- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Valla bu duran dünya şartlarını her kanser hastası ve yakını zaten yaşıyor dünya bize yeni durmadı yani. Kanser öyle tedavisini durdurabileceğiniz bi hastalık değil bu tedaviler elzem ve devam etmek zorundasınız. Eğer az buçuk bunları yaşamış olsaydınız yetkinlik ne anlamış olurdunuz. Dilerim bu yetkinliği hiç kazanmayın ama sanki çok normal gibi e dünya durdu bekleyeceksiniz diye de sallamayın bol keseden.Malesef te yazdım tam okuyun...Tabiki şartlar daha iyi olur ama yapılacak birşey yokmuş gibi dünya şuan durmuş durumda...yetkinlikte nedir yaa...
Size cvp vermeyeceğim ...anlamıyorsunuz...Benim sözlerim en azından sizin gibi ego taşımıyor çünkü...Valla bu duran dünya şartlarını her kanser hastası ve yakını zaten yaşıyor dünya bize yeni durmadı yani. Kanser öyle tedavisini durdurabileceğiniz bi hastalık değil bu tedaviler elzem ve devam etmek zorundasınız. Eğer az buçuk bunları yaşamış olsaydınız yetkinlik ne anlamış olurdunuz. Dilerim bu yetkinliği hiç kazanmayın ama sanki çok normal gibi e dünya durdu bekleyeceksiniz diye de sallamayın bol keseden.
Ihmal olarak gormuyorum, durumu zaten iyi degildi, alinan riske bakildi bence. Avrupanin en iyi hastanesinde su an ama sonucu degistirmeyecek. Konumu guncelliyorum ulkeyi bildirmek icinKonunuza bu durumun yurtdışında yaşandığını ekleyin derim Türkiyede böyle bir durum yok ve yorumlar yaşadığımız ülkeye yönelik olacak haliyle.
Türkiyeye gelme şansınız var mı bilmiyorum bence gerekli yerlerle iletişime geçmeye çalışın. Avrupanın göbeğinde korkunç bir ihmal çünkü bu söylediğiniz.
Anlaşamıyoruz çünkü sizin çok sevdiğiniz bir yakınınız kanser değil. Bu hastalıkla yakından uzağa alakanız yok. Evden dışarıya çıkmıyorsunuz bakın ne güzel diyorsunuz dünya durdu diye neden çünkü ölüm tehlikeniz var. Ama hali hazırda ölümle cebelleşen bir insana maalesef yapacak bi şey yok diyebiliyosunuz. Sonra da ben anlamıyor oluyorum :) Bence de cevap yazmayın özellikle bilmediğiniz konularda.Size cvp vermeyeceğim ...anlamıyorsunuz...Benim sözlerim en azından sizin gibi ego taşımıyor çünkü...
47 yasinda, aminHalanız kaç yasında?
allah şifa versin insallah...
Cok tesekkur ederim, Allah kayin pederinizede sifa versin. Halam simdi hastanedz uyutuyorlar galiba, haberde alamiyoruz, evden de cikamiyoruzBenim kayınpederim de kanser hastası ancak her şey devam ediyor tedavi sürecinde.Spekülasyon mu bilmiyorum ancak Avrupa ülkelerinin çoğu 65 yaş üstünü gözden çıkarmış gibi maalesef. Hastanelere bile kabul etmiyorlarmış. Bizim ülkemiz ne olursa olsun hala bazı değerlere sahip çok şükürhalanız için üzüldüm. Allah şifa versin sürecini kolaylaştırsın inşallah
Problem suki, normal sartlarda biz halamin yaninda olabilirdik, son zamanlarini birlikte gecirebilirdik, bu durum cok kotu yaninda olamiyoruzValla bu duran dünya şartlarını her kanser hastası ve yakını zaten yaşıyor dünya bize yeni durmadı yani. Kanser öyle tedavisini durdurabileceğiniz bi hastalık değil bu tedaviler elzem ve devam etmek zorundasınız. Eğer az buçuk bunları yaşamış olsaydınız yetkinlik ne anlamış olurdunuz. Dilerim bu yetkinliği hiç kazanmayın ama sanki çok normal gibi e dünya durdu bekleyeceksiniz diye de sallamayın bol keseden.
Benim kayınpederim de kanser hastası ancak her şey devam ediyor tedavi sürecinde.Spekülasyon mu bilmiyorum ancak Avrupa ülkelerinin çoğu 65 yaş üstünü gözden çıkarmış gibi maalesef. Hastanelere bile kabul etmiyorlarmış. Bizim ülkemiz ne olursa olsun hala bazı değerlere sahip çok şükürhalanız için üzüldüm. Allah şifa versin sürecini kolaylaştırsın inşallah
Hasteneye kuzenim goturdu bas agrisi cok kotulesince. Halami alip gonderdiler kuzenimi, yanina kimseyi almiyorlarRabbim yardımcınız olsun Türkiye de prosedür nedir bilmiyorum acaba buraya getrilmeye başvursanız başı ağrıdığı şöin naıl gidebildi peki hastaneye
Sokaga cikan yaslilara ceza falzn yokmu? Turkiye de yavas yavas gecicekler avrupa ulkeleri gibi sokaga cikma yasaginaNerden duydunuz biliyorsunuz 65 yas üstünü kabul etmediklerini? Yahu tüm dünya karantina altinda bu yas grubunu korumak için. Italyadaki doktorlar tüm dünyaya sesleniyorlar, isyan edip üzülüyorlar her kaybettikleri hasta için.
Türkiyede neyin degerine sahip çikiliyor? Yaslilalar halen geziyor. Otobüs duraklari insandan geçilmiyor. Hiç kimse birbirini düsünmüyor.
Haberlerde İtalya nın 70 İngiltere nin 65 yaş üstünü hastanelere kabul etmediğine dair bir şey okumuştum. Bununla birlikte yorumumda spekülasyon değilse demişim. Ayrıca bahsettiğim devletin yaşlısına sahip çıkması. Sorumsuz ve bilinçsiz yaşlıların kendini sokağa atması değil. Anladığım kadarıyla yurt dışında yaşıyorsunuz yazdığım metnin ana fikrini anlayamamış olmanızı ana dilimize uzak olmanıza bağlıyorum.Kavgaya gider gibi yorumuma dalmanızı da zor günlerin stresine tabiNerden duydunuz biliyorsunuz 65 yas üstünü kabul etmediklerini? Yahu tüm dünya karantina altinda bu yas grubunu korumak için. Italyadaki doktorlar tüm dünyaya sesleniyorlar, isyan edip üzülüyorlar her kaybettikleri hasta için.
Türkiyede neyin degerine sahip çikiliyor? Yaslilalar halen geziyor. Otobüs duraklari insandan geçilmiyor. Hiç kimse birbirini düsünmüyor.
Italya da ben sey duydum, artik doktorlar yetisemiyorlar malesef ve secim yapmak zorunda kaliyorlarmis. Yeterince mazeme yok, bazi yaslilara aci cekmemeleri icin ilac verip evlerine gondermisler diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum. Fransada henuz durum bu kadae kotu degilHaberlerde İtalya nın 70 İngiltere nin 65 yaş üstünü hastanelere kabul etmediğine dair bir şey okumuştum. Bununla birlikte yorumumda spekülasyon değilse demişim. Ayrıca bahsettiğim devletin yaşlısına sahip çıkması. Sorumsuz ve bilinçsiz yaşlıların kendini sokağa atması değil. Anladığım kadarıyla yurt dışında yaşıyorsunuz yazdığım metnin ana fikrini anlayamamış olmanızı ana dilimize uzak olmanıza bağlıyorum.Kavgaya gider gibi yorumuma dalmanızı da zor günlerin stresine tabi
Olabilir belki benim okuduğum haber de bu haberi kendince yorumlayan bir habercinin çıkarımıdırItalya da ben sey duydum, artik doktorlar yetisemiyorlar malesef ve secim yapmak zorunda kaliyorlarmis. Yeterince mazeme yok, bazi yaslilara aci cekmemeleri icin ilac verip evlerine gondermisler diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum. Fransada henuz durum bu kadae kotu degil
Evet sizin sözleriniz umarsızlık rahatlık taşıyor. Bekleyeceksiniz yorumunu yazsanız ne yazmasanız ne nasıl bir yol gösterdi bu kelime şimdi yani sinir bozmaktan başka. Bilgisi olanlardan yardım istemiş siz de 'bekleyeceksiniz' yazmışsınız. Bu cümle mi yol gösterecek. Kanser hastası yakınınız olsaydı böyle geniş geniş bekleyeceksiniz yazamazdınızSize cvp vermeyeceğim ...anlamıyorsunuz...Benim sözlerim en azından sizin gibi ego taşımıyor çünkü...
Pek umudumuz kalmadiki canim ya, avrupanin en iyi hastanesinde su an, ama kanser akciger, beyin ve karacigerde. Oralara goturmek onu sadece yorar. Hep Allah tan umit kesilmez dedik ama su an cok ilerledi. Simdi radioterapi yapmayi dusunuyormus hastane beyine.Çok riskli bir konu o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama acaba konsoloslukla ya da sağlık bakanlığı ile irtibata mı geçseniz? Bir şekilde halanız buraya gelse diyeceğim ama buranın da hali beter. Burada da virüs kapma olasılığı çok yüksek. Biraz ütopik ama maddi durumunuz vara Küba'ya mı gitseniz? Onlar sağlık sektöründe iyi diye duymuştum.
Boş umut vermek gibi olmasın ama benim arkadaşımın babası 4. Evre kolon kanserinden kurtuldu. Hastane muhakkak iyidir ama bu virüs olayı her şeyi alt üst etti. Sanırım Güney Amerika da bu virüs yok. Bir doktorunun fikrini alın isterseniz. Tabii Küba'yı da araştırın. Oradaki hastanelerle; doktorlarla iletişime geçin. Kafanıza uyarsa; halanız da kabul ederse gidersiniz. Çünkü bu salgının ne zaman duracağı belli değil; beklemekte sizin durum için en son çare gibi.Pek umudumuz kalmadiki canim ya, avrupanin en iyi hastanesinde su an, ama kanser akciger, beyin ve karacigerde. Oralara goturmek onu sadece yorar. Hep Allah tan umit kesilmez dedik ama su an cok ilerledi. Simdi radioterapi yapmayi dusunuyormus hastane beyine.
Benim en cok uzuldugul kisim yaninda olamiyoruz, onu birak kuzenlerimin bile yaninda olamiyorum
Sokaga cikan yaslilara ceza falzn yokmu? Turkiye de yavas yavas gecicekler avrupa ulkeleri gibi sokaga cikma yasagina
Haberlerde İtalya nın 70 İngiltere nin 65 yaş üstünü hastanelere kabul etmediğine dair bir şey okumuştum. Bununla birlikte yorumumda spekülasyon değilse demişim. Ayrıca bahsettiğim devletin yaşlısına sahip çıkması. Sorumsuz ve bilinçsiz yaşlıların kendini sokağa atması değil. Anladığım kadarıyla yurt dışında yaşıyorsunuz yazdığım metnin ana fikrini anlayamamış olmanızı ana dilimize uzak olmanıza bağlıyorum.Kavgaya gider gibi yorumuma dalmanızı da zor günlerin stresine tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?