kanser illeti ve ölüm

depresif10

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
15
1
6
35
İzmir
Dedem yemek borusu kanseri ve son günlerini yaşıyor sağlığında çok agresif biriydi herkesi kendinden uzaklaştırmistı ama bugün hastanede onun cihazlara bağlı halini görüp bir çay kaşığı suyu boğazından geçiremediğine şahit oldum nefesi tikaniyordu bilinci gidip geliyordu doktorlar her şeye hazirlikli olun diyor ölüm Allahın emri ama telefon çaldığında hep kalbim fırlayacak gibi atıyor benim gibi olan var mi bu üzüntü nasıl atlatılır?

Dedem yemek borusu kanseri ve son günlerini yaşıyor sağlığında çok agresif biriydi herkesi kendinden uzaklaştırmistı ama bugün hastanede onun cihazlara bağlı halini görüp bir çay kaşığı suyu boğazından geçiremediğine şahit oldum nefesi tikaniyordu bilinci gidip geliyordu doktorlar her şeye hazirlikli olun diyor ölüm Allahın emri ama telefon çaldığında hep kalbim fırlayacak gibi atıyor benim gibi olan var mi bu üzüntü nasıl atlatılır?

Allah dedenize şifa versin inşallah . Ölüm Allah'ın emri dediğiniz gibi . Allah kimseye kaldıramayacağından büyük yük vermez derler .

ALLAH yardimciniz olsun dedenize sifa versin INSALLAH,
elbet birgun bizde gidecegiz bu dunyadan ALLAH hayirli olumler nasip etsin INSALLAH:31:

benimdedemde akciğer kanseri acaba onun için ne yapabilirim diye düşünürken bu konuyu gördüm dedeniz nasıl şu an yaşıyormu

Yaklaşık 7 ay kadar önce dedemi akciğer kansernden kaybetmiş biri olarak söylüyorum o duyguların aynısını yaşadım dediğinz gibi 1 kaşık suyu yutamıyodu çok acı çekiyodu gerçekten çok zor bişey :(

Bide biz İzmir deyiz onlar Bursa daydı o telefonlar çaldığında yüreğim zıplardı bi sabah uyurken annemin ağlama sesini duydum ve korktuğum şeyin olduğunu anladım apar topar gitttik tabi Allah yardımcınız olsun Her şey Allahın elinde ama Hastalığını görerek çektiği acılar bitsin istiyosun ne kadar alışılır bilinmez ama ani ölümler daha zor yine 2 ay önce erkek arkadşmn babasını kaybettik hiç bişey yokken inanın ona hiç alışmadım Rabbim kimseyi ani ölümle imtihan etmesin her ikiside zor :KK43:
Allah dedinize şifa versin ...

Back
X