Kalp çarpıntısı verilen ilaçtan değil korona in vücutta bıraktığı etkiden olur. En iyi ihtimal tiroidlerinize baktırın yukselmisse o da yapar. Meme kanseri içinde korkmayın kendiniz diyorsunuz defalarca gittim birşey çıkmadı diye.Hanımlar hayırlı geceler ben 2 düşük yaşadım üzerine de eşim covıd gecirince hastalık hastası oldum evlenmeden once hastane nedir bilmezdim kovid ilacını kullandıktan sonra kalp carpıntım başladı böylelikle benim Serüvenim başladı İnternette arsstırmalara başladım ve ilk defa o zaman meme muayene mi yaptım elime küçük oynak şeyler geldi her iki gögsümde birden fazla arsstırmalara basladım direk meme kanseri cıktı 22 yasına girdim daha hiç muayene etmemiştim kendimi hastanelerde buldum sureklı hastaneye gittim usg ler cekıldı hiçbişey cok dediler meme yapın dediler ama ben bu aralar tekrar arsstırmalara basladım düşük ten sonra yine aynı duruma düştüm tekrar meme kanseri arasfırmalarına girdim ama gercekten de elimde değil defalarca farklı doktora gittim ama çok korkuyorum ne olur akıl verin bana eşim ve ailem cok üzülüyor bana psikoloğa gittim verdiği hapları da gebelik istediğim için kullanamıyorum
Troidim vs herşey normal ama öyle bir psikolojiye girdim ki muayene ettikce elime gelen seyler cok korkutuyorKalp çarpıntısı verilen ilaçtan değil korona in vücutta bıraktığı etkiden olur. En iyi ihtimal tiroidlerinize baktırın yukselmisse o da yapar. Meme kanseri içinde korkmayın kendiniz diyorsunuz defalarca gittim birşey çıkmadı diye.
Ben emziriyorum göğsünden koltuk altına doğru olan yerde ağrı vardı tek belli bir yerde başta bende korktum ama geçince emzirme ile alakalı diyip unuttum gitti. Siz üstüne birde muayene olmuşsunuz bişey çıkmamış. Bence bebekten önce psikolojinizi düzeltin derim benTroidim vs herşey normal ama öyle bir psikolojiye girdim ki muayene ettikce elime gelen seyler cok korkutuyor
Yersiz korkuyu bırakayım artık değilmi,Ben emziriyorum göğsünden koltuk altına doğru olan yerde ağrı vardı tek belli bir yerde başta bende korktum ama geçince emzirme ile alakalı diyip unuttum gitti. Siz üstüne birde muayene olmuşsunuz bişey çıkmamış. Bence bebekten önce psikolojinizi düzeltin derim ben
Kesinlikle. Kendine böyle daha çok zarar verirsin. Bebek oldu diyelim bu sefer onun için telasman daha gebelikte başlayacak bir sürü testi muayenesi ya bişey çıkarsa diye kendini yiyeceğine git paşa paşa psikoloğun ne derse yap en fazla bir yıla düzelir bence bu kadar şiddette kalmaz sonra bebisin olur inşallah canm önce kendini ihmal etme ki sonra bebise faydan olsunYersiz korkuyu bırakayım artık değilmi,
Bu psikolojide gebelik düşünmeyin, tedavinizi olun ondan sonra düşünürsünüz.psikoloğa gittim verdiği hapları da gebelik istediğim için kullanamıyorum
Çok tesekkur ederim Allah razı olsunDefalarca doktora gitmişsiniz, gerekli tetkikler yapılmış ve hiçbir sorun yokmuş. Doktorun söylediklerine değil de internette yazılanlara itibar etmeniz hiç normal değil.
Google’a burun kaşıntısı bile yazsam kanser belirtisi der.
Bu psikolojide gebelik düşünmeyin, tedavinizi olun ondan sonra düşünürsünüz.
Çok haklısınız cok tesekkur ederim vaktınızı ayırdınız Allah razı olsunKesinlikle. Kendine böyle daha çok zarar verirsin. Bebek oldu diyelim bu sefer onun için telasman daha gebelikte başlayacak bir sürü testi muayenesi ya bişey çıkarsa diye kendini yiyeceğine git paşa paşa psikoloğun ne derse yap en fazla bir yıla düzelir bence bu kadar şiddette kalmaz sonra bebisin olur inşallah canm önce kendini ihmal etme ki sonra bebise faydan olsun
Kalp çarpıntısı kovid ilacından değil stres panik atağa çevirmiş olabılır o ihtimalde mevcut, daha sonra ölüm korkusu başlamış anladığım kadarıyla. Bende de vardı , meme kanseri olmadığınıza emin olduktan sonra baska bir yer takıntı yapıp bu sefer buramda bir şey mi var kötü bir hastalığım mı var diyeceksiniz bu böyle böyle ilerleyecek psikiyatriye gidip ilaç almakta fayda var , yoksa hamile kalınca daha çok takıntılarınız devam eder. Geçmiş olsunHanımlar hayırlı geceler ben 2 düşük yaşadım üzerine de eşim covıd gecirince hastalık hastası oldum evlenmeden once hastane nedir bilmezdim kovid ilacını kullandıktan sonra kalp carpıntım başladı böylelikle benim Serüvenim başladı İnternette arsstırmalara başladım ve ilk defa o zaman meme muayene mi yaptım elime küçük oynak şeyler geldi her iki gögsümde birden fazla arsstırmalara basladım direk meme kanseri cıktı 22 yasına girdim daha hiç muayene etmemiştim kendimi hastanelerde buldum sureklı hastaneye gittim usg ler cekıldı hiçbişey cok dediler meme yapın dediler ama ben bu aralar tekrar arsstırmalara basladım düşük ten sonra yine aynı duruma düştüm tekrar meme kanseri arasfırmalarına girdim ama gercekten de elimde değil defalarca farklı doktora gittim ama çok korkuyorum ne olur akıl verin bana eşim ve ailem cok üzülüyor bana psikoloğa gittim verdiği hapları da gebelik istediğim için kullanamıyorum
Kalp çarpıntısı kovid ilacından değil stres panik atağa çevirmiş olabılır o ihtimalde mevcut, daha sonra ölüm korkusu başlamış anladığım kadarıyla. Bende de vardı , meme kanseri olmadığınıza emin olduktan sonra baska bir yer takıntı yapıp bu sefer buramda bir şey mi var kötü bir hastalığım mı var diyeceksiniz bu böyle böyle ilerleyecek psikiyatriye gidip ilaç almakta fayda var , yoksa hamile kalınca daha çok takıntılarınız devam eder. Geçmiş olsun
Çok haklısınız ama inanın elimde değil çok üzülüyorum sürekli doktorlara gidiyorum ama asla korkum gcemiyor sanki birşey varmıs görmüyorlar diye düşünüyorumKalp çarpıntısı kovid ilacından değil stres panik atağa çevirmiş olabılır o ihtimalde mevcut, daha sonra ölüm korkusu başlamış anladığım kadarıyla. Bende de vardı , meme kanseri olmadığınıza emin olduktan sonra baska bir yer takıntı yapıp bu sefer buramda bir şey mi var kötü bir hastalığım mı var diyeceksiniz bu böyle böyle ilerleyecek psikiyatriye gidip ilaç almakta fayda var , yoksa hamile kalınca daha çok takıntılarınız devam eder. Geçmiş olsun
İlaçlarınızı kullanın mutlakaÇok haklısınız ama inanın elimde değil çok üzülüyorum sürekli doktorlara gidiyorum ama asla korkum gcemiyor sanki birşey varmıs görmüyorlar diye düşünüyorum
Bu kullanılan ilaçlar gercekten fayda veriyor mu acaba gittiğim doktorlardan birtane si bana abi sevkatıyle yaklasıp sana verdiğim bu ilacı kullanmamaya çalıs yapacağı sey seni uyutmak olucak sen kendın yeniceksşn bunu demişti ama olmuyorİlaçlarınızı kullanın mutlaka
Oluyor tabii ki, ben de kullandım.Bu kullanılan ilaçlar gercekten fayda veriyor mu acaba gittiğim doktorlardan birtane si bana abi sevkatıyle yaklasıp sana verdiğim bu ilacı kullanmamaya çalıs yapacağı sey seni uyutmak olucak sen kendın yeniceksşn bunu demişti ama olmuyor
Her ilaç uyutmuyor ki ama ilaçsız da yenebilirsiniz durumunuz ağır gibi durmuyor sürekli hastaneye muayene olmak için gitmiyorsanız terapi ve kitaplarla atlatırsınız inşallahBu kullanılan ilaçlar gercekten fayda veriyor mu acaba gittiğim doktorlardan birtane si bana abi sevkatıyle yaklasıp sana verdiğim bu ilacı kullanmamaya çalıs yapacağı sey seni uyutmak olucak sen kendın yeniceksşn bunu demişti ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?