Kanser hastası eşimi artık sevmiyorum

İstemsizce belasini bulmus dedim

Tövbe estağfurullah sanki karma işlemiş.

4. Evre olmek uzere sanirim sabretmen lazim. Hem sevap kazanirsin hemde maasi evi sana kalir simdi hasta adami bosamak dogru olmaz birde bu yuzden uzme adami nolursa olsa olmek uzere biri

Eve serh koydurun, arabayı satıp parasını kardeşine verdiği gibi eve de benzer şeyler yapmasın.
Öncesinde eziyet etmesine rağmen hastalığında kendisinde bakan karısından, çocuklarından mal kaçırıyor adam. Hastalıktan ufacık ders almaz mı insan?
Çok sey söylenir böylesine.
Ben olsam arabanin parasını da almak için uğraşırım da siz eve sahip çıkın bari.

Konu sahibi, şu dünyada kötülüğe kötülükle karşılık vermemek büyük bir erdemdir. Bana sorarsan bırak vicdanin temiz kalsın, eşinin yanında dur. 4. Evre ise kendini hazırla.. bir yandan da insanlar seni kötü biri olarak gorucek, maaş vs durumu varsa yararlanamayacaksin, kendini kötü biri olarak hissedeceksin belki... Büyük ihtimalle uzun sürmez Allah kimsenin başına vermesin

Ben o hastaligi babamda yaşadım gerçekten cok zor ve yipratici bir sürec sevmeseniz bile bir yola girmişsiniz ve karşınızdakinin kötü günü onun çektiği acı ve zorlugu bilseniz icinizde hicbir öfke kalmazdi emin olun sizinki sevgisizlikten ziyade zorluktan korkmak olabilir kolay değil evet ama yarin birgun sizin basiniza gelmeyeceginin garantisi de yok merhametinizi ön planda tutun zaten düşmüş bir insana sizde arkanizi dönmeyin sinirli olabiliyorlar ilaclrdan dolayi kirici olabiliyorlar onun psikolojisi sizinkinden daha kötü durumda emin olun ve lutfen yanında olun

İyileştiğinde attığı ilk dayakta hissedeceğiniz pişmanlığı düşünemiyorum.Devam edecekseniz,onun için vicdan yaptığınız ya da millet ne der diye düşündüğünüz için değil,şartları olgunlaştırma çabası içinde olduğunuz için devam edin.

Bacım Allah, sana zarar verecek her şeyini yok ederek belasını vermiş zaten. Bu şekilde düşünüp kalabilirsin belki. Hoş millet ne der umurum değil çocuklar şu anda kaç yaşında bilmiyorum da, belki ileride babam kanser oldu diye onu terketti o da öldü vs söylemleri olabilir.

Bu söylediğinizi ben kendime çok söyledim. Hatta şey derim kemdime " sıra sende şimdi de o çeksin " . Ama çocuklarıma da kötü olmak istemiyorum biraz daha büyüdüklerinde ben suçlayabilirler
Öyle oluyor. Yakın bir tanıdığım vardı. Oğlu küçüktü babası kanser olduğunda, 9 yaşlarında falandı. Boşanmak üzereyken öğrendiler hastalığı, kadın adama resmen acıdığı için onunla devam etti bir süre. Adam iyileşti , kadın boşanma davası açtı boşandılar. Sonra adam 2 yıl sonra vefat etti hem de gripten. Cocuk şuan 15 yaşında ve annesini suçluyor. 18ini bekliyor ayrı eve çıkacakmış. Daha iyi bakımı olsaydı, sen onu üzdün, sevmedin diye kadının başının etini yiyor. Halbuki kadın çok direndi. Hiç hak ettiği şeyler değildi ama işte anlatamıyor kimseye. Anca çok yakınında olanlar biliyor durumu.

Bu da biraz uç örnek oldu ama bunlar olabiliyor evet

Aslında daha önceden boşanma davası açıp geri çektim davayı tek başıma yapamıycağım için. Çocuklar da çok babacı değillir zaten. Oplum 12 kızım 5 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…