Evet internet böyle ne yazıkki. Bende şuan yutkunma problemi var birkaç aydır. Bi bakayım dedim direk kanser çıktı.Ama inanın kol ağrısı yazsan tümör vs cikiyor
Merhaba bende de sağ memede kist cıktı 5 cm çok korkuyorumallah korusun ama benim meme konusunda yasadigim cok agirdi bir meme sis digeri ise agrili ve sisti kolumu kaldirip bir seye uzanamiyordum koltuk altim dahil agriyordu hic gecmiyirdu adet doneminden bagimsiz agrilardi korkarak dr ye gittim birinde fibroadenom ve sut kanali genislemesi digerinde ise fibrokist xikti suan sadece 6 aylik kontroldeyim buyume ilerleme olursa alinacak. o kadar de ye gitmissiniz bene rahatlayin ve size tavsiyem inernetten arastirma yapmayin cok klasik bir oneri olacak ama gerekten oyle psikilojim yerle yeksan oldu internetten arastirirken ben.
Canim o ele gelen seyler sut bezlerin. Herkes de oluyor :) ben de daha önce bu yuzden doktora gitmistim. Ayrica bende tup bebek sonrasi kistler de olustu. Genel cerrah onemsiz dedi. Kadınların yüzde 60 inda bu kistler oluyormus. Meme kanseri oyle bir sey degil.Troidim vs herşey normal ama öyle bir psikolojiye girdim ki muayene ettikce elime gelen seyler cok korkutuyor
Doktora gittim fibrokist oldugumu öğrendim usg de yazan kelimeyi İnternete yazdım kanser cıktı karşıma bende çok korktumCanim o ele gelen seyler sut bezlerin. Herkes de oluyor :) ben de daha önce bu yuzden doktora gitmistim. Ayrica bende tup bebek sonrasi kistler de olustu. Genel cerrah onemsiz dedi. Kadınların yüzde 60 inda bu kistler oluyormus. Meme kanseri oyle bir sey degil.
Neden acaba sen hastalik hastasi oldun? Bence bir psikoloğa duzenli olarak git. Psikoterapi al canim. Meme kanseri değilsin ama bu psikoloji ile kaygı bozuklugu ve stres ile kendini kanser edersin
Canim İnternete ne bakıyorsun sen. Basim agriyor yaz kansersin cikiyor. Doktora gitmişsin sorun yok demis.Doktora gittim fibrokist oldugumu öğrendim usg de yazan kelimeyi İnternete yazdım kanser cıktı karşıma bende çok korktumİnternette kansere cevridiği vs yazıyor da
Dusuk ben de yaşadım dusuk ve ikiz bebeklerinin de hamilelikte kalbi durdu. Kendimi aylarca doktorlarda buldum. Bunun sebebi de kan pijtilasmasi cikti. Sen de tibbi genetik bölümünden randevu alıp trombofoli paneli testini yaptırabilirsiniz. Eger pihtilasmaya eğilim cikarsa da hamilelikte kan sulandirici igne veriyorlar. Su an bana doktor rapor yazdi. Hamile kalirsam her gun igne kullanacakmisim.Hanımlar hayırlı geceler ben 2 düşük yaşadım üzerine de eşim covıd gecirince hastalık hastası oldum evlenmeden once hastane nedir bilmezdim kovid ilacını kullandıktan sonra kalp carpıntım başladı böylelikle benim Serüvenim başladı İnternette arsstırmalara başladım ve ilk defa o zaman meme muayene mi yaptım elime küçük oynak şeyler geldi her iki gögsümde birden fazla arsstırmalara basladım direk meme kanseri cıktı 22 yasına girdim daha hiç muayene etmemiştim kendimi hastanelerde buldum sureklı hastaneye gittim usg ler cekıldı hiçbişey cok dediler meme yapın dediler ama ben bu aralar tekrar arsstırmalara basladım düşük ten sonra yine aynı duruma düştüm tekrar meme kanseri arasfırmalarına girdim ama gercekten de elimde değil defalarca farklı doktora gittim ama çok korkuyorum ne olur akıl verin bana eşim ve ailem cok üzülüyor bana psikoloğa gittim verdiği hapları da gebelik istediğim için kullanamıyorum
Anlamadığım doktor 6 ayda bir takıp edelim dedi prof gerekyok 1 yılda bir usg ceksrn yeter dedi kime inanacahımı şaşırdımCanim İnternete ne bakıyorsun sen. Basim agriyor yaz kansersin cikiyor. Doktora gitmişsin sorun yok demis.
Mesaj bölümüne bakar mısınız acabaDusuk ben de yaşadım dusuk ve ikiz bebeklerinin de hamilelikte kalbi durdu. Kendimi aylarca doktorlarda buldum. Bunun sebebi de kan pijtilasmasi cikti. Sen de tibbi genetik bölümünden randevu alıp trombofoli paneli testini yaptırabilirsiniz. Eger pihtilasmaya eğilim cikarsa da hamilelikte kan sulandirici igne veriyorlar. Su an bana doktor rapor yazdi. Hamile kalirsam her gun igne kullanacakmisim.
Bence dusukten sonra psikolojin bozulmus xanim
Bebeğe simdilik ara verip hem bedensel hem ruhsal kendinizi iyilestirin . Doktor kanser degilsin dediyse korkmayin veya bir kaç doktora daha gidin .Hanımlar hayırlı geceler ben 2 düşük yaşadım üzerine de eşim covıd gecirince hastalık hastası oldum evlenmeden once hastane nedir bilmezdim kovid ilacını kullandıktan sonra kalp carpıntım başladı böylelikle benim Serüvenim başladı İnternette arsstırmalara başladım ve ilk defa o zaman meme muayene mi yaptım elime küçük oynak şeyler geldi her iki gögsümde birden fazla arsstırmalara basladım direk meme kanseri cıktı 22 yasına girdim daha hiç muayene etmemiştim kendimi hastanelerde buldum sureklı hastaneye gittim usg ler cekıldı hiçbişey cok dediler meme yapın dediler ama ben bu aralar tekrar arsstırmalara basladım düşük ten sonra yine aynı duruma düştüm tekrar meme kanseri arasfırmalarına girdim ama gercekten de elimde değil defalarca farklı doktora gittim ama çok korkuyorum ne olur akıl verin bana eşim ve ailem cok üzülüyor bana psikoloğa gittim verdiği hapları da gebelik istediğim için kullanamıyorum
Ya yook . Yılda bir kontrollerine git, evde muayeneni yap yeter.Doktora gittim fibrokist oldugumu öğrendim usg de yazan kelimeyi İnternete yazdım kanser cıktı karşıma bende çok korktumİnternette kansere cevridiği vs yazıyor da
Aynen ben suan öyleyim kanser hastalarının öykülerini okuyorum yanlıs teşhisler geç kalınmışlar acaba bende mi öyle yim diyip kendimi yiyiyor um sonra doktorlara inanmayıp daha fazla doktora gitmek istiyorumYasadiginizi tam olarak bende yasadim.kardesimin oglunda ufak bir bobrek sikintiai cikti ama ben cok korktum ve korkum boyle patlak verdi sonrasında butun vucuduma baktrdim aklina ne geliyorsa defalarca calisamaz hale geldim ustelik.surekli vucudumda biseyler aryordum.yanliz kalmak istemiyordum hic hep agliyordum.namazimi kildim kuran okudum bol bol.cevreminde destegiyle yendim.simdi ikiz kizlarom var aklima bile gelmiyor hamilelikten once bunu bi sekilde yen gerekiyorsa pskolog gerekiyorsa pskyatri.insanin hayat kalitesini yerle bir ediyor.o donem bir tv battaniyesi ordum cok iyi gelmisti bana. Mesela idrar yolu enf.oldum parca geldi halbuki saglik personeliyim epitel hucre cikan ama mesane kanseri oldum dedim hep memeyi falan kac kez baktrdim.bacagim agridi kemik tumoru var dedim surekli instgrmda kanser hastalirinin hikyelerini okuyordum omdan sonra bozdum kafayi anlayacagin.su an hicbir sikinti yok iyice cigirindan cikmadan caresine bakmalisin.
Bende inanın biresürü doktora gittim hepsi birşey yok dedi son gittiğim kist var dedi usg de yazanı Google ye yazdım kansere cevir en tip yazıyor sonra universite hastanesine prof a gittim sonuclarıma baktı muayene etti sen fibrokist ik memeye sahipsin meme yapın bu dedi ama İnternette kanser cıkıyor dedim göster hangi kelime dedi sonra yılda bir usg çekilen yeter dediMerhabalar, meme ve koltukaltı bölgesinde kötü huylu kitleler genellikle hareketsiz yapıda, solid, sınırları belli olmayan kitleler olur. Benim de senelerdir göğüslerimde ve kol altımda dediğiniz türde kitleler var. Oldukça farklı hastanelere ve doktorlara gittim hepsinin ortak görüşü Türk kadınlarının yüzde 80 inde dediğiniz tarzda kitlelerin olduğu, kötü huyluya dönmesinin çok çok düşük bir ihtimal olduğu ama her ihtimale karşı 6 ayda bir ultrason çekilmesi gerektiği, büyümeleri, şekil değiştirmeleri halinde takip edilmesi gerektiği oldu. Yaşınız itibariyle de mamografi çekinmenize bence gerek yok ben de 31 yaşındayım benim için de gerekli görmediler. Takiplerinizi ve meme muayenenizi düzenli yapın, kötüyü düşünmeyin. Sağlıklı günler hepimize.
Elinize gelen kitle hareketsizse ve büyüyorsa zaman gecirmeden baska doktora da görünün.Alti ayda bir sg ve doktor kontrolü yaptirin.Bana da fibroedenom denildi.Bir sene sonra meme ca teshisi kondu.Üstelik omurgama sicramisti.Tedavimi oluyorum.Cok şükür şu anda vücudum temizlendi.Meme ameliyatimi oldum.Protes memem var artik Korkmayin.Hanımlar hayırlı geceler ben 2 düşük yaşadım üzerine de eşim covıd gecirince hastalık hastası oldum evlenmeden once hastane nedir bilmezdim kovid ilacını kullandıktan sonra kalp carpıntım başladı böylelikle benim Serüvenim başladı İnternette arsstırmalara başladım ve ilk defa o zaman meme muayene mi yaptım elime küçük oynak şeyler geldi her iki gögsümde birden fazla arsstırmalara basladım direk meme kanseri cıktı 22 yasına girdim daha hiç muayene etmemiştim kendimi hastanelerde buldum sureklı hastaneye gittim usg ler cekıldı hiçbişey cok dediler meme yapın dediler ama ben bu aralar tekrar arsstırmalara basladım düşük ten sonra yine aynı duruma düştüm tekrar meme kanseri arasfırmalarına girdim ama gercekten de elimde değil defalarca farklı doktora gittim ama çok korkuyorum ne olur akıl verin bana eşim ve ailem cok üzülüyor bana psikoloğa gittim verdiği hapları da gebelik istediğim için kullanamıyorum
5 6 tane doktora gittim brndElinize gelen kitle hareketsizse ve büyüyorsa zaman gecirmeden baska doktora da görünün.Alti ayda bir sg ve doktor kontrolü yaptirin.Bana da fibroedenom denildi.Bir sene sonra meme ca teshisi kondu.Üstelik omurgama sicramisti.Tedavimi oluyorum.Cok şükür şu anda vücudum temizlendi.Meme ameliyatimi oldum.Protes memem var artik Korkmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?