- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Evi de bir kontrol ettirin bence. Ben gidiciyim bu kadına bir şey kalmasın deyip evi devretmiş olmasın? Arabanın satılıp parasının kardeşine verildiğini kanıtlayabilir misiniz?Evimiz var. Arabayı sattık parasınıda kardeşine verdi. Neymiş onda durucakmış tekrar araba alırsak istermiş
Bu adam iyilesirse eskisinden beter olur. Erkek kardesim de kansere yakalandi ablam iki uc yil onunla ilgilendi. Iyilesince eskisinden beter oldu. Esi de iyilesirse duzelmicek. Asla ders falan almiyorlar pisliklerİyi ama eski konunuza baktım ve gerçekten sizin için çok üzüldüm zaten şiddet görmüşsün birde hastalığıyla mı uğraşacaksın. Çocuklarının ne düşündüğünü bir kenara bırakıp kendin için rahat nefes alsan daha iyi olmaz mı. Senin de canın yok mu sen de insan değil misin. Neden başkaları için kendine yazık ediyorsun hem de ciğeri beş para etmez bir adam için.
Hatta babam da pisligin teki anneme cektirmedigi eziyet kalmadi. Babam da dort bes ay kadar yogun bakimda hastanede yatti hep annem ilgilendi iyilesince aldatmaya siddete kat kat fazlasiyla devam etti ve ben diyorum ki keske o zaman ölseymis. Konu sahibi hicde vicdan azabi cekmesinBu adam iyilesirse eskisinden beter olur. Erkek kardesim de kansere yakalandi ablam iki uc yil onunla ilgilendi. Iyilesince eskisinden beter oldu. Esi de iyilesirse duzelmicek. Asla ders falan almiyorlar pislikler
Yorumlara baktim kesinlikle birakin altta da yazdim hem babam hem erkek kardesim hastalik cekti annemle ablam bakti onlara ikiside iyilesince eskisinden beter oldular. Vefa bilmiyorlar duzelmiyorlar. Inanin cocuklarda herseyin farkindadir. Keske benim babam annemden kurtulsaydi sizde kurtulun. Ilerde siz haric kimse ona baktiginizi hatirlamayacak ve size tesekkur bile etmeyecekArkadaşlar merhaba. Eşim tam 1.5 senedir kanser hastası. Evliliğimiz de sorunlarımız zaten vardı ve buna rağmen ilk öğrendiğim günden itibaren yanında olmaya çalıştım. Son 1,2 aydır artık eşimi sevemiyorum. Eskiden yaptığı haksızlıklara kızgınım ve kırgınım hala. Kötü bir psikolojideyim şuan. Yanında durmak vakit geçirmek istemiyorum. İğreti oldum herşeyinden. Vicdanen kendimi de çok suçluyorum. Resmen zoraki yanındayım. Benm gibi yaşıyan hisseden varsa eleştirilerinize ihtiyacım var.
Konu sahibinin yapacağı şey belli aslında boşanmakBu adam iyilesirse eskisinden beter olur. Erkek kardesim de kansere yakalandi ablam iki uc yil onunla ilgilendi. Iyilesince eskisinden beter oldu. Esi de iyilesirse duzelmicek. Asla ders falan almiyorlar pislikler
Şimdi maddi imkanların düzeldi mi peki?Maddi imkansızlıklardan dolayı daha önce boşanma davası açıp iptal etmiştim. Evliliğime devam etmek zorunda kaldım. Sonrasnda de hastalandı zaten eşim. Bırakıp gitsem vicdanım el vermiyo evet ama kalsamda yapamıyorum
Yani şu zihniyette birine gram acimamaniz lazım. Sizden mal kaçırıyor resmen. Elinde olsa evi de verecek. Hatta belki onu da birilerinin üstüne yapmaya çalışabilir dikkat edin.Evimiz var. Arabayı sattık parasınıda kardeşine verdi. Neymiş onda durucakmış tekrar araba alırsak istermiş
Öyle yaparsa da kendi bilir artık ne diyeyimYani şu zihniyette birine gram acimamaniz lazım. Sizden mal kaçırıyor resmen. Elinde olsa evi de verecek. Hatta belki onu da birilerinin üstüne yapmaya çalışabilir dikkat edin.
Yani hayır. Çalışmıyorum çocuklarım var onlarla ilgileniyorum e bide eş hasta zatenŞimdi maddi imkanların düzeldi mi peki?
Kolon 4. Evre ve sıçramaları varKanser ama hangi türü ve kaçıncı evre?
Ne yalan söyliyim bende üzülemiyorum. 4. Evreeğer hastalığı ileri dereceyse belki ölür bekle. maaşını alır evde oturursun. hastalık normal seyirdeyse Allah yardım etsin. böylesi zalimlere Rabbım affetsin ama içimden üzülmek gelmiyor
Bazen bazı şeyler bu kdr kolay olmuyorKonu sahibinin yapacağı şey belli aslında boşanmak
Evet evet nankörlükleri de oldu zaten. Ben bi gün akşam geç saatte eve geldim sabah erken çıkmıştım işlerim vardı uzadı. Eşimin babası beni arayıp hesap soruyo bana. Zaten ondan sonra soğudum herşeyden eskisi gibi değilim elimi ayağımı çektim çoğu şeydenYorumlara baktim kesinlikle birakin altta da yazdim hem babam hem erkek kardesim hastalik cekti annemle ablam bakti onlara ikiside iyilesince eskisinden beter oldular. Vefa bilmiyorlar duzelmiyorlar. Inanin cocuklarda herseyin farkindadir. Keske benim babam annemden kurtulsaydi sizde kurtulun. Ilerde siz haric kimse ona baktiginizi hatirlamayacak ve size tesekkur bile etmeyecek
Hatta babam da pisligin teki anneme cektirmedigi eziyet kalmadi. Babam da dort bes ay kadar yogun bakimda hastanede yatti hep annem ilgilendi iyilesince aldatmaya siddete kat kat fazlasiyla devam etti ve ben diyorum ki keske o zaman ölseymis. Konu sahibi hicde vicdan azabi cekmesin
Mal peşindeymişim gibi olsun. 2 tane çocuğum var o vicdansızlığı yaparsada onu da çekerEvin üstüne aile konutu şerhi koydur bari onu da vermesin
Kanıtlıyamam tabiki de sözde yanımda verdi kardeşine. Kardeşide hesabında tutyor şimdilikEvi de bir kontrol ettirin bence. Ben gidiciyim bu kadına bir şey kalmasın deyip evi devretmiş olmasın? Arabanın satılıp parasının kardeşine verildiğini kanıtlayabilir misiniz?
Bu bilinmezlik uykularımı kaçırıyorAllahin takdirine bak hic sistem bozulmuyor biryerde dersi veriyor hatali kullarina.düzen sistem öyle isliyorki zamani gelince .zamaninda zayif birine yaptigini kendisi zayiflayarak güçten duserek ödüyor. Ben olsam durmam boşuna demiyorlar acima yetime....gerisi bosluk doldur.birde siz maddiyatinizi toparlayin yarini garantiye alin.iyilesirse ders cikaracak bi adam degil gibi eskisi gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?