- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.478
- 358
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Uffff karma full çalışmış, hayata bak...Güzel bir soru. Kemoterapi aldığı için güçten ve kilodan düştü zaten o yğzden üstüme yürüme şiddet yok. Ayrıca ses tellerinin birine felç indi kısık sesle konuşabiliyor bu sebeple de bağırıp çağıramıyor. Yani istemsizcede olsa değiimler var tabi
Bu benim vicdani bir görevim ben böyle düşünüyorum. Şuan yada iyileştikten sonra ilk yaptığı hata da by byİyileştiğinde attığı ilk dayakta hissedeceğiniz pişmanlığı düşünemiyorum.Devam edecekseniz,onun için vicdan yaptığınız ya da millet ne der diye düşündüğünüz için değil,şartları olgunlaştırma çabası içinde olduğunuz için devam edin.
Bende böyle düşünüyorum zaten. Size şunu da söylemek istiyorum biraz özel olucak. Eşim son zamanlarda kendini iyi hissettiği için cinsellik istiyor. Biz 1.5 senedir hiç bişey yaşamadk ve ben istemiyorum midem almıyo. Belki bu bizim evlilikte sonumuz olurUffff karma full çalışmış, hayata bak...
Hiç vicdan yapmayın, yaptıklarının bedelini ödüyor büyük ihtimalle. Bi tek çocuklarınızla ilgili katılıyorum size, ilerde sizi kötü bilmesinler diye katlanılabilir ancak. Başka türlü siz her eşlik görevinizi fazla fazla zaten yerine getirmişsiniz.
YOK DEVENİN NALI.Bende böyle düşünüyorum zaten. Size şunu da söylemek istiyorum biraz özel olucak. Eşim son zamanlarda kendini iyi hissettiği için cinsellik istiyor. Biz 1.5 senedir hiç bişey yaşamadk ve ben istemiyorum midem almıyo. Belki bu bizim evlilikte sonumuz olur
Ne iyimser bir konuşma peki şöyle söyliyim size. Hastalığını öğrendik aradan bir kaç hafta geçti ve bana sana yaptıklarım için hakkını helal et, bildiğin yada bilmediğin şeyler için de dedi. Bende helal olsun dedim ve sonra ben seni aldattım dedi. Şimdi de iyimser düşüniyim miBen o hastaligi babamda yaşadım gerçekten cok zor ve yipratici bir sürec sevmeseniz bile bir yola girmişsiniz ve karşınızdakinin kötü günü onun çektiği acı ve zorlugu bilseniz icinizde hicbir öfke kalmazdi emin olun sizinki sevgisizlikten ziyade zorluktan korkmak olabilir kolay değil evet ama yarin birgun sizin basiniza gelmeyeceginin garantisi de yok merhametinizi ön planda tutun zaten düşmüş bir insana sizde arkanizi dönmeyin sinirli olabiliyorlar ilaclrdan dolayi kirici olabiliyorlar onun psikolojisi sizinkinden daha kötü durumda emin olun ve lutfen yanında olun
YOK DEVENİN NALI.
Sakın htam olarak neye şaşırdığınızı ve neye sakın dediğinizi anlıyamadm
Eşimin yanında durayım da nası durayım görevlerimi tapıyorum ama sevgi gösteremiyorum bunu da farkın da zamanında yapılanlar unutulmuyorKonu sahibi, şu dünyada kötülüğe kötülükle karşılık vermemek büyük bir erdemdir. Bana sorarsan bırak vicdanin temiz kalsın, eşinin yanında dur. 4. Evre ise kendini hazırla.. bir yandan da insanlar seni kötü biri olarak gorucek, maaş vs durumu varsa yararlanamayacaksin, kendini kötü biri olarak hissedeceksin belki... Büyük ihtimalle uzun sürmezAllah kimsenin başına vermesin
YOK DEVENİN NALI.
Sakın ha.
Tekrar bi araba alıcak bakalım alırsa bu yazEve serh koydurun, arabayı satıp parasını kardeşine verdiği gibi eve de benzer şeyler yapmasın.
Öncesinde eziyet etmesine rağmen hastalığında kendisinde bakan karısından, çocuklarından mal kaçırıyor adam. Hastalıktan ufacık ders almaz mı insan?
Çok sey söylenir böylesine.
Ben olsam arabanin parasını da almak için uğraşırım da siz eve sahip çıkın bari.
Çğnkü kendinde bir kusur görmüyor o yüzden yüzsüz e bende genç 31 yaşında kadınım korkuyordur benden de. Bu kadını binseneyi geçti yaklaşmıyo die düşünüyordur. Zaten midem almaz öğürürüm bu sebepten de kavga çıkabilir. Bana yaklaştığında ben istemiyorum bana dokunma ben böyle rahatım şeklinde cvp vermiştimAdamın cinsellik isteyecek kadar yüzsüzleşmesine şaşırdım, devenin nalı dediğim oydu.
Sakın girmeyin yatağa, sakın. Neden diye sorarsa da "nerden başlayayım?" dersiniz. Daha neler ya...
Doğru bende bu dğşüncedeyim ama biraz kendini iyi hissettiği için cinsellik istedi benden bana hiç yaklaşmıyosun fln die. Ben de tersledim ben istemiyorum bana dokunma ben böyle iyiyim die cvp verdim. Ya zorlarsa bbenm midem almıyor4. Evre olmek uzere sanirim sabretmen lazim. Hem sevap kazanirsin hemde maasi evi sana kalir simdi hasta adami bosamak dogru olmaz birde bu yuzden uzme adami nolursa olsa olmek uzere biri
Bazı erkeklerde bi "benim herşeye hakkım var" kafası oluyor. "Ben karıma bıçakla da saldırırım, bağırırım da, küfür de ederim, aldatırım da, bu benim hakkım" gibi iğrenç bi zihniyet.Çğnkü kendinde bir kusur görmüyor o yüzden yüzsüz e bende genç 31 yaşında kadınım korkuyordur benden de. Bu kadını binseneyi geçti yaklaşmıyo die düşünüyordur. Zaten midem almaz öğürürüm bu sebepten de kavga çıkabilir. Bana yaklaştığında ben istemiyorum bana dokunma ben böyle rahatım şeklinde cvp vermiştim
Açıkcası yorum yaptığımda önceki konularına göz atmamıştım işin iç yüzünü bilmiyordum yani direk bu konuya dair fikrimi belirttim. Evet söylediğin şeyden ve diğer konularından yola çıkacak olursak zor ve farklı bir durum seninki ama zaten ettiğini çekiyor gibi görünüyor gerçekten bu hayatta karma denen şeyin varolduguna bir kere daha emin oldumNe iyimser bir konuşma peki şöyle söyliyim size. Hastalığını öğrendik aradan bir kaç hafta geçti ve bana sana yaptıklarım için hakkını helal et, bildiğin yada bilmediğin şeyler için de dedi. Bende helal olsun dedim ve sonra ben seni aldattım dedi. Şimdi de iyimser düşüniyim mi
Aldatılmayı nasıl affettiniz?Ne iyimser bir konuşma peki şöyle söyliyim size. Hastalığını öğrendik aradan bir kaç hafta geçti ve bana sana yaptıklarım için hakkını helal et, bildiğin yada bilmediğin şeyler için de dedi. Bende helal olsun dedim ve sonra ben seni aldattım dedi. Şimdi de iyimser düşüniyim mi
Çğnkü kendinde bir kusur görmüyor o yüzden yüzsüz e bende genç 31 yaşında kadınım korkuyordur benden de. Bu kadını binseneyi geçti yaklaşmıyo die düşünüyordur. Zaten midem almaz öğürürüm bu sebepten de kavga çıkabilir. Bana yaklaştığında ben istemiyorum bana dokunma ben böyle rahatım şeklinde cvp vermiştim
Arabanin parasini iste esinin veya senin hesabina yatsin , suan hasta zaten senin sozunden cikamaz .kardeste falan durmasin para araba alalim diye tuttur gerekirse .hastasin hastaneye gideriz falan de .al o parayiEvimiz var. Arabayı sattık parasınıda kardeşine verdi. Neymiş onda durucakmış tekrar araba alırsak istermiş
Bende çok ümitli değilim zaten eşimden. Çık da bişey beklemiyorum. Sanki iyileşse de bu evlilik yine de biter gibi geliyo banaSon evre kanser hastalarında vefattan hemen önce bi iyi hissetme görülüyor defalarca şahit oldum, öyle bir durum yaşıyor olabilir mi acaba ?
İş yerindeki arkadaşım yıllar önce başka bir kadın için terkedilmiş, çocuklarını tek büyütmüş. Yıllar sonra adam hasta olarak geri dönmüş ve çocukların baskısıyla adama bakmış, adam iyileştiği an yine çekip gitmiş. Kadının çok zoruna gidiyordu haklı olarak. Bazı insanlar başlarına ne gelirse gelsin insan olmayı beceremiyorlar. Allah yardımcınız olsun.
İçim affetmedi sadece hasta olduğu için acıdım ve duymamazlıktan geldim. Herkes yaşattığının hesabını öbür tarafta vericek dedimAldatılmayı nasıl affettiniz?
Evet yaşadıklarım bende de bi şok etkisi yarattı.Açıkcası yorum yaptığımda önceki konularına göz atmamıştım işin iç yüzünü bilmiyordum yani direk bu konuya dair fikrimi belirttim. Evet söylediğin şeyden ve diğer konularından yola çıkacak olursak zor ve farklı bir durum seninki ama zaten ettiğini çekiyor gibi görünüyor gerçekten bu hayatta karma denen şeyin varolduguna bir kere daha emin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?