Amin Teşekkür ederim :)Çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel bu hastalığı atlatırsınız
Çocuğunuzla musmutlu yaşarsınız
Evet Annem Babam kız kardeşim hepsi yanımda annem bakacak çocuğumaGeçmiş olsun şifa diliyorum en kısa sürede atlatirsiniz inşallah
Aileniz destekse, tedaviniz esnasında çocukla ilgilenecek birileri varsa hiç endişe edeceğiniz birsey yok. Hastalik sebebiyle mahkeme böyle bir karar vermeyecektir. Bu süreçte sizi üzen yoran ne varsa uzak durun
Çok üzüldüm Rabbım acil şifalar versin .. seninkiyle kıyaslanamaz ama 5 yıl boyunca kayinvalide terörü çektim bende eşimle aramız açıldı boşanma noktasına geldik en sonunda vücut bi yerden patlak verdi apandistim patladı üstelik zehirlenmek üzereyken ameliyat masasına yattım o gün anladım ki canımdan kıymetli birdey yok vücuduma bunu yapacak kadar canıma kast edecek hiçbir insanı tutmuyorum artık hayatımda bu yüzden kötü evliliklere kimse asla katlanmamali umarım iyileşirsin tez vakitteArkadaşlarım merhaba,
Bu sayfaya yıllardır yazıyorum geçmiş konularımı bilenler beni tanır.
Evliliğimde hep sorunlar yaşadım kumarbaz bir adamla 7 yıllık bir evliliğim var üstelik çalışmıyor hem çalıştım borcunu ödedim hem her türlü rezilliği çektim.
Sonunda vücut dayanmadı çok yeni meme kanseri olduğumu öğrendim.
Henüz 30 yaşındayım şükür kendi ayaklarımın üstünde duruyorum çalışıyorum iyi bir gelirim var.
Eşim çalışmıyor. aylık 8-10 bin tl gibi bir geliri var oda borcuna gidiyor zaten.
Küçük bir bebeğim var 1.5 yaşında daha
Boşanma davası açmak istiyorum ama Kanser olduğum için mahkeme çocuğu babasına veriri mi?
Böyle birşey hakkında bilgisi olan varmı
Amaliyatımı oldum 1 ay sonra kemoterapim başlayacak.
Sanmıyorum bundan dolayı çocugu alabilsin daha çok küçük kendisi velayet talep ediyor muArkadaşlarım merhaba,
Bu sayfaya yıllardır yazıyorum geçmiş konularımı bilenler beni tanır.
Evliliğimde hep sorunlar yaşadım kumarbaz bir adamla 7 yıllık bir evliliğim var üstelik çalışmıyor hem çalıştım borcunu ödedim hem her türlü rezilliği çektim.
Sonunda vücut dayanmadı çok yeni meme kanseri olduğumu öğrendim.
Henüz 30 yaşındayım şükür kendi ayaklarımın üstünde duruyorum çalışıyorum iyi bir gelirim var.
Eşim çalışmıyor. aylık 8-10 bin tl gibi bir geliri var oda borcuna gidiyor zaten.
Küçük bir bebeğim var 1.5 yaşında daha
Boşanma davası açmak istiyorum ama Kanser olduğum için mahkeme çocuğu babasına veriri mi?
Böyle birşey hakkında bilgisi olan varmı
Amaliyatımı oldum 1 ay sonra kemoterapim başlayacak.
Evet işi yokuşa sürmek için alacağım diyor anlaşmalıya yanaşmıyorSanmıyorum bundan dolayı çocugu alabilsin daha çok küçük kendisi velayet talep ediyor mu
Sağlığınızdan başka hiçbir şeyi takmayın şu anda,gencecik kadınsınız inşallah en kısa sürede yenip mutlu bir şekilde yaşayacaksın yavrunla, kumarbaz işsiz güçsüz adama da çocuk vermez mahkeme hele ki bebek daha! Ne güzel aileniz yanınızda.Tedavine ve gelecek güzel günlere odaklan.Sakın gençliğini heba etmeEvet Annem Babam kız kardeşim hepsi yanımda annem bakacak çocuğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?