• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser

iyi huyluysa temizleyip parca nakli falan yapilamzmi acaba cocuklarindan kardeslerinden falan ciger kendini yenileyebiliyor diye biliyorum ama

Canim bildirimin gözümden kaçmış bi konuya bakim dedim
Allah razı olsun canim ilgin desteğin için öncelikle.:)
Çok şükür rabbime mantarmis o malignite yazan da kanser anlaminda değilmiş kanserin olup olmadigina arastirmaymis.:)
Yedim bitiridm kendimi sizleride peşin sira.:KK70: Allah razı olsun hepinizden bu mübarek günde
Rabbime bin şükür olsun ❤

Çok sevindim Hazalcım.
Şükürler olsun.
Bununla gecip gitmiş olsun.
Gönül bağı çok önemli, valla bi yakın akrabamın iyi oldugu haberini almış gibi sevinip mutlu oldum.

Rabbim babanı size bagışlasın, hayırlı uzun ömürler versin:KK200:

Çok sevindim Hazalcım.
Şükürler olsun.
Bununla gecip gitmiş olsun.
Gönül bağı çok önemli, valla bi yakın akrabamın iyi oldugu haberini almış gibi sevinip mutlu oldum.

Rabbim babanı size bagışlasın, hayırlı uzun ömürler versin:KK200:
Bil mukabele canim benim inanir mısın bana maneviyatini ve samimiyeti çok rahat bi sekilde hissettirenlerdendin Allah razı olsun canim rabbim bu mübarek günde sevincini 2 kat eylesin inşAllah canim arkadaşım :KK200:

Bil mukabele canim benim inanir mısın bana maneviyatini ve samimiyeti çok rahat bi sekilde hissettirenlerdendin Allah razı olsun canim rabbim bu mübarek günde sevincini 2 kat eylesin inşAllah canim arkadaşım :KK200:

Canım benim.Amin hepimizin inşallah:KK200:

hazalim benim.. insaallah babaciginla birlikte nice huzurlu saglikli yillariniz olur...amin

inanin çook sevindim sonuca.Rabbim dermansiz dert vermesin kimselere.bu dertle annemde savasti ve sonuc malesef kotu bitti.o yuzden basta yazmak istememistim.

Cok sevindim . Allah aikenizle beraber bi ömür mutlu huzurlu sağlıklı yaşamayı nasip etsin <3

Mevlanin dedigi olur.
Onun dedigide " öl" degildir her zaman, bilin lutfen.
Sifada ondan. O istedigi icin.
Siz sadece bol bol dua edin ve moral olun aglamak yerine.
Iyi huyluysa insallah iylesicektir babaniz.
Cok gecmis olsun.

Canım sıkıntını paylaşıyorum.Benim babamda pankreas kanseri.Girişimsel tedavi yöntemlerini deneyin. Antalya Memorial prf.dr.Saim Yılmaz hocanın videolarını izlersen yardımcı olacaktır. Babama dondurma yontemi ile operasyon yaptı pankreası temizledi.çok şükür. Hastane hocalar mükemmeller gerçekten.Karaciğerde metastaz vardı şimdi akıllı ilaçlarla kemoterapi görüyor.Atlatıcaz inşallah.Umarım babanız sağlığına kavuşır.Yanlız devlet karşılamıyor baya masraflı. Yakma ve dobdurma işlemleri.

Mrblar

Akciğer kanseri pet rapor sonucu. Basına böyle bi durum gelen var mıdır ? Yani belki bi onkoloji bölümünden bi üyemiz vardır, yönlendirebileceği iyi bir hastane olabilir (istanbul) şimdiden tşk ederim

Eklentiler

• IMG_6908.webp
    IMG_6908.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 75
Mrblar

Akciğer kanseri pet rapor sonucu. Basına böyle bi durum gelen var mıdır ? Yani belki bi onkoloji bölümünden bi üyemiz vardır, yönlendirebileceği iyi bir hastane olabilir (istanbul) şimdiden tşk ederim
hastada metastaz olmuş sıçrama.yenimi hastalığı,biyopsi istenecek sanırım.

O kadar kötüyüm ki sana anlatamam ilk testleri temiz. Cikti çok dua:etmiştim dedim kabul oldu ama :KK43: ve hala agliyorum gozyaslarimi durduramiyorum yarin doktorun yanindaylende aglarim kesin napcam bilmiyorum
Babanin yanında ağlama ..en büyük ilaç ,moral ! Sağlam dur , onun olmadığı yerlerde ağla ..sen ağlarsan o da ağlar ..belki gözünden yaş akmaz ama yüreğinden akar ..

Bir ay önce kaybettim canım babamı ..hastayken de çok kötü hissediyordum ..Şuan dipteyim. .

Tavsiyem ,psikolojik destek alın ailece ..biz öyle yaptık ben hariç .. benim disimdakiler bir şekilde bir yerlerden başladı ..ben tutunamiyorum. .

Allah şifa versin .. hastalığı ilaç değil önce moral yener ..iyi olacak ..

Babanin yanında ağlama ..en büyük ilaç ,moral ! Sağlam dur , onun olmadığı yerlerde ağla ..sen ağlarsan o da ağlar ..belki gözünden yaş akmaz ama yüreğinden akar ..

Bir ay önce kaybettim canım babamı ..hastayken de çok kötü hissediyordum ..Şuan dipteyim. .

Tavsiyem ,psikolojik destek alın ailece ..biz öyle yaptık ben hariç .. benim disimdakiler bir şekilde bir yerlerden başladı ..ben tutunamiyorum. .

Allah şifa versin .. hastalığı ilaç değil önce moral yener ..iyi olacak ..
konu sahibinin yakını hasta değilmiş. Temiz çıkmış sonuçları

hastada metastaz olmuş sıçrama.yenimi hastalığı,biyopsi istenecek sanırım.

Biyopsi de yapıldı. Yani sadece akciğer diye sölediler bize ama kemoterapi yapılmayabilir denildi. Hasta nefesi zor alıyo. Solunum ile alıyo daha doğrusu. Lavaboya bile gidemiyo. İlaçlar nefesini tamamen kapatabilir diye söylediler

Eklentiler

• IMG_6875.webp
    IMG_6875.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_6876.webp
    IMG_6876.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 43
Biyopsi de yapıldı. Yani sadece akciğer diye sölediler bize ama kemoterapi yapılmayabilir denildi. Hasta nefesi zor alıyo. Solunum ile alıyo daha doğrusu. Lavaboya bile gidemiyo. İlaçlar nefesini tamamen kapatabilir diye söylediler
ışın tedavisimi alacak peki

ışın tedavisimi alacak peki
Şu an sadecebhava alıyor bi hastanede. Solunum düzenli rahat alabilsin diye. Göğüs hastalıklarıyla ilgili. Radyoterapi ve kemoterapiye bi an önce baslanılsın sevk edilsin dedi, fakat cok da umutlu bakmıyo. Hani hasta rahat gecirsn zamanını diyo. 4.evre diyo. Bunu söyleyen göğüs hastalıkları doktoru. Bugün pnkoloji birimine gidilecek önemli olan oranın ne dediği. Bende farklı hastaneler doktorlar arastırıyorum. Basına gelen önerilecek bi yer, bi umut arıyo ya insan. Ondan yazdım

Şu an sadecebhava alıyor bi hastanede. Solunum düzenli rahat alabilsin diye. Göğüs hastalıklarıyla ilgili. Radyoterapi ve kemoterapiye bi an önce baslanılsın sevk edilsin dedi, fakat cok da umutlu bakmıyo. Hani hasta rahat gecirsn zamanını diyo. 4.evre diyo. Bunu söyleyen göğüs hastalıkları doktoru. Bugün pnkoloji birimine gidilecek önemli olan oranın ne dediği. Bende farklı hastaneler doktorlar arastırıyorum. Basına gelen önerilecek bi yer, bi umut arıyo ya insan. Ondan yazdım
evet sizi çok iyi anlıyorum benimde annem pankreas kanseriydi 4. Evre bir yıl yaşadı.
Çok zorlu bir süreç Allah sabır ve şifa versin.
Herzaman ümit içinde pozitif olun.
Hastalık öldürmez vadesi dolan ölür.
İnşallah tedavileri güzel geçer.

Back
X