Kanser hastası eşimi artık sevmiyorum

Evimiz var. Arabayı sattık parasınıda kardeşine verdi. Neymiş onda durucakmış tekrar araba alırsak istermiş
Evi de bir kontrol ettirin bence. Ben gidiciyim bu kadına bir şey kalmasın deyip evi devretmiş olmasın? Arabanın satılıp parasının kardeşine verildiğini kanıtlayabilir misiniz?

Bu adam iyilesirse eskisinden beter olur. Erkek kardesim de kansere yakalandi ablam iki uc yil onunla ilgilendi. Iyilesince eskisinden beter oldu. Esi de iyilesirse duzelmicek. Asla ders falan almiyorlar pislikler

Bu adam iyilesirse eskisinden beter olur. Erkek kardesim de kansere yakalandi ablam iki uc yil onunla ilgilendi. Iyilesince eskisinden beter oldu. Esi de iyilesirse duzelmicek. Asla ders falan almiyorlar pislikler
Hatta babam da pisligin teki anneme cektirmedigi eziyet kalmadi. Babam da dort bes ay kadar yogun bakimda hastanede yatti hep annem ilgilendi iyilesince aldatmaya siddete kat kat fazlasiyla devam etti ve ben diyorum ki keske o zaman ölseymis. Konu sahibi hicde vicdan azabi cekmesin

Yorumlara baktim kesinlikle birakin altta da yazdim hem babam hem erkek kardesim hastalik cekti annemle ablam bakti onlara ikiside iyilesince eskisinden beter oldular. Vefa bilmiyorlar duzelmiyorlar. Inanin cocuklarda herseyin farkindadir. Keske benim babam annemden kurtulsaydi sizde kurtulun. Ilerde siz haric kimse ona baktiginizi hatirlamayacak ve size tesekkur bile etmeyecek

Konu sahibinin yapacağı şey belli aslında boşanmak

Şimdi maddi imkanların düzeldi mi peki?

Evimiz var. Arabayı sattık parasınıda kardeşine verdi. Neymiş onda durucakmış tekrar araba alırsak istermiş
Yani şu zihniyette birine gram acimamaniz lazım. Sizden mal kaçırıyor resmen. Elinde olsa evi de verecek. Hatta belki onu da birilerinin üstüne yapmaya çalışabilir dikkat edin.

eğer hastalığı ileri dereceyse belki ölür bekle. maaşını alır evde oturursun. hastalık normal seyirdeyse Allah yardım etsin. böylesi zalimlere Rabbım affetsin ama içimden üzülmek gelmiyor
Ne yalan söyliyim bende üzülemiyorum. 4. Evre

Evet evet nankörlükleri de oldu zaten. Ben bi gün akşam geç saatte eve geldim sabah erken çıkmıştım işlerim vardı uzadı. Eşimin babası beni arayıp hesap soruyo bana. Zaten ondan sonra soğudum herşeyden eskisi gibi değilim elimi ayağımı çektim çoğu şeyden

Evi de bir kontrol ettirin bence. Ben gidiciyim bu kadına bir şey kalmasın deyip evi devretmiş olmasın? Arabanın satılıp parasının kardeşine verildiğini kanıtlayabilir misiniz?
Kanıtlıyamam tabiki de sözde yanımda verdi kardeşine. Kardeşide hesabında tutyor şimdilik

Bu bilinmezlik uykularımı kaçırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…