• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser

Siz moralinizi yüksek tutun ki babanız da psikolojik olarak çökmesin. Hastalıklarda,hastalığın atlatılmasında psikoloji inanılmaz önemlidir. Kafka hastalığı şöyle tanımlar hatta : "Bazı acılar kalbe çok ağır gelir kalp bu yükü daha fazla taşıyamaz ve diğer organlardan yardım ister". Velhasılı kelam POZİTİF OLUN.

Annemin apartmanında bir komşunun eşine teşhis yaklasik 10 yıl önce konmustu. Masallah hala saglikli ise gidip geliyor. Tedavisi bitti mi bilmiyorum ama surekli kontrole gidiyordur muhakkak. Allah buyuktur. Benim babam sapasaglamken kaza sonucu vefat etti. Kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir. Pozitif olmaya calisin.

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim iki tane tanıdığım yendiler bu hastalığı. Allah’ın izniyle umudunuzu kaybetmeyin. Her şey moral canım, yalnız bırakmayın babanızı. Umut her zaman vardır.

Rabbim şifa versin inşallah, zordur muhakkak ama moralinizi yüksek tutmaya çalışın ki güç toplayabilesiniz. İnsanı hastalıktan çok umutsuzluk ve moralsizlik çökertiyor.

Merhaba Antalya konusunda yazı yazmakiçin erken davranmışım. Üzgünüm. Babamın hastalığı ilerledi saim hocanınyaptığı işlem hiçbir işe yaramadı. Boşuna paramız gitti ama babam iyileşmedi

Öyle halsizim ve güçsüzüm ki konuşmaya mecalim yok içim çok başka aciyo sizlere icimi acmaya bile mecalim yok ve aynı zamanda buna o kadar ihtiyacım var ki :KK43: duyduğumdan beri sürekli ağlıyorum annem görüyor babam görüyor çok beter bir acı elimde değil tutayim diyorum tutamiyorum canim babam Akciğer kanseri hala dilim dönmüyor sanırım iyi huyluymus acaba yenebilen var mıdır duyduğuma göre akciger kanserinde çok olumlu hikayeler yok gerçekten var mıdır bileniniz var mi yoksa mevlamin dediği mi olur
İyi de öyle de nasıl olacak :KK43: inancsiz bi insan değilim ama bu çok zor imtihanmis
Desteğe duaya teselliye çok ihtiyacım var kızlar napcam bilmiyorum yardım edin
10 yıldır yaşayaşan bir tanıdığımız erkek var. ve hatta ciğerinin büyük bir bölümü alınmış...eceli ne zaman yazılmışsa o zaman gidecek bu dünyadan. hepimizin gideceği gibi...kimimiz aniden, kimimiz hastalıkla...kanser tedavileri çok ilerledi. Annemde 5 yıldır meme kanseri. evre 3 sonuçları hep temiz çıkıyor.

Öyle halsizim ve güçsüzüm ki konuşmaya mecalim yok içim çok başka aciyo sizlere icimi acmaya bile mecalim yok ve aynı zamanda buna o kadar ihtiyacım var ki :KK43: duyduğumdan beri sürekli ağlıyorum annem görüyor babam görüyor çok beter bir acı elimde değil tutayim diyorum tutamiyorum canim babam Akciğer kanseri hala dilim dönmüyor sanırım iyi huyluymus acaba yenebilen var mıdır duyduğuma göre akciger kanserinde çok olumlu hikayeler yok gerçekten var mıdır bileniniz var mi yoksa mevlamin dediği mi olur
İyi de öyle de nasıl olacak :KK43: inancsiz bi insan değilim ama bu çok zor imtihanmis
Desteğe duaya teselliye çok ihtiyacım var kızlar napcam bilmiyorum yardım edin
çok geçmiş olsun , şifalar dilerim.

Arkadaşlar merhaba,
hepinize ayrı ayrı okurken üzüldüm ağladım. Rabbim şafi ismi yüzü suyu hürmetine yardım etsin. Benimde anneme akciğer kanseri tanısı kondu. Perşembe günü patoloji sonucu çıkacak, 16 Mayıs da PET görüntülemesi var. Nolur bana dua edin. Annemin hastalığı kötü çıkması, doktorlar iç açıcı konuşmuyor. Evresi ne zaman belli olur? Allah rızası için bilen söylesin, nereye hangi doktora getirelim.

Back
X