Çok haklısınız inanın bırde googlede doktorların yanlıs muayene etmelerini tedavide gec kaldıklarını okudukcs daha fazla doktora gitme arzusu oluyor cok üzülüyorum halime aileme yasattıklarıms birde cok özür dileyerek genetik olarak aktarım derken ne demek istemiştimizEn nefret ettiğim özelliğim bu
Yıllardır adı sanı duyulmadık testler mi yaptırmadım, girmediğim emar usg mi kalmadı...
Kurtulamadım...
Altta yatan rahatsizliklarim tetikliyor ve dolayısıyla tam olarak bitmiyor
Sana söyleyeceğim tek şey asla google' dan hastalık aratma..
Vücudunu dinlemeyi bırak
Yaşın çok genç bir gün deyil, her gün ölürsün yoksa çok kötü bir durum hipokondriazis kaygı bozukluğu terapi+ilaç kullanmak telden uzak durmak şart
Dr.um bir gün bana genetik olarak da aktarım olabiliyor demişti bilgine
Yani ailenden birilerinde de(önceki kuşak ya da şimdiki) hastalık hastası olanlar vardır ve sanada bu duygu durum bozukluğu geçmistir diyorÇok haklısınız inanın bırde googlede doktorların yanlıs muayene etmelerini tedavide gec kaldıklarını okudukcs daha fazla doktora gitme arzusu oluyor cok üzülüyorum halime aileme yasattıklarıms birde cok özür dileyerek genetik olarak aktarım derken ne demek istemiştimiz
Çok şükür ailemde kimsede yokYani ailenden birilerinde de(önceki kuşak ya da şimdiki) hastalık hastası olanlar vardır ve sanada bu duygu durum bozukluğu geçmistir diyor
Elinize gelen şeyler meme dokusu, süt bezleri. Muayene de olmuşsunuz. Doktor yok demiş işte. Benim sol göğsümde kistler var ve takip ediliyor yıllardır. Ben böyle korkmuyorum. Bir şey olsa doktorlar söylüyor yani merak etmeyinTroidim vs herşey normal ama öyle bir psikolojiye girdim ki muayene ettikce elime gelen seyler cok korkutuyor
Haklısınız, artık bunca yazılandan sonra kendimi dizginleyeceğim cok tesekkur ederimElinize gelen şeyler meme dokusu, süt bezleri. Muayene de olmuşsunuz. Doktor yok demiş işte. Benim sol göğsümde kistler var ve takip ediliyor yıllardır. Ben böyle korkmuyorum. Bir şey olsa doktorlar söylüyor yani merak etmeyin
Mamografi 40 yaş altına yapılmıyor sadece usg çekiliyor onda birşey çıkarsa mamografiye yönlendiriliyor demişlerdi bana ketemde 3 ay önce.Ayrıca bilgilendirme olsun burdan arkadaşlara ketemde usg yok sadece mamografi çekiliyor.mamografi çektirip öğrenebilirsin. Arada öyle yağ bezesi gibi beze oluyor bende de koltuk altıma doğru olan kısımda vardı. Korkmuştum kardeşim hemşire ona gösterdim yağ bezesidir dedi sonra kendi kendine geçti. Bence sende aralıklı kontrol et ve mamografi çektir
Mamografi talep edildiginde,riskli durumlarda istedigin yasta cekilebiliyor hatta 35 ustu dogum yapmis kadinlar icin de senede 1 kez oneriyoruz dedi.1 ay once cektirdim 35 yasindayim.Fibrokistik yapida memelerim.Bana doktorum elle muayenede tam anlayamayiz o yuzden usg bakmamiz gerekiyor dedi.Usg den sonra da mamografiyi ben talep ettim.Mamografi 40 yaş altına yapılmıyor sadece usg çekiliyor onda birşey çıkarsa mamografiye yönlendiriliyor demişlerdi bana ketemde 3 ay önce.Ayrıca bilgilendirme olsun burdan arkadaşlara ketemde usg yok sadece mamografi çekiliyor.
Bende istedim ama usg temiz oldugu için kesinlikle cekmedilerMamografi talep edildiginde,riskli durumlarda istedigin yasta cekilebiliyor hatta 35 ustu dogum yapmis kadinlar icin de senede 1 kez oneriyoruz dedi.1 ay once cektirdim 35 yasindayim.Fibrokistik yapida memelerim.Bana doktorum elle muayenede tam anlayamayiz o yuzden usg bakmamiz gerekiyor dedi.Usg den sonra da mamografiyi ben talep ettim.
Aynı durumu kalp için yaşadım. Virüsten sonra yarım kaldı. Virüs kapma korkum daha ağır şu an.Hanımlar hayırlı geceler ben 2 düşük yaşadım üzerine de eşim covıd gecirince hastalık hastası oldum evlenmeden once hastane nedir bilmezdim kovid ilacını kullandıktan sonra kalp carpıntım başladı böylelikle benim Serüvenim başladı İnternette arsstırmalara başladım ve ilk defa o zaman meme muayene mi yaptım elime küçük oynak şeyler geldi her iki gögsümde birden fazla arsstırmalara basladım direk meme kanseri cıktı 22 yasına girdim daha hiç muayene etmemiştim kendimi hastanelerde buldum sureklı hastaneye gittim usg ler cekıldı hiçbişey cok dediler meme yapın dediler ama ben bu aralar tekrar arsstırmalara basladım düşük ten sonra yine aynı duruma düştüm tekrar meme kanseri arasfırmalarına girdim ama gercekten de elimde değil defalarca farklı doktora gittim ama çok korkuyorum ne olur akıl verin bana eşim ve ailem cok üzülüyor bana psikoloğa gittim verdiği hapları da gebelik istediğim için kullanamıyorum
Doğrudur ben ketemi aradığımda bana bu şekilde söylediler hatta devlet hastanesinde ki meme cerrahıda aynısını söyledi 40 yaş altına usg de bir sıkıntı olmadığı sürece çekmiyoruz diye.Sanırım doktorlarda bu konuda ikiye ayrılıyor yada bende ki süt bezesi olduğu için çekmedilerMamografi talep edildiginde,riskli durumlarda istedigin yasta cekilebiliyor hatta 35 ustu dogum yapmis kadinlar icin de senede 1 kez oneriyoruz dedi.1 ay once cektirdim 35 yasindayim.Fibrokistik yapida memelerim.Bana doktorum elle muayenede tam anlayamayiz o yuzden usg bakmamiz gerekiyor dedi.Usg den sonra da mamografiyi ben talep ettim.
Bende istedim ama usg temiz oldugu için kesinlikle cekmediler
Evet cok haklısınız ama doktor fibrokistik vs demedi yanında ki sekreteri oyle mi dedi hayır değil demişti olsaydı görinmezmıydıSanırım fibrokistik meme yapısına sahipsiniz. Kanser miyim diye düşünmeden önce, fibrokistik memeyi araştırıp, meme yapınızı tanımanızı öneririm.
Benim gittiğim genel cerrah çok güzel ve açık şekilde açıkladı bana usg sonuçlarını. Size hiç mi bir şey demediler? Kadınların %70 ‘ inin meme yapısı bu şekilde oluyormuş. Umarım sizinde bu şekildedir.Evet cok haklısınız ama doktor fibrokistik vs demedi yanında ki sekreteri oyle mi dedi hayır değil demişti olsaydı görinmezmıydı
Benim gittiğim genel cerrah çok güzel ve açık şekilde açıkladı bana usg sonuçlarını. Size hiç mi bir şey demediler? Kadınların %70 ‘ inin meme yapısı bu şekilde oluyormuş. Umarım sizinde bu şekildedir.
İçiniz rahat değilse tekrar genel cerrahiye randevu alıp, aklınıza takılan tüm soruları sorun. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin, olumlu düşünün
Panik atak ailesine hoşgeldiniz. Facebook kullanıyorsanız "panik atak yardımlaşma" grubu var. Benim çok işime yaradı.Hanımlar hayırlı geceler ben 2 düşük yaşadım üzerine de eşim covıd gecirince hastalık hastası oldum evlenmeden once hastane nedir bilmezdim kovid ilacını kullandıktan sonra kalp carpıntım başladı böylelikle benim Serüvenim başladı İnternette arsstırmalara başladım ve ilk defa o zaman meme muayene mi yaptım elime küçük oynak şeyler geldi her iki gögsümde birden fazla arsstırmalara basladım direk meme kanseri cıktı 22 yasına girdim daha hiç muayene etmemiştim kendimi hastanelerde buldum sureklı hastaneye gittim usg ler cekıldı hiçbişey cok dediler meme yapın dediler ama ben bu aralar tekrar arsstırmalara basladım düşük ten sonra yine aynı duruma düştüm tekrar meme kanseri arasfırmalarına girdim ama gercekten de elimde değil defalarca farklı doktora gittim ama çok korkuyorum ne olur akıl verin bana eşim ve ailem cok üzülüyor bana psikoloğa gittim verdiği hapları da gebelik istediğim için kullanamıyorum
Ama inanın kol ağrısı yazsan tümör vs cikiyorPanik atak ailesine hoşgeldiniz. Facebook kullanıyorsanız "panik atak yardımlaşma" grubu var. Benim çok işime yaradı.
En azından yalnız olmadığınızı ve birçok insanın bu tarz belirtiler yaşamasına rağmen aslında iyi olduğunu, beyninizin sizinle oyun oynadığını anlıyorsunuz
İnternetten hastalık araştırması yapmayın, yaparsanız bir süre sonra ruh gibi gezersiniz. Ben yaşadım, eskisi kadar olmasa da hala yaşıyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?