- 3 Şubat 2009
- 10.237
- 18.157
- 823
- 45
- Konu Sahibi Aasslliimm
-
Yani ne denir ki Allah büyük iste. Bırak git vefayi falan hak etmiyor. Ben olsam birakip gitmedim hasta oldugundan durdum diye kizarim kendime sonrasinda. Hic luzumsuz vicdan yapmadim bu hayatta sana da tavsiye ederim. Senin de ömrün baki değil yıllar gecio hic belli olmaz bu işler belki senin vaden daha erken bitecek. Ne diye cekeceksin bu adami daha fazla?Bazı değişimleri oldu. Güçten düştüğü için saldırgan değil ve ses tellerinde felç olduğu için bağıramıyor
Bosversene ya bu adami yetistiren ana babada da is yoktur ne düşünürse düşünsunler. Hatta öyle düşünsunler daha iyi. Zapdetselermis delilerinin ipini.Biraz gamsız olsam işte bu yorumları yapardım. Ailesin bana alıcağı tavrı da düşünsenize insanlar bana ne gözle bakıcak. Hasta adamı bıraktı gitti die
Aynen ya tedaviye lazim falanca hastaneye goturcem biri tavsiye etti de iste Aslim. Insani zorla kendi malinin dilencisi yapiolar ya pes. Hadi bu verio da o niye alio ya. Hepsi bi manyak karisi cocuklari dururken sana mi kaldi. Bunun ailesi de cok rezil.Ay ölüp gidecek hala çakallık peşinde adam. Bence iş o raddeye gelince arabanın parasını isteyin yoksa son günlerde bakmam diyin. Alsın kardeşi baksın deli midir nedir. Ne pis insanlar var ya
Evin üzerine şerh koyduğun mutlakaEvimiz var. Arabayı sattık parasınıda kardeşine verdi. Neymiş onda durucakmış tekrar araba alırsak istermiş
O zaman durum pek parlak değil. Biraz daha sabır gösterin ve eve tedbir koydurun. Boşansanız miras ta emekli maaşı da kalmaz size.Kolon 4. Evre ve sıçramaları var
Geçmiş olsun öncelikleGüzel bir soru. Kemoterapi aldığı için güçten ve kilodan düştü zaten o yğzden üstüme yürüme şiddet yok. Ayrıca ses tellerinin birine felç indi kısık sesle konuşabiliyor bu sebeple de bağırıp çağıramıyor. Yani istemsizcede olsa değiimler var tabi
Allah razı olsun ben 31 yaşındaym eşim 30 ikimizinde 2. Evliliği 2 çocuk var bGeçmiş olsun öncelikle
Kaç yaşında eşiniz ?
Çocuklarınız küçük mü ?
Yönlendirme yapamam elbette ki siz zaten hastalıktan önce bitirmişsiniz kafanızda evliliğinizi
Eğer maddi imkan olsaydı şu an ayrılmış olacaktınız.
Umarım mutlu olacağınız bir çıkış yolu bulunur.
Allah yardım etsin
Emekli değil daha 30 yaşındaO zaman durum pek parlak değil. Biraz daha sabır gösterin ve eve tedbir koydurun. Boşansanız miras ta emekli maaşı da kalmaz size.
Doğru valla oğlu bana bıçak çekti kalktım söyledim ailesine knulun şunla boşanıcam ben dedm düzelmez bu dedim. Konuşmadılar bileBosversene ya bu adami yetistiren ana babada da is yoktur ne düşünürse düşünsunler. Hatta öyle düşünsunler daha iyi. Zapdetselermis delilerinin ipini.
Doğru ama kolay da değil bırakıp gitmek çocukların düzeni var okulları varYani ne denir ki Allah büyük iste. Bırak git vefayi falan hak etmiyor. Ben olsam birakip gitmedim hasta oldugundan durdum diye kizarim kendime sonrasinda. Hic luzumsuz vicdan yapmadim bu hayatta sana da tavsiye ederim. Senin de ömrün baki değil yıllar gecio hic belli olmaz bu işler belki senin vaden daha erken bitecek. Ne diye cekeceksin bu adami daha fazla?
Doğru diyosunuz biraz daha sabır. Rabbim yardımcım olsun sağolBuradan dönüş zor Allah bilir tabii ama 4. evre kolon zor yani
Şimdiye kadar çekmişsiniz, biraz daha dayanın, evinizi garantiye almaya bakın
Ondan sonra maaşı kalır en azından, işinizde yok geçinmeniz lazım
Görev gibi zaten şuan çoğu şey sadece bazen ona bile tahammül edemiyorumgeçen seneki konularınızda kemo aldığında bile arkadaşlarına eğlenmeye gitmiş siz ailesine söyleyince kavga olmuş üstelik öncesinde şiddet görmüşsinüz
ailesine gönderin diyeceğim öyle bir aile değil gibi bakacak kimse yoksa vicdanen bakın sevgi göstermek zorunda değilsiniz çocuğunuzun babasına görev gibi
Ara ara içindeki nanakörü çıkartıyo dışarı merak etmeyin. Bemde böyle düşünüyorum sonra bi şey yapıyo tmm diyorum doğru yapıyosun ne hali varsa görsünBelki merhamete gelir sizin ona bakmanız
Resmi nikahınız var mı? diğer sorulara cvp vermediniz ev konusunda şerh vs o yüzden sordumGörev gibi zaten şuan çoğu şey sadece bazen ona bile tahammül edemiyorum
Resmi nikahım var. Ama şerh işine girmem malda mülkte gözüm varmş gibi olur şimdiResmi nikahınız var mı? diğer sorulara cvp vermediniz ev konusunda şerh vs o yüzden sordum
Ay deli misin ?Resmi nikahım var. Ama şerh işine girmem malda mülkte gözüm varmş gibi olur şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?