- 17 Aralık 2015
- 27.023
- 49.356
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bildirimin gözümden kaçmış bi konuya bakim dedim
Allah razı olsun canim ilgin desteğin için öncelikle.:)
Çok şükür rabbime mantarmis o malignite yazan da kanser anlaminda değilmiş kanserin olup olmadigina arastirmaymis.:)
Yedim bitiridm kendimi sizleride peşin sira.Allah razı olsun hepinizden bu mübarek günde
Rabbime bin şükür olsun ❤
Bil mukabele canim benim inanir mısın bana maneviyatini ve samimiyeti çok rahat bi sekilde hissettirenlerdendin Allah razı olsun canim rabbim bu mübarek günde sevincini 2 kat eylesin inşAllah canim arkadaşımÇok sevindim Hazalcım.
Şükürler olsun.
Bununla gecip gitmiş olsun.
Gönül bağı çok önemli, valla bi yakın akrabamın iyi oldugu haberini almış gibi sevinip mutlu oldum.
Rabbim babanı size bagışlasın, hayırlı uzun ömürler versin![]()
Bil mukabele canim benim inanir mısın bana maneviyatini ve samimiyeti çok rahat bi sekilde hissettirenlerdendin Allah razı olsun canim rabbim bu mübarek günde sevincini 2 kat eylesin inşAllah canim arkadaşım![]()
hastada metastaz olmuş sıçrama.yenimi hastalığı,biyopsi istenecek sanırım.Mrblar
Akciğer kanseri pet rapor sonucu. Basına böyle bi durum gelen var mıdır ? Yani belki bi onkoloji bölümünden bi üyemiz vardır, yönlendirebileceği iyi bir hastane olabilir (istanbul) şimdiden tşk ederim
Babanin yanında ağlama ..en büyük ilaç ,moral ! Sağlam dur , onun olmadığı yerlerde ağla ..sen ağlarsan o da ağlar ..belki gözünden yaş akmaz ama yüreğinden akar ..O kadar kötüyüm ki sana anlatamam ilk testleri temiz. Cikti çok dua:etmiştim dedim kabul oldu amave hala agliyorum gozyaslarimi durduramiyorum yarin doktorun yanindaylende aglarim kesin napcam bilmiyorum
konu sahibinin yakını hasta değilmiş. Temiz çıkmış sonuçlarıBabanin yanında ağlama ..en büyük ilaç ,moral ! Sağlam dur , onun olmadığı yerlerde ağla ..sen ağlarsan o da ağlar ..belki gözünden yaş akmaz ama yüreğinden akar ..
Bir ay önce kaybettim canım babamı ..hastayken de çok kötü hissediyordum ..Şuan dipteyim. .
Tavsiyem ,psikolojik destek alın ailece ..biz öyle yaptık ben hariç .. benim disimdakiler bir şekilde bir yerlerden başladı ..ben tutunamiyorum. .
Allah şifa versin .. hastalığı ilaç değil önce moral yener ..iyi olacak ..
hastada metastaz olmuş sıçrama.yenimi hastalığı,biyopsi istenecek sanırım.
ışın tedavisimi alacak pekiBiyopsi de yapıldı. Yani sadece akciğer diye sölediler bize ama kemoterapi yapılmayabilir denildi. Hasta nefesi zor alıyo. Solunum ile alıyo daha doğrusu. Lavaboya bile gidemiyo. İlaçlar nefesini tamamen kapatabilir diye söylediler
Şu an sadecebhava alıyor bi hastanede. Solunum düzenli rahat alabilsin diye. Göğüs hastalıklarıyla ilgili. Radyoterapi ve kemoterapiye bi an önce baslanılsın sevk edilsin dedi, fakat cok da umutlu bakmıyo. Hani hasta rahat gecirsn zamanını diyo. 4.evre diyo. Bunu söyleyen göğüs hastalıkları doktoru. Bugün pnkoloji birimine gidilecek önemli olan oranın ne dediği. Bende farklı hastaneler doktorlar arastırıyorum. Basına gelen önerilecek bi yer, bi umut arıyo ya insan. Ondan yazdımışın tedavisimi alacak peki
evet sizi çok iyi anlıyorum benimde annem pankreas kanseriydi 4. Evre bir yıl yaşadı.Şu an sadecebhava alıyor bi hastanede. Solunum düzenli rahat alabilsin diye. Göğüs hastalıklarıyla ilgili. Radyoterapi ve kemoterapiye bi an önce baslanılsın sevk edilsin dedi, fakat cok da umutlu bakmıyo. Hani hasta rahat gecirsn zamanını diyo. 4.evre diyo. Bunu söyleyen göğüs hastalıkları doktoru. Bugün pnkoloji birimine gidilecek önemli olan oranın ne dediği. Bende farklı hastaneler doktorlar arastırıyorum. Basına gelen önerilecek bi yer, bi umut arıyo ya insan. Ondan yazdım