kanserden korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
Genelde konularımı hep geceleri açmışın.. çunkü cok daralıyorum dayanamiyorum iyi seyler duymaya ihtiyacim oluyo onlarida sadece bu sitede duyuyorum..

En son güçlüyüm dedim bidaha yikilmak yok annem için ayakta durucam ilerde onun istedigi gibi ona yakisir biri olucam dedim .. ama sanki o gun sadece hayal kurmusum güçlüyüm diye kendimi kandirmisim simdi yine yikigim sadece agliyorum ..

Kanseri dusunmekden yoruldum bu cok korkunc bisey etrafta hep kanser lafini duyuyorum cesit cesit.. insanlar grip gibi bundan oluyo .. ama neden hâla kesin bi sekilde bundan olan ölüm engellenilmiyo..

Kanseri dusundugumde , annemin cektigi aciyo dusundugumde direk gogusum agriyo sanirim psikolejik etkileniyorum.. ama ilerde olmaktan cok korkuyorum .. bide gelisiyorum diye benim yasimda olanlarda varmis.. artik her yaş oluyomus nerdeyse..

Bunlari dusundukce iyi hissetmiyorum dusunmek istemiyorum ama elimde degil bi yandan da annemi özluyorum cokcok yalniz hissediyorum ..

Esma yaşından dolayı,yaşadığından dolayı bu duygu geçişlerin o kadar doğal ki..
Korkuların düşüncelerin..Ama annen için bi şeyler yaptıkça için ferahlayacak kendini daha iyi hissedeceksin.
Düşünmemen,aklından söküp atman mümkün değil..Ama kendini karatma,içini ferahlat.Annen için önceki konunda açtığın gibi şeyler yap.
Geceleri uyku sorunun vs. varsa psikiyatriye görün.Belki durumuna göre sana ilaç verirler.Kesinlikle faydası olur.Rahatlarsın
İyi geceler canım

Elimde drgil ki hic birsey... uyku sorunum fazlasiyla var bi kac gundur 5 den sonra uyuyorum .. gidicrktik guuya..
Tesekkur ederim..sizede ablacik ♥

Seni anlamaya çalışıyorum,ama bunu yaşamayan anlayamaz onu da biliyorum elbette.
Neden gidemedin

Ilk istedim babama soyledim sonra korktun onlara anlatilanlari babama anlatir diye .. burds ogrendim sonrsdan anlatmazlarmis yasakmis.. babama bidaha gitmrk istedigimi soyledim alirim rsndevu dedi arada kaynadi teyzemde felann kaldim bi sure gecen gunlerde eve dondum 1 hafta gecince felsn tekrardan soyliycektim ben vazgectim.. simdi yine bi sure teyzemleyim yarin ona onunla gitmek istedigimi soyliycem..

Evet,anlatırsa suç işlemiş olur.Tamam canım inşallah hayırlısı olur senin için.
Hedefin ne,ne olmak istiyosun?

Şimdi bir de bu derdin mi başladı bebegim
Yavrum Türkiyenin yarına sag çıkacagı belli değilken bence buna kafayı takma
Otur haber izle, araştır, bak bakalım ODTÜde ne oluyor
Okuduklarını kendi beyin süzgecinden geçir
Eger Türkiyenin geleceginden şüphe duyarsan, kanseri dert edemezsin

Tadım tuzum yok bu ülkede artık, insanların hiçbişey savunmadıkları bir ülkeye gidip özgürlüğü, barışı orada bulmak istiyorum.

Maalesef ülkemizin gündemi ve gerçekleri..

oncedende vardiki bi ksc konuda bahsetmistim ..
Ne olaykar oldugunu bilmiyorum.. ama bakmakda istemiyorum
Olan olaylsrdan hoslanmiyorum onlara baktikcs cok daha fazla uzulurum

Sende benim gibi yiyenlerdensin o zaman sadece.
Neler seversin mesela:)
Okul değiştirdim dedin ya önceki mesajında bu yıl yeni bi okula gidiceksin yani?

Yemek olarak mi neler severim :)? Eger oyleysee manti , iskender,ispanak felsn^^

Maalesef evet yada belkidr benim icin boylesi iyidir

Damak zevklerimiz benzermiş ne güzel:)
Her işte bir hayır vardır derim her zaman böyle şeylere.
Seni gereksiz yere lafa tutmuyorum demi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…