- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
- Konu Sahibi Hamzakifzulal
-
AmiiiinAcil şifalar diliyorum.
Doktorların bunu söylemesi insana acımasız gelsede,moral vermek için farklı birşey söyleyemez.Rabbim şifa versin doktorlar bazen acımasız olabılıor..
Geçmiş olsun,bu kadar hızlı yayıldığına göre son evredir.
En güzeli son zamanlarını iyi geçirmesini sağlamak.
Malesefki şu tablo için hastane vs telaşı yerine son zamanlarını mutlu yaşamasını sağlamak en iyisi
Benim iki teyzem ve annemde göğüs kanserini atlattılar büyük teyzemin ki de son evreydi şuan gayet sağlıklı teyzem annem kanser olduğunda kızım kanser insani öldürmez ecel insanı öldürür demişti Yani daha yaşayacak günleri varsa ne kadar ileri safhada olursa olsun Umut her zaman var Allah Şafi adıyla şifa versin
İleri derece kanser atlatan teyzem yurt dışındaydı maalesef bilemiyorumAmiiiin
Bunu duymak çok iyi geldi.Allah razı olsun
Benim kayınvalidem de 4. Evrede nasıl bir tedavi izlendi
Bilginiz var mı
Tabloyu nasıl gördünüz de yorum yaptınız anlamıyorum ki!Geçmiş olsun,bu kadar hızlı yayıldığına göre son evredir.
Malesefki şu tablo için hastane vs telaşı yerine son zamanlarını mutlu yaşamasını sağlamak en iyisi
YuhGeçmiş olsun,bu kadar hızlı yayıldığına göre son evredir.
Tabloyu nasıl gördünüz de yorum yaptınız anlamıyorum ki!
Bu tür konuşmalar yüzünden bazı hastalar ve hasta yakınları tedaviden , yeni tedavi arayışlarından vazgeçiyor.
Çok tanıdığım var 4. evredeyken sağlığına kavuşan .
Artık tedavi seçenekleri çok fazla.
Farklı kemoterapi kombinasyonları , hedefe yönelik tedaviler, akıllı ilaçlar , immünoterapi ( ki bu tedavi bence geleceğin tedavisi olacak, fayda gören hasta sayısı çok fazla)
Kanserde oranlar , kötü örnekler üzerinden ilerlemek doğru değil.
Herkesin hastalığının seyri, kanser hücresinin agresiflik durumu, her hastanın prognozu birbirinden farklıdır. Kanserlerin türü kendi içerisinde bile birçok türe daha ayrılır ve hepsinin tedavisi birbirinden farklıdır.
Bu hastanın yakını belki de iyileşebilecekken ( ki en ufak şans dahi şanstır) , tedaviden vazgeçse nasıl hissedeceksiniz merak ettim .
Kanser hastaları ve yakınları gerçekten çok zorlu süreçlerden geçiyorlar. Lütfen konu hakkında yorum yaparken daha dikkatli olun..
Allah acil şifalar versin.
Hacettepe ya da Gata iyi diye duymuştum. Ankara'ya gitme şansı varsa..
Yuhtürk filmlerinde bile bu kadar net söylemiyorlar.
Kardeşim yaşadı. Göğüs değil ama meme kanseri.
Bursa da bi dr tavsiye ettiler gittik. Adamın bi gömün artık demediği kaldı. Sonra istanbul altunizade de gül başaran ı tavsiye ettiler. O muayeneden sonra derhal ameliyat kararı verildi ve can Atalay a yönlendirdi. Aynı hastanede. Kardeşim ameliyat oldu ve çok şükür şu an çok iyi. Kemo vs bitti. Mecburi menapoza girdi. Onun için olduğu iğneler de bitti. Şuan kıvır kıvır kısacık saçları bile var.
Çok geçmiş olsun, ümidinizi yitirmeyin. Acil şifalar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?