Kanser hastası eşimi artık sevmiyorum

Uffff karma full çalışmış, hayata bak...
Hiç vicdan yapmayın, yaptıklarının bedelini ödüyor büyük ihtimalle. Bi tek çocuklarınızla ilgili katılıyorum size, ilerde sizi kötü bilmesinler diye katlanılabilir ancak. Başka türlü siz her eşlik görevinizi fazla fazla zaten yerine getirmişsiniz.

Bu benim vicdani bir görevim ben böyle düşünüyorum. Şuan yada iyileştikten sonra ilk yaptığı hata da by by

Bende böyle düşünüyorum zaten. Size şunu da söylemek istiyorum biraz özel olucak. Eşim son zamanlarda kendini iyi hissettiği için cinsellik istiyor. Biz 1.5 senedir hiç bişey yaşamadk ve ben istemiyorum midem almıyo. Belki bu bizim evlilikte sonumuz olur

YOK DEVENİN NALI.
Sakın ha.

Ne iyimser bir konuşma peki şöyle söyliyim size. Hastalığını öğrendik aradan bir kaç hafta geçti ve bana sana yaptıklarım için hakkını helal et, bildiğin yada bilmediğin şeyler için de dedi. Bende helal olsun dedim ve sonra ben seni aldattım dedi. Şimdi de iyimser düşüniyim mi

Eşimin yanında durayım da nası durayım görevlerimi tapıyorum ama sevgi gösteremiyorum bunu da farkın da zamanında yapılanlar unutulmuyor

Tekrar bi araba alıcak bakalım alırsa bu yaz

Adamın cinsellik isteyecek kadar yüzsüzleşmesine şaşırdım, devenin nalı dediğim oydu.
Sakın girmeyin yatağa, sakın. Neden diye sorarsa da "nerden başlayayım?" dersiniz. Daha neler ya...
Çğnkü kendinde bir kusur görmüyor o yüzden yüzsüz e bende genç 31 yaşında kadınım korkuyordur benden de. Bu kadını binseneyi geçti yaklaşmıyo die düşünüyordur. Zaten midem almaz öğürürüm bu sebepten de kavga çıkabilir. Bana yaklaştığında ben istemiyorum bana dokunma ben böyle rahatım şeklinde cvp vermiştim

Son evredeyse çok yaşamaz. Sizde onun eşi gibi değil hasta bakıcısı gibi davranın.
Benim babamda anneme zamanında çok çektirdi. Dövdü, aldattı. Başka kadın olsa kapının önüne koyardı. Annem çekti.
Sonra babam hasta oldu, güçten düştü. Anneme muhtaç kaldı. Annem çocuğuna bakar gibi babama baktı. Babamda bütün malı mülkü anneme bıraktı.

4. Evre olmek uzere sanirim sabretmen lazim. Hem sevap kazanirsin hemde maasi evi sana kalir simdi hasta adami bosamak dogru olmaz birde bu yuzden uzme adami nolursa olsa olmek uzere biri
Doğru bende bu dğşüncedeyim ama biraz kendini iyi hissettiği için cinsellik istedi benden bana hiç yaklaşmıyosun fln die. Ben de tersledim ben istemiyorum bana dokunma ben böyle iyiyim die cvp verdim. Ya zorlarsa bbenm midem almıyor

Bazı erkeklerde bi "benim herşeye hakkım var" kafası oluyor. "Ben karıma bıçakla da saldırırım, bağırırım da, küfür de ederim, aldatırım da, bu benim hakkım" gibi iğrenç bi zihniyet.
O yüzden utanmadan sizden cinsellik istiyor, buna hakkı olduğunu zannediyor. Cehennemin dibine.

Açıkcası yorum yaptığımda önceki konularına göz atmamıştım işin iç yüzünü bilmiyordum yani direk bu konuya dair fikrimi belirttim. Evet söylediğin şeyden ve diğer konularından yola çıkacak olursak zor ve farklı bir durum seninki ama zaten ettiğini çekiyor gibi görünüyor gerçekten bu hayatta karma denen şeyin varolduguna bir kere daha emin oldum

Aldatılmayı nasıl affettiniz?

Son evre kanser hastalarında vefattan hemen önce bi iyi hissetme görülüyor defalarca şahit oldum, öyle bir durum yaşıyor olabilir mi acaba ?
İş yerindeki arkadaşım yıllar önce başka bir kadın için terkedilmiş, çocuklarını tek büyütmüş. Yıllar sonra adam hasta olarak geri dönmüş ve çocukların baskısıyla adama bakmış, adam iyileştiği an yine çekip gitmiş. Kadının çok zoruna gidiyordu haklı olarak. Bazı insanlar başlarına ne gelirse gelsin insan olmayı beceremiyorlar. Allah yardımcınız olsun.

Evimiz var. Arabayı sattık parasınıda kardeşine verdi. Neymiş onda durucakmış tekrar araba alırsak istermiş
Arabanin parasini iste esinin veya senin hesabina yatsin , suan hasta zaten senin sozunden cikamaz .kardeste falan durmasin para araba alalim diye tuttur gerekirse .hastasin hastaneye gideriz falan de .al o parayi

Bende çok ümitli değilim zaten eşimden. Çık da bişey beklemiyorum. Sanki iyileşse de bu evlilik yine de biter gibi geliyo bana

Evet yaşadıklarım bende de bi şok etkisi yarattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…