- 23 Aralık 2013
- 690
- 403
- 83
- Konu Sahibi debelenenhamambocegi
-
numaranı atarsan ararım tabi ki...bu hastalığı geçirmiş biriyle konuşmak iyi gelecektircanım sana acil şifalar diliyorum.. ve moralini bozma..benm halama da aynı teşhis koyuldu..kemoterapi aldı ama halam başlarda kendini bırakmıştı sonra toparladı şimdi çok iyi şükür. sonra benim kayınvalidem onu kuran kursuna, başka kurslara götürdü kafası dağılsın diye..sakın bozma moralini..herşey morale bakıyor..halamın vücuduna yayılmıştı ama şimdi eski haline döndü şükür.istersen sana numaramı verim halamla konuşturim..
henüz 32 yaşındayım,evladım da 9...
bir işitme kaybı ile başladı her şey...
yazdan beri,artarak devam etti...üzerinde durmadım,önemsizdir diyerek...
burun tıkanıklığımdan geceleri uyuyamayacak duruma gelince gittim doktora,
klasik antibiyotikler,burun açıcılar,allerji ilaçları...
ne yazık kı sonuç alamadım...
endoskopi yapılınca burnuma doktorum şüphelendi
mr istedi
4 ün önce sonuçları öğrenmeye gittiğimde eşin gelsin konuşalım dedi
üstelik raporumu da ters çevirerek gizledi,vermedi okumayayım diye...
hemen yatış yapalım biyopsi alayım dedi...
sonraki gün ise ben size zaman kaybettirmeyeyim,imkanınız varsa istanbula gidin,ya da uludağ üni.ne dedi...
dizlerimin bağı çözüldü,nasıl bayılmadım ki bilmem...
hemen raporumu istedim,malign kitleye rastlanmıştır yazıyordu...
eşim yanımdaydı,ağlayamadım...
merak ettiniz kanserimin nerede olduğunu...
uzatmayayım...
burun arkasında,geniz boşluğunda...
nazofarenks kanser....
çok çok ender görülüyormuş...
büyük ihtimalle duymadınız birçoğunuz...
seneler önce filiz akının bu kanserle mücadelesini okurken
ne kadar ilginç yerlerde çıkıyor diye düşünmüş,onun için dua etmiştim...
kendi başıma geleceğinden habersiz...
yazmamış mıyım acaba?benim kistimin olduğu taraftan 1 kez kan gelmişti...ancak o dönemde ilaç içiyordum ve ilacın yan etkilerinde kanama vardı,anlayamadık...tıkanıklık olmaz mı?baştan spreylerle idare ediyordum ancak son 2-3 aydır geceleri burun deliklerime beton dökülmüş gibi...daha tıkanık olan; tümörün olduğu taraf...sizin de mi bu konuda şikayetleriniz var?kusura bakmayin burun akintisi yazmisim burundan kan geliyormuydu diye sorucaktim ..birde
heriki burnunuzda veya birinde tikaniklik oluyomuydu
neden ilk etapta radyo yapıyorlar. kemo yapmaları gerekmiyor mu? yani fark neymiş ikisinin arasındaki öncelikte..
bir de bir şey diyeceğim bak sana..
benim de yakın bir arkadaşım yakalandı buna. farklı bir türüne ama. onun doktoru akıllı bomba diye bir ilaç da kullanıyor ki bu da aldığın tedavilerin yan etkilerini en aza indirgiyormuş. en iyi doktorun bilir ama belki hastane imkanları falan yeterli mi acaba?
internetten baksana bu uygulamaya. çok iyi hastanelerde yapılıyormuş? sen hangi şehirdesin.
byazmamış mıyım acaba?benim kistimin olduğu taraftan 1 kez kan gelmişti...ancak o dönemde ilaç içiyordum ve ilacın yan etkilerinde kanama vardı,anlayamadık...tıkanıklık olmaz mı?baştan spreylerle idare ediyordum ancak son 2-3 aydır geceleri burun deliklerime beton dökülmüş gibi...daha tıkanık olan; tümörün olduğu taraf...sizin de mi bu konuda şikayetleriniz var?
size de geçmiş olsun,uzun,sağlıklı ömürler eçirin anneciğinizleGecmis olsun, insallah en kisa zamanda yenersiniz.. Bu hastalikta en önemli sey moraliniz, bilyorum zor ama kizinizi esinizi ve sizi sevenleri düsünüp güclü olun... Benim annemde kanser ilk iki sene önce teshis konuldu, vucuta dagilmisti, ameliyat oldu, kemoterapi gördü, bi sene iyiydi, gecen yaz yine nüksetti, yine ameliyat oldu, kemoterapisi gecen hafta bitti, simdi baska bi ilac daha veriyorlar, ama iyi allaha sükür... Burdan ismini verebilirmiyim bilmiyorum ama, bi surup gibi bisey var, siyah üzümden yapiliyor, iglestirmek icin degil ama kemoterapi sirasinda vucüdunuzun direncini artirmak icin, annem cok faydasini gördü, fazla yipranmadi kemo alirken...arastira bilirsiniz, ilac degil zaten... Allah yardimciniz olsun...
henüz 32 yaşındayım,evladım da 9...
bir işitme kaybı ile başladı her şey...
yazdan beri,artarak devam etti...üzerinde durmadım,önemsizdir diyerek...
burun tıkanıklığımdan geceleri uyuyamayacak duruma gelince gittim doktora,
klasik antibiyotikler,burun açıcılar,allerji ilaçları...
ne yazık kı sonuç alamadım...
endoskopi yapılınca burnuma doktorum şüphelendi
mr istedi
4 ün önce sonuçları öğrenmeye gittiğimde eşin gelsin konuşalım dedi
üstelik raporumu da ters çevirerek gizledi,vermedi okumayayım diye...
hemen yatış yapalım biyopsi alayım dedi...
sonraki gün ise ben size zaman kaybettirmeyeyim,imkanınız varsa istanbula gidin,ya da uludağ üni.ne dedi...
dizlerimin bağı çözüldü,nasıl bayılmadım ki bilmem...
hemen raporumu istedim,malign kitleye rastlanmıştır yazıyordu...
eşim yanımdaydı,ağlayamadım...
merak ettiniz kanserimin nerede olduğunu...
uzatmayayım...
burun arkasında,geniz boşluğunda...
nazofarenks kanser....
çok çok ender görülüyormuş...
büyük ihtimalle duymadınız birçoğunuz...
seneler önce filiz akının bu kanserle mücadelesini okurken
ne kadar ilginç yerlerde çıkıyor diye düşünmüş,onun için dua etmiştim...
kendi başıma geleceğinden habersiz...
size de geçmiş olsun,uzun,sağlıklı ömürler eçirin anneciğinizle
inanır mısınız?2009 da çok şiddetli bir üst solunum yolları enf. geçirdim...bu kansere bir virüs de neden oluyormuş...zannediyorum o yıldan beri benimle...tıkanıklık için ne doktorlara gittim,allerji testleri,ilaçları,antibiyotikler,burun açıcı fıs fıslar,sinüzüt dediler,kemik eğri dediler...boşuna zaman kaybetmişim...en son gittiğim doktorum şüphelenip mr istemese yine çıkmayacaktı...yayılamaya devam edip,gözüme,beynime geçerdi maazallah!!evet kan aynı dediğiniz gibi taze,kırmızı akmıştı benim de...biraz uzun sürmüştü benim3-4 dak. kadar...koku kaybı da var mı ki arkadaşınızda?umarım kötü birşey değildirb
benim cok sevdiyim bir yakinimin burnundan bundan dort bes sene once boyle taze taze kan akarya oyle kan gelirdi bir dakika falan surerdi .ve bir burnuda surekli tikali .ve simdi bugunlerde yine kanadi ayni sekil .sizin yazinizida okuyunca supelendim yani onunda bir burnu tikali surekli ..peki sizin bu rahatsizliginizin baslangic sureci nezamandan beri var..ve cogu kez doktorada gitmissiniz nasil anlamamislar
Amin insallah... Findik, cörekotu,yogurt tüketin bol bol, dedigim surubu özelden yazayim isterseniz bi arastirip doktorunuza danisip kullanirsiniz, pek bulunmuyor, istanbulda bikac eczanede oluyormus...acil sifalar dilerim...
5 dakika engeline takıldım,şurubun ismini rica ediyorum...
iinanır mısınız?2009 da çok şiddetli bir üst solunum yolları enf. geçirdim...bu kansere bir virüs de neden oluyormuş...zannediyorum o yıldan beri benimle...tıkanıklık için ne doktorlara gittim,allerji testleri,ilaçları,antibiyotikler,burun açıcı fıs fıslar,sinüzüt dediler,kemik eğri dediler...boşuna zaman kaybetmişim...en son gittiğim doktorum şüphelenip mr istemese yine çıkmayacaktı...yayılamaya devam edip,gözüme,beynime geçerdi maazallah!!evet kan aynı dediğiniz gibi taze,kırmızı akmıştı benim de...biraz uzun sürmüştü benim3-4 dak. kadar...koku kaybı da var mı ki arkadaşınızda?umarım kötü birşey değildir
i
Allah korusun onu insallah degildir..peki bisey sorucam mr dediniz bu mr beyin mrmi ..kesin sonuc cikiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?