Kanser hastası eşimi artık sevmiyorum

Bence hastalığın derecesini düşünün. Bazi kanser hastaları cok problem yaşamiyor hafif geçiriyor atlatiyorda bazilari son evrede oluyor onlara insan ister istemez vicdan yapar ona göre karar verim

Şimdi de aynı aslında değilen bişey yok

Emekli maaşı kalacaksa boşanmayın, paraya konun derim zaten son evreymiş. Eve ede hemen şerh koydur kimseye everemesin. Accilen bir avukat bul bence adam bir şerefsiz giderayak kazık atmasın.

Adama hiç acıyamadım ettiklerini buluyor, konu sahibesi para olsaydı çık git derdim net insan olmayana insna gibi davranmak zorunda değilsin.

Bence hastalığı yaptıklarına bedel olabilir.Yerinizde olsam eşimle ilgilenir.Onu mutlu etmeye çalışırdım.

Belki merhamete gelir sizin ona bakmanız

Ne yalan söyliyim bende üzülemiyorum. 4. Evre
geçen seneki konularınızda kemo aldığında bile arkadaşlarına eğlenmeye gitmiş siz ailesine söyleyince kavga olmuş üstelik öncesinde şiddet görmüşsinüz
ailesine gönderin diyeceğim öyle bir aile değil gibi bakacak kimse yoksa vicdanen bakın sevgi göstermek zorunda değilsiniz çocuğunuzun babasına görev gibi

Kolon 4. Evre ve sıçramaları var

Buradan dönüş zor Allah bilir tabii ama 4. evre kolon zor yani
Şimdiye kadar çekmişsiniz, biraz daha dayanın, evinizi garantiye almaya bakın
Ondan sonra maaşı kalır en azından, işinizde yok geçinmeniz lazım

Kolon kanseri en zor kanserlerden birisi hele ki 4. evre. Allah kimseye göstermesin ama kurtuluşu yok.
Çok sevdiğim bir abiyi kaybettim ben bu hastalıktan 43 yaşında yakalandı geçen sene öldü 1 kere yendi gibi sonra tekrarladı ve direk bitirdi. Biraz dayanın bence o kadar zorluk çekip al ben yiyemedim siz yiyin diye ailesine yem etme evi. üzerine almaya çalış ev kimin üzerine bi araştır.

Sizi asla yargılamıyorum yadırgamıyorum. İnsanın içindeki hisler ölünce malesef karşısındaki kansermiş, hastaymış, acı ağrı içindeymiş umursayamıyor gözünde bitiyor herşey. Benim naçizane tavsiyem bekleyip sonucu görmeniz. İyileşirse boşanırsınız hem hasta birini terketmediğiniz için çevreniz vicdanınıza oynamaz kafanız rahat olur siz karlı çıkarsınız. İkinci bir bakış açısı getirmek istiyorum bu biraz bazılarımızı çirkin gelebilir ama toplum realitesi malesef. Bizim toplumumuzda boşanmış bir kadın olmakla eşini kaybetmiş bir kadın olmak arasında fark vardır. İkinci durum size yeni ilişkinizde ve insanların bakış açısında daha yumuşak bir geçiş sağlar. Tabi birde miras ve maaş meselesi de var ki önemli bu da. Vefalı eş şu bu olaylarına girmiyorum kalbimizi kıran bizi illallah ettirmiş kimseye vefa duyamayız. Beklemeniz ve akıbeti görmeniz her şekilde daha hayırlı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…