kanserim...

çok ama çook geçmiş olsun kısa sürede çevremde kanser hastası vardı yaşayacağınız zor süreci tahmin ediyorum kimi zaman çok zor geçicek kimi zaman gülüp geçiceksin inan bana :)en ama en önemlisi bu senın hayatın etrafta ılgılenmen gereken ısler kısıler olabılır kımseyı gormuyceksın kendını dusunuceksın sadece hersey bızım ıcın unutma ama kendıne bol bol sunu de ben ıyıyimmmm iyi olucam gec aynanın karsına bunu de ne zaman canın sıkılırsada bızler bırbırımızı tanımasakta burdayız sakın unutma :)sevgiler....

canııııım yeni gördüm konunu :26: geçen hafta muhabbetimiz olmuştuu.. Allah'ım yardımcın olsun inşallah tez vakitte atlatacaksın moralini hiç düşürme Rabbim evladına bağışlasın seni dualarım seninle iyi haberlerini dört gözle bekliyorum inşallah

Canim simdi ben ona hangi doktora gitmesini soylim .neyapsin nereye gitsin

Rabbim, acil şifalar versin.
Ailenize, sevenlerinize, sevdiklerinize bağışlasın sizi.....
Sizin için dua edeceğim ...

Allah şifa versin .insallah güzel sonuçları alirsinz allahtan ümidini zi kesmeyin

Tedavi sürecini kolay geçirmeni, kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.
Yüce Allah sana ve şifa bekleyen herkese acil şifalar nasip etsin.
Herşey yolunda gidecek İnşallah.

Çok çok geçmiş olsun.. Madem Filiz Akın atlatmış sizde atlatırsınız. Dualarımız siiznle, Allah sizi çocğunuza bağışlasın

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. ben dr. aidin salih hanımı öneririm istanbulda kendisi ,doğal yöntemlerle pek çok kanser hastalarını tedavi etti, ediyor.. netten araştrdığınzda detaylı bilgilerine ulaşabilirsinz..

Çok geçmiş olsun canım.
Benim annem meme kanseri , 4 yıldır tedavi görüyor. İnşallah her şeyin kolay ve çabuk geçer.
Kanserinin türünü bilmiyorum ama sormak istediğin bi şey olursa bildiğim bi şeyse sana seve seve yardım ederim. mesaj atabilirsin.
Radyoterapi göreceksen 3 boyutlu gör canım.
Allah yar ve yardımcınız olsun...

Çok çook geçmiş olsun güçlü duruşunuz çok güzel. Her şeye rağmen bu hastalığı atlatıp buraya konu açarsınız yine birlikte kutlarız
Allah acil şifalar versin.

Rabbim tez vakitte, hayırlı şifa versin, sevdiklerinize bağışlasın sizi.Kanserle uzun bir geçmişimiz var ailece, alternatif tedavilerden bahsediyor herkes ama yediğiniz yemeği bile doktorunuza danışın. Annem kolon kanseri idi, tavsiyelerle ısırgan verdik bir süre, doktoru öğrenince sıkı bir payladı bizi, ısırgan hızlı hücre yenilemesi sağlar, iyilerle birlikte kötülerde yenilenir, delirdiniz mi neden sormadınız diye, bıraktık tabi hemen, o vakitten sonra sormadan hiç bir şey yapmadık. 8 yılda 56 kür kemoterapi aldı annem, vitamin bile vermedi doktorlar, üstüne basa basa ikaz ettiler bizi, tedaviler zaten karaciğerini ve böbreklerini zorluyor sakın habersiz hiç bir şey vermeyin diye, hatırlatmak istedim o yüzden. Dualarım sizinle, habersiz bırakmayın bizleri, Allah yardımcınız olsun

geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin canım,insan başına gelmeden anlamaz ne dersek boş ama moralini bozma inşallah allahın izniyle atlatacaksın canım.

Cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin, evladina bagislasin. En kisa zamanda sonuc alirsin insallah tedavinden.