Kanser hastası eşimi artık sevmiyorum

Bazı değişimleri oldu. Güçten düştüğü için saldırgan değil ve ses tellerinde felç olduğu için bağıramıyor
Yani ne denir ki Allah büyük iste. Bırak git vefayi falan hak etmiyor. Ben olsam birakip gitmedim hasta oldugundan durdum diye kizarim kendime sonrasinda. Hic luzumsuz vicdan yapmadim bu hayatta sana da tavsiye ederim. Senin de ömrün baki değil yıllar gecio hic belli olmaz bu işler belki senin vaden daha erken bitecek. Ne diye cekeceksin bu adami daha fazla?

Biraz gamsız olsam işte bu yorumları yapardım. Ailesin bana alıcağı tavrı da düşünsenize insanlar bana ne gözle bakıcak. Hasta adamı bıraktı gitti die
Bosversene ya bu adami yetistiren ana babada da is yoktur ne düşünürse düşünsunler. Hatta öyle düşünsunler daha iyi. Zapdetselermis delilerinin ipini.

Ay ölüp gidecek hala çakallık peşinde adam. Bence iş o raddeye gelince arabanın parasını isteyin yoksa son günlerde bakmam diyin. Alsın kardeşi baksın deli midir nedir. Ne pis insanlar var ya
Aynen ya tedaviye lazim falanca hastaneye goturcem biri tavsiye etti de iste Aslim. Insani zorla kendi malinin dilencisi yapiolar ya pes. Hadi bu verio da o niye alio ya. Hepsi bi manyak karisi cocuklari dururken sana mi kaldi. Bunun ailesi de cok rezil.

Kimse linclemesin beni ama ben olsam bosanmam. Bicak cekip beni doven adam ilahi adaleti yasiyodur. Maasiyla evi ustume kalir en azindan. Ev esinizin ustune bundan eminsiniz degil mi? Eger emin degilseniz e nabizdan tahlil sonuclarina bakmam lazim, e devlet sifren lazim deyip sifresini alin. Edevletten topu kontrolunu saglayin.

Geçmiş olsun öncelikle
Kaç yaşında eşiniz ?
Çocuklarınız küçük mü ?

Yönlendirme yapamam elbette ki siz zaten hastalıktan önce bitirmişsiniz kafanızda evliliğinizi
Eğer maddi imkan olsaydı şu an ayrılmış olacaktınız.

Umarım mutlu olacağınız bir çıkış yolu bulunur.
Allah yardım etsin

Ben vicdan azabı duyacak bir şey göremedim. Siz eşinizi hastalandığı için sevmekten vazgeçmemişsiniz. Eşiniz size eş gibi davranmadığı için vazgeçmişsiniz.
Kendisi sizinle olan ilişkisini bile isteye yıpratmış durmuş. Zamanla da insanın içinden bir şeyler kopup gidiyor. Bazı şeylerin telafisi de mümkün olmuyor. Zaten telafi etmek isteyen de yok ortada. Adamın hastalıktan eli kolu kalkmıyor diye durulmuş.
Bu konudan da bağımsız olarak söylüyorum. Çocuklarınız için kendinizi feda etmeyin. Onların mutlu bir anneye hem ihtiyacı hem de hakları var. Yarın bir gün senin yüzünden ben neler çektim diyen tükenmiş bir annedense senin için, bizim için ben daha sıkı mücadele ettim diyen mutlu bir anne isterler emin olun.
Yine de mevcut koşullarda maddi olarak kendi ayaklarınızın üzerinde duramıyorsanız veya çevrenin tepkilerinden korkuyorsanız o zaman biraz daha sakin kalmaya çalışmakta bence fayda var. Bu aşamada karanıza hazırlık yapabilirsiniz. Bu sizi rahatlatır bence. Küçük küçük de olsa muhakkak kenara bir şeyler atmaya çalışın. Kayınbiraderinizdeki paranın size dönmesi için uğraşabilirsiniz. En kötü yeni bir araba alın. Hasta bir eş ve küçük çocuklu bir evde arabasız çok zor olmuyor mu? Edinilen mal mülk sizin veya eşinizin üzerinde olsun ki ileride emri hak vuku bulursa bir de bunlarla uğraşmak zorunda kalmayın.

Baslik yalnis olmus. Sanki adami kanser olduktan sonra sevmemissiniz gibi izlenim veriyor. Halbuki zaten sevmemek icin her sebebi vermis. Simdi onun bakimin yükü de var.

Allah razı olsun ben 31 yaşındaym eşim 30 ikimizinde 2. Evliliği 2 çocuk var b

Bosversene ya bu adami yetistiren ana babada da is yoktur ne düşünürse düşünsunler. Hatta öyle düşünsunler daha iyi. Zapdetselermis delilerinin ipini.
Doğru valla oğlu bana bıçak çekti kalktım söyledim ailesine knulun şunla boşanıcam ben dedm düzelmez bu dedim. Konuşmadılar bile

Doğru ama kolay da değil bırakıp gitmek çocukların düzeni var okulları var

Doğru diyosunuz biraz daha sabır. Rabbim yardımcım olsun sağol

Görev gibi zaten şuan çoğu şey sadece bazen ona bile tahammül edemiyorum

Resmi nikahım var. Ama şerh işine girmem malda mülkte gözüm varmş gibi olur şimdi
Ay deli misin ?
Tabiki gözün olacak eşinin malı mülkü sizin de, çocuklarınızın da hakkı ne demek şerh işine girişemem.
Bal gibi giriş.
Allah'ım sen affet ama ölse de kurtulsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…