Kanser olan halam sokaga cikma yasagi

Cartedor

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
1.941
2.668
333
Hepinize iyi gunler kizlar, nasilsiniz ?

Biraz icimi dokmeye geldim, bir de dua ederseniz...
Halam kanser hastasi senelerdir, korona yuzunden tedavisi durduruldu ve vucudunun cesitli yerlerine sicradi.
Sokaga cikma yasagi var, yanina gidemiyoruz, hic birsey yapamiyoruz, elimiz kolumuz bagli.
Kizlar turkiyede degiliz, avrupadayiz

Son düzenleme:
Rabbim yardımcınız olsun Türkiye de prosedür nedir bilmiyorum acaba buraya getrilmeye başvursanız başı ağrıdığı şöin naıl gidebildi peki hastaneye

Onkolojiyi bilmem de ozellerde tedavi devam ediyor . Maddi acidan nasilsiniz bilmiyorum ama ozel hastane de kanser hastalarini odaya aliyorlar ve kimseyi sokmuyorlar .

Konunuza bu durumun yurtdışında yaşandığını ekleyin derim Türkiyede böyle bir durum yok ve yorumlar yaşadığımız ülkeye yönelik olacak haliyle.

Türkiyeye gelme şansınız var mı bilmiyorum bence gerekli yerlerle iletişime geçmeye çalışın. Avrupanın göbeğinde korkunç bir ihmal çünkü bu söylediğiniz.

Halanız kaç yasında?
allah şifa versin insallah...

Hangi ülke. Kendi isteğiyle mi durdurdu kemoterapiyi halanız. Yani ona seçenek sunuldu mu. Öyle bile olsa yanlış yapılan. Bu işte bir tuhaflık var yalnız. Ama bence yanlış bir bilgi almışsınız. Halanızın kafası karışmış olabilir. Çok acı ve sıkıntı altında şu anda.
çok geçmiş olsun. Hastaneye yatmasını sağlayın. Yalnız kalmasın.
hiçbir ülkede durum o kadar kötü değil ( şimdilik ) hastanelerde yer var.
o yüzden ufak veya büyük her türlü hastalık için hastaneye gidebilirsiniz. Yanlış bilgilendirme olmasın.

Bu bekleyeceksiniz yorumunu neye dayanarak yapıyorsunuz yetkinliğiniz nedir? Sanırım ailenizde kanserle mücadele eden kimse olmadı şimdiye kadar beklenecek bir durum zannettiğinize göre?
Malesef te yazdım tam okuyun...Tabiki şartlar daha iyi olur ama yapılacak birşey yokmuş gibi dünya şuan durmuş durumda...yetkinlikte nedir yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…