zaten
geçen seneki konularınızda kemo aldığında bile arkadaşlarına eğlenmeye gitmiş siz ailesine söyleyince kavga olmuş üstelik öncesinde şiddet görmüşsinüzNe yalan söyliyim bende üzülemiyorum. 4. Evre
Kolon 4. Evre ve sıçramaları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?