Biz fransadayiz, kemoterapiyi hastanede hafyada bir goruyordu, riski azaltmak icin durdular, her hafta hastaneye gitmesi gerekiyordu ve akciger kanseriKemoterapiler de mi durduçok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Allah şifa versin.
Bilmiyorum sacmami degilmi. Akciger kanseri oldugu icin ve vucudu cok direncsiz oldugu icin durduruldu galiba. Ama iki hafta icinde kanser dagildiSaçma değil mi durması?
Bilmiyorum sacmami degilmi. Akciger kanseri oldugu icin ve vucudu cok direncsiz oldugu icin durduruldu galiba. Ama iki hafta icinde kanser dagildi
Bas agrisi basladi hastaneye goturduler, test yapildi. Beyninde tumor ciktiDağıldığını nasıl anladınız?
Onkolojiyi bilmem de ozellerde tedavi devam ediyor . Maddi acidan nasilsiniz bilmiyorum ama ozel hastane de kanser hastalarini odaya aliyorlar ve kimseyi sokmuyorlar .Hepinize iyi gunler kizlar, nasilsiniz ?
Biraz icimi dokmeye geldim, bir de dua ederseniz...
Halam kanser hastasi senelerdir, korona yuzunden tedavisi durduruldu ve vucudunun cesitli yerlerine sicradi.
Sokaga cikma yasagi var, yanina gidemiyoruz, hic birsey yapamiyoruz, elimiz kolumuz bagli.
Bu bekleyeceksiniz yorumunu neye dayanarak yapıyorsunuz yetkinliğiniz nedir? Sanırım ailenizde kanserle mücadele eden kimse olmadı şimdiye kadar beklenecek bir durum zannettiğinize göre?Bekleyeceksiniz,,,malesef
Bas agrisi basladi hastaneye goturduler, test yapildi. Beyninde tumor cikti
Kızlar yorumu beğenmiyorsunuz ama doğrusunu söylüyorum...neden kızıyorsunuz.. sanki ben yapmışım gibi ..Bekleyeceksiniz,,,malesef
Malesef te yazdım tam okuyun...Tabiki şartlar daha iyi olur ama yapılacak birşey yokmuş gibi dünya şuan durmuş durumda...yetkinlikte nedir yaa...Bu bekleyeceksiniz yorumunu neye dayanarak yapıyorsunuz yetkinliğiniz nedir? Sanırım ailenizde kanserle mücadele eden kimse olmadı şimdiye kadar beklenecek bir durum zannettiğinize göre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?