kanserim...

numaranı atarsan ararım tabi ki...bu hastalığı geçirmiş biriyle konuşmak iyi gelecektir

işimi bırakmadım henüz...
meşgul ediyor beni...
dün gitmedim ama...
uludağın zirvesine doğru çıkan bir yol var...
ve ben o yolu çok severim...
trafik olmayınca araba kullanmak pek zevkli...
kızımı eşime bırakıp attım kendimi yollara...
kestane ve çam ağaçlarının,barajların yanından,arasından geçtim...
öyle dolaştım boş boş...
ardından kitapçılar çarşısına uğradım...
zihnimi oyalayacak kitaplar aldım kendime...
bugün de öğle molasında organik pazarımıza uğradım...
polen,kan üzümü,bal aldım...
minimum hasar için bunlar gerek...
pzrtsi yi bekliyorum...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım...

allah şifalar versin.herkesin söylediği gibi moralini lütfen yüksek tutmaya çalış.rabbim seni evladına bağışlasın.sanırım bursadasın.bende bursadayım.çok güzel bir şehirdeyiz.bol bol açık havaya çık.oksijen al.yardım edebileceğim bişey olursa her zaman hazırım.

Öncelıkle rabbım acıl sıfa versın sıze ve tum kanser hastalarına benım babamda guatır kanserı ınsan ılk duyunca tuhaf oluyor. ama ının artık grıp gıbı oldu bu hastalık. Ve bu hastalıkları yenen ınsanlarla ırtıbata gecmeyı calısıp moral bulun.sıze guc verecektır Sız guclu olduktan sonra mutlaka altından kalkıcaksınız bu hastalıgın. Cok gecmıs olsun tekrardan

o

oncelikle cok gecmis olsunx allah sifa versin ben size birsey sormakta istiyorum burun akintinizda oluyormiydu .yani birde tek burunda tikaniklik varmiydi

kusura bakmayin burun akintisi yazmisim burundan kan geliyormuydu diye sorucaktim ..birde
heriki burnunuzda veya birinde tikaniklik oluyomuydu
yazmamış mıyım acaba?benim kistimin olduğu taraftan 1 kez kan gelmişti...ancak o dönemde ilaç içiyordum ve ilacın yan etkilerinde kanama vardı,anlayamadık...tıkanıklık olmaz mı?baştan spreylerle idare ediyordum ancak son 2-3 aydır geceleri burun deliklerime beton dökülmüş gibi...daha tıkanık olan; tümörün olduğu taraf...sizin de mi bu konuda şikayetleriniz var?

mesajını bir kısmını gözden kaçırmışım aceleden...bursadayım ben...bana aynısı mı yapılacak bilmiyorum...akıllı demediler yöntem için,başka bir adı vardı ama anlayamadım duyamadığım için,sadece kanserli dokulara ışın verilip,sağlam dokuların korunduğu yöntemlerden sanırım...

Gecmis olsun, insallah en kisa zamanda yenersiniz.. Bu hastalikta en önemli sey moraliniz, bilyorum zor ama kizinizi esinizi ve sizi sevenleri düsünüp güclü olun... Benim annemde kanser ilk iki sene önce teshis konuldu, vucuta dagilmisti, ameliyat oldu, kemoterapi gördü, bi sene iyiydi, gecen yaz yine nüksetti, yine ameliyat oldu, kemoterapisi gecen hafta bitti, simdi baska bi ilac daha veriyorlar, ama iyi allaha sükür... Burdan ismini verebilirmiyim bilmiyorum ama, bi surup gibi bisey var, siyah üzümden yapiliyor, iglestirmek icin degil ama kemoterapi sirasinda vucüdunuzun direncini artirmak icin, annem cok faydasini gördü, fazla yipranmadi kemo alirken...arastira bilirsiniz, ilac degil zaten... Allah yardimciniz olsun...

Son düzenleme:
b
benim cok sevdiyim bir yakinimin burnundan bundan dort bes sene once boyle taze taze kan akarya oyle kan gelirdi bir dakika falan surerdi .ve bir burnuda surekli tikali .ve simdi bugunlerde yine kanadi ayni sekil .sizin yazinizida okuyunca supelendim yani onunda bir burnu tikali surekli ..peki sizin bu rahatsizliginizin baslangic sureci nezamandan beri var..ve cogu kez doktorada gitmissiniz nasil anlamamislar

size de geçmiş olsun,uzun,sağlıklı ömürler eçirin anneciğinizle

Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Allaha sığının derim o merhametlilerin en merhametlisisidir.Kendinizi bırakmayın moralin bu konuda çok önemli olduğunu biliyoruz hepimiz ve tedavinizi aksatmayın günümüzde bu hastalığı atlatan çok kişi var umudunuzu kesmeyin yeniden acil şifalar diliyorum..

canım özelden de yazdım sana öncelikle o rahatsızlığın adını bile alma ağzına, kabullenme, iyi olacağına inan bu rahatsızlıkta moral gerçekten çok önemli pozitif düşüncenin etkisini bizzat yaşayarak gördüm biz birebir aynı kanser türüyle mücadele ettik nazofarenks olan birçok hasta iyileşip normal hayata dönüyor, eğer imkanın varsa hacettepe ye gitmeni tavsiye ederim

inanır mısınız?2009 da çok şiddetli bir üst solunum yolları enf. geçirdim...bu kansere bir virüs de neden oluyormuş...zannediyorum o yıldan beri benimle...tıkanıklık için ne doktorlara gittim,allerji testleri,ilaçları,antibiyotikler,burun açıcı fıs fıslar,sinüzüt dediler,kemik eğri dediler...boşuna zaman kaybetmişim...en son gittiğim doktorum şüphelenip mr istemese yine çıkmayacaktı...yayılamaya devam edip,gözüme,beynime geçerdi maazallah!!evet kan aynı dediğiniz gibi taze,kırmızı akmıştı benim de...biraz uzun sürmüştü benim3-4 dak. kadar...koku kaybı da var mı ki arkadaşınızda?umarım kötü birşey değildir

Amin insallah... Findik, cörekotu,yogurt tüketin bol bol, dedigim surubu özelden yazayim isterseniz bi arastirip doktorunuza danisip kullanirsiniz, pek bulunmuyor, istanbulda bikac eczanede oluyormus...acil sifalar dilerim...

5 dakika engeline takıldım,şurubun ismini rica ediyorum...

i
Allah korusun onu insallah degildir..peki bisey sorucam mr dediniz bu mr beyin mrmi ..kesin sonuc cikiyormu