Kanser olan halam sokaga cikma yasagi

Ben tamda bunu hissettim ... o yüzden bekleyeceksiniz ..malesef... yazdım..fakat bazı okuduğundan anlamayanlar var burada..
Ama anlayana... petrapuella
Siz ne hissettiniz bilmiyorum ama konuyu okuyunca kanser hastası olduğu için gözden çıkarıldığını düşündüm ben öyle anlaşılıyor çünkü . Siz de bunun üstüne bekleyeceksiniz yazınca kırıcı buldum yorumunuzu hala da içten içe buluyorum ne yalan söyleyeyim. Bu durumu yaşadığım için içselleştirmiş de olabilirim. Yanlış anladıysam kusura bakmayın yine de.

Türkiyede de durum çok parlak değil bıçaklanma trafik kazalı gibi acil vakalar dışında ameliyatlar durduruldu bunun aslını öğrenmeye çalışırken bir birime bağlandım kız hemşire babası ışın alıyormuş ışının durdurulacak galiba dedi bende napıcam bilmiyorum falan dedi annemde kanser hücresi tespit edildi tüm testler bitti ameliyat tarihi beklerken ülkemizde vakalar çıktı annemin durumu da acildi yayılma riski vardı acil ve riskli bir ameliyat özele geldik hatırı sayılır bir ücret karşılığında bugün yatış yaptık yarın hayırlısıyla yeni bir karar gelmeden ameliyatını olucak dualarınızı esirgemeyin

Kızlar yorumu beğenmiyorsunuz ama doğrusunu söylüyorum...neden kızıyorsunuz.. sanki ben yapmışım gibi ..
Doğru söylemiyosun bence çünkü bu tarz durumda her ne olursa olsun bi şekilde tedavi uygulanmalı...
Bunun bahanesi mazereti olamaz maalesef normal bir hastalık değil kanser

Allah sifa versin annenize insallah

Sizleri çok iyi anlıyorum Allah şifa versin .. Korono kanserden daha ölümcül olduğu için ve haliyle bağışıklık düştüğünden kolay bulaşacağından hastaneye alınmamıştır Hızla tedavisi yapılan bir hastalık ama çok üzüldüm bütün vücuda dağılmasına Çoook geçmiş olsun.. Böyle giderse Türkiye de durum bu olabilir Allah ım bizleri o karanlık günlerden korusun

türkiyede de kemoterapi hastalarını alamıyorlar hastaneye. en azından ben bir çok tanıdığımda duydum. kemo zaten direnci inanılmaz düşüren birşey. o halde, virüse daha da açık olup corona'ya yakalanma ve haliyle bulaştırma ihtimalleri çok çok yüksek.
dağılma konusu da bir kemoyu alır almaz tümör beyne sıçradı gibi olmuş. muhtemelen çok önceden tümör beyine yerleşmiştir.
umarım tez zamanda bu corona illetinden kurtuluruz ve kanser gibi çok ciddi hastalıkları olanlar tedavilerine olması gerektiği devam edebilirler.

Hayatı tehlıkesı olan ınsanların tedavısı nasıl durduruluyor ya allah sıfa versın nerde yasıyorsunuz bılmıyorumda orda cogaldımı vakalar burda sadece basıt seyler durdurulduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…