- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
İstemsizce belasini bulmus dedimGüzel bir soru. Kemoterapi aldığı için güçten ve kilodan düştü zaten o yğzden üstüme yürüme şiddet yok. Ayrıca ses tellerinin birine felç indi kısık sesle konuşabiliyor bu sebeple de bağırıp çağıramıyor. Yani istemsizcede olsa değiimler var tabi
Güzel bir soru. Kemoterapi aldığı için güçten ve kilodan düştü zaten o yğzden üstüme yürüme şiddet yok. Ayrıca ses tellerinin birine felç indi kısık sesle konuşabiliyor bu sebeple de bağırıp çağıramıyor. Yani istemsizcede olsa değiimler var tabi
Dul ve yetim aylığı olur.Emekli değil daha 30 yaşında
Ortak mı 2 tane çocuğunuz var ?Allah razı olsun ben 31 yaşındaym eşim 30 ikimizinde 2. Evliliği 2 çocuk var b
Ben o hastaligi babamda yaşadım gerçekten cok zor ve yipratici bir sürec sevmeseniz bile bir yola girmişsiniz ve karşınızdakinin kötü günü onun çektiği acı ve zorlugu bilseniz icinizde hicbir öfke kalmazdi emin olun sizinki sevgisizlikten ziyade zorluktan korkmak olabilir kolay değil evet ama yarin birgun sizin basiniza gelmeyeceginin garantisi de yok merhametinizi ön planda tutun zaten düşmüş bir insana sizde arkanizi dönmeyin sinirli olabiliyorlar ilaclrdan dolayi kirici olabiliyorlar onun psikolojisi sizinkinden daha kötü durumda emin olun ve lutfen yanında olunArkadaşlar merhaba. Eşim tam 1.5 senedir kanser hastası. Evliliğimiz de sorunlarımız zaten vardı ve buna rağmen ilk öğrendiğim günden itibaren yanında olmaya çalıştım. Son 1,2 aydır artık eşimi sevemiyorum. Eskiden yaptığı haksızlıklara kızgınım ve kırgınım hala. Kötü bir psikolojideyim şuan. Yanında durmak vakit geçirmek istemiyorum. İğreti oldum herşeyinden. Vicdanen kendimi de çok suçluyorum. Resmen zoraki yanındayım. Benm gibi yaşıyan hisseden varsa eleştirilerinize ihtiyacım var.
Haberi olmaz ki koydurmuştum geçmiş bi zamanda der geçersin.Mal peşindeymişim gibi olsun. 2 tane çocuğum var o vicdansızlığı yaparsada onu da çeker
Nasıl yani ya şerefsiz konun sahibine yapmadığını bırakmasın konu sahibi de onu mutlu etsin ne güzel dünyaBence hastalığı yaptıklarına bedel olabilir.Yerinizde olsam eşimle ilgilenir.Onu mutlu etmeye çalışırdım.
Adamın kotulendigi yorumlara denk gelmedim.Nasıl yani ya şerefsiz konun sahibine yapmadığını bırakmasın konu sahibi de onu mutlu etsin ne güzel dünya
Kusura bakmayın haksız çıkıştım size ben hanımefendinin eski konularından öğrenmiştimAdamın kotulendigi yorumlara denk gelmedim.
Bacım Allah, sana zarar verecek her şeyini yok ederek belasını vermiş zaten. Bu şekilde düşünüp kalabilirsin belki. Hoş millet ne der umurum değil çocuklar şu anda kaç yaşında bilmiyorum da, belki ileride babam kanser oldu diye onu terketti o da öldü vs söylemleri olabilir.Güzel bir soru. Kemoterapi aldığı için güçten ve kilodan düştü zaten o yğzden üstüme yürüme şiddet yok. Ayrıca ses tellerinin birine felç indi kısık sesle konuşabiliyor bu sebeple de bağırıp çağıramıyor. Yani istemsizcede olsa değiimler var tabi
Öyle oluyor. Yakın bir tanıdığım vardı. Oğlu küçüktü babası kanser olduğunda, 9 yaşlarında falandı. Boşanmak üzereyken öğrendiler hastalığı, kadın adama resmen acıdığı için onunla devam etti bir süre. Adam iyileşti , kadın boşanma davası açtı boşandılar. Sonra adam 2 yıl sonra vefat etti hem de gripten. Cocuk şuan 15 yaşında ve annesini suçluyor. 18ini bekliyor ayrı eve çıkacakmış. Daha iyi bakımı olsaydı, sen onu üzdün, sevmedin diye kadının başının etini yiyor. Halbuki kadın çok direndi. Hiç hak ettiği şeyler değildi ama işte anlatamıyor kimseye. Anca çok yakınında olanlar biliyor durumu.Bu söylediğinizi ben kendime çok söyledim. Hatta şey derim kemdime " sıra sende şimdi de o çeksin " . Ama çocuklarıma da kötü olmak istemiyorum biraz daha büyüdüklerinde ben suçlayabilirler
Bu da biraz uç örnek oldu ama bunlar olabiliyor evetÖyle oluyor. Yakın bir tanıdığım vardı. Oğlu küçüktü babası kanser olduğunda, 9 yaşlarında falandı. Boşanmak üzereyken öğrendiler hastalığı, kadın adama resmen acıdığı için onunla devam etti bir süre. Adam iyileşti , kadın boşanma davası açtı boşandılar. Sonra adam 2 yıl sonra vefat etti hem de gripten. Cocuk şuan 15 yaşında ve annesini suçluyor. 18ini bekliyor ayrı eve çıkacakmış. Daha iyi bakımı olsaydı, sen onu üzdün, sevmedin diye kadının başının etini yiyor. Halbuki kadın çok direndi. Hiç hak ettiği şeyler değildi ama işte anlatamıyor kimseye. Anca çok yakınında olanlar biliyor durumu.
Bacım Allah, sana zarar verecek her şeyini yok ederek belasını vermiş zaten. Bu şekilde düşünüp kalabilirsin belki. Hoş millet ne der umurum değil çocuklar şu anda kaç yaşında bilmiyorum da, belki ileride babam kanser oldu diye onu terketti o da öldü vs söylemleri olabilir.
Bacım Allah, sana zarar verecek her şeyini yok ederek belasını vermiş zaten. Bu şekilde düşünüp kalabilirsin belki. Hoş millet ne der umurum değil çocuklar şu anda kaç yaşında bilmiyorum da, belki ileride babam kanser oldu diye onu terketti o da öldü vs söylemleri olabi
Aslında daha önceden boşanma davası açıp geri çektim davayı tek başıma yapamıycağım için. Çocuklar da çok babacı değillir zaten. Oplum 12 kızım 5 yaşındaBacım Allah, sana zarar verecek her şeyini yok ederek belasını vermiş zaten. Bu şekilde düşünüp kalabilirsin belki. Hoş millet ne der umurum değil çocuklar şu anda kaç yaşında bilmiyorum da, belki ileride babam kanser oldu diye onu terketti o da öldü vs söylemleri olabilir.
Kusura bakmayın haksız çıkıştım size ben hanımefendinin eski konularından öğrenmiştim
Pek bunlara girmek istemiyorum aslında herkes ektiğini biçer sonuçta.Haberi olmaz ki koydurmuştum geçmiş bi zamanda der geçersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?