Kanser olan halam sokaga cikma yasagi

Ben hep diyorum iyiki türküm iyiki muslumanim cok sukur ☺

Belkide kendimi yanlis ifade ettim, doktorlar boyle uygun gordu, cunku cok riskli goruldu. Yani o hastane halen kemoterapi goren hastalar var.
Hastaneyi kotulemeye calismadim konuda sadece yanina gidemedigimiz icin uzgunum

Belkide kendimi yanlis ifade ettim, doktorlar boyle uygun gordu, cunku cok riskli goruldu. Yani o hastane halen kemoterapi goren hastalar var.
Hastaneyi kotulemeye calismadim konuda sadece yanina gidemedigimiz icin uzgunum
Ben tamda bunu hissettim ... o yüzden bekleyeceksiniz ..malesef... yazdım..fakat bazı okuduğundan anlamayanlar var burada..
Ama anlayana... petrapuella

Son düzenleme:
Yanı diyorlar ki öl ama coronadan değil.. corona kimseye bulaştırma da sen oldun kimin umrunda yazık ya

burada da almiyorlar kanser hastalarini
dayimin tedavisini ertelediler

Cok gecmis olsun.
Zor gunlerden geciyoruz, sizin icin daha zor.
Halaniz riskli grupta oldugu icin hastaneye gelmesi denmis ama kisa surede bu kazar ilerleyecegi dusunulmemis olarak anladim ben.
Siz yine de telefonla iletisimde olun, motive etmeye calisin kuzenlerinizi.

benim dayimin isin tedavisini iptal ettiler bugun

akciğer kanseriydi babam. Kanser o kadar komplike bir hastalık ki,heran her şey olabilir. Kemoterapi bağışıklığı düşürdüğü İçin 2 haftada1 e çıkarmış olabilirler.

evet gazi hastanesinde tedavi goruyordu.
bu hafta isin alacakti ertelediler
suanki ortam sizin icin daha tehlikeli demisler.
kisilerin genel durumuna gore cevap degisiyormu bilmiyorum ama dayim isin alamadi
Dediğim gibi kanser çok değişken bir hastalık. En ufak bir ateşi çıkınca babamın kemoterapisini iptal ediyorlardı. Bir sonraki haftaya. O yüzden bu günlerde normal geliyor

doktorlar kar zarar hesabı yapmıstır mutlaka zor bır durum haklısınız ama bazen yapacak bırsey olmuyor maalesef
sıfa dılıyorum sıfa bekleyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…