kanserim...

teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...
tedavime hala başlayamadım,canım sıkılıyor bu yüzden...
pzrtsi çıkacaktı raporum...
1 pzrtsi daha geçti üstünden...
ne olacaksa bir an önce olsun derdindeyim...
moralim yüksek...
yüksekti...az önceye kadar...
sabahtan beri giderek artan bir boyun ağrım vardı...
ama hani tutulunca ağıran gibi değil,değişik...
elimi oraya götürmeye korktum,tahmin edebiliyordum çünkü...
eşim de ısrarla bakmak isteyince farkettik ki büyükçe bir şişlik...
tutamadım kendimi,damladı bir kaç damla yaş...
olsun...varsın...
şimdi avunuyorum buralarda...
geçecek...geçmeli...
bu benim sınavımsa şayet,
başarmalıyım...

Aglama bende dolu dolu oldum suan..gecicek inan buna ve hadi gul yarin bir kutu al ve icine iyi oluncaya kadar sevdigin herseyi koy.bir dergideki kestigin resim vs hersey seni mutlu eden ne varsa cok iyi gelicek.bende bir dergide okumustm yapmistim mutszken sonra tatli bir ani kaldi...bir hobi edin seni yormayan ama.rahatlatici muzkler dinle.ve bunaldiginda yaz lutfen her zaman.imkanin varsa bir psikologa git cok ise yariyor.

Son düzenleme:

tüylerim diken diken oldu okurken yazını....inanırmısın nedendir bilmem bebeğim olduğundan beri bigün bu illete yakalanacağım korkusu var içimde ve geceleri yatarken bazen aklıma geliyor ve uykum kaçıyor.allahım sana şifalar versin inşallah.morelini çok çok yüksek tut güçlü ol sen yen onu.allahında izniyle sen güçlü durursan pes etmezsen eminim eski sağlığına kavuşacaksın.dua edicem senin için....

Tum kalbimle dua ediyorum.rabbim tum sikintilarina şafi ismiyle sifa versin.yavrunun muruvetlerini gostersin.torun torba sahibi burusuk bir nine olursun insallah.yanlis anlama bu duayi kendime de yaparim ben.
Annecim bu adi batsin hastaligi iki kez yasadi.ikisindede yanindaydim.bebek gibi baktim ona.kah gulduk kah dertlendik ama simsiki sarildik birbirimize.
Annem asiri derecede hayati,yasamayi,gulmeyi seven bir insan.onu hayata bu ozelligi bagladi.
Sen de dunyaya simsiki saril.gececek bunlar.inaniyorum.grip gibi birsey diye dusunmeye calis.
Allahim yardimcin olsun.cok cok opuyorum,simsiki sariliyorum......,

Çok geçmiş olsun.
ALLAH çocuğunuza bağışlasın sizi..
Benimde burnumla alakalı sorunlarım var korktum açıkçası..

Allah yardımcınız olsun
Dualarımız sizinle
İnsaAllah iyileşeceksiniz, esinizle cocugunuzla musmutlu yıllar gecireceksiniz
Kendinize cok iyi bakın, iyi beslenin, hijyene, temizlige her zamankinden daha cok dikkat edin
Vaktiniz oldukca gezin tozun kendinizi mutlu edin

Öncelikle acillll şifalar diliyorum,allahım çocuğunuzla güzel bi hayat nasip etsin ben ilk baştan beri okuyorum konunu sen çokkk güçlü ve hayat dolusun lütfen ağlama,bende hayat boyu birçok şeyle mücadale ettim hayat gerçekten bazen zorr geliyo insana ,ama senin hayata sımısıkı tutunacak bir meleğin var bizide haberdar et dualarım seninle şa an benide ağlattın....

geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin sakın moralini bozma 1-5 yıldır ugraşıyoruz bu hastalıkla moralin yüksek olsun hastayım deme saç dökülmeni diger olacak şeyleri takma kafana saçlar çıkıyor agız yaran için sık sık tuzlu su ve karbonatla gargara yap

moralinizin yüksek olduğuna sevindim, sizi kesinlikle üzmesin,
hem siz kendinizi hazırladınız artık tedaviye, tabi ki şişlikler ağrılarınız olacak,
ama geçecek, lütfen ümitsizliğe kapılmayın,
rapor neden bu kadar gecikti ki :26: bu hafta alırsınız umarım

dualarımız sizinle lütfen moralinizi hep yüksek tutun, lütfen...

raporum çıkmış bugün...
bir koşa koşa gidişim var ki hastaneye...
bir an önce tedavim planlansın istiyorum ya...
nerdeee...
sürpriz...
hiç beklemediğimiz bir şey oldu...
alınan numunelerdeki hücreler işlem yapılırken kaybolmuş...
yani çok küçük hücreler,eriyip gitmiş...
biyopsi işleminin tekrar yapılması talep edilmiş...
doktorumu beklerken kendimce diyorum ki;
tekrar yapacaksa diyeceğim ki;narkoz altında alın...
dayanamam belki diye aynı acıya...
düştüm peşine zannettim ki muayene edecek...
hoop biyopsi odası...
dayanamam diyecek oldum...
sen beni bile şaşırttın geçen dedi...
gayret et falan...1 parça,2 parça derken tam 6 parça aldı bu kez!!!
tabii kanama oldu,aspiratörlerle çektiler,oluk oluk... sonrası tampon,müşahade odası...
şimdi evimdeyim...
geniz boşluğum sanki kazınmış gibi...
tanımalyamadığım bir tuhaflık,genzimde geçmeyen kan kokusu...
ama geçti işte...
bir sıkıntıyı daha alt ettim...

Son düzenleme:
Hep güçlü ol, hep moralin yerinde olsun olur mu... İnan bütün tedavilerden daha iyi gelecek sana. İnşalah kısa zamanda kavuşursun sağlığına.

Rabbim yardımcınız olsun. Sizi evladınıza bağışlasın.
Gücünüze hayran kaldım, her şey istediğiniz gibi olsun dilerim ki..

Uzun bir süredir geceleri burun tıkanıklığı yaşıyorum. Kulağımda uğuldama ve baş ağrısı ve dönmesi de yaşamaya başlayınca yazdıklarınızı okuduğum için yarın KBB' den randevu aldım hemen, Allah razı olsun sizden yoksa önemsemeyecektim belki de.

öncelikle cok güçlü olmalısın canım stres her hastalıgı ilerletr sakin olacaksın ve tedavi süresince o hastalıgı düşünmeyeceksin.söylediklerimi yapman zor ama yapabilmelisin evladın için. dualarım senle, insalah tez zamanda atlatırsın iyilesirsin ve ne günlerdi be dersin insalah.

rabbim acil şifalar versin canım sakın moralini bozma tümüyle atlatacaksın allahın izniyle

Rabbim acil sifaalar versin sizi evladiniza bagislasin insaAllah. Suan son durumu nedir? Yani benim anladigim hucreler o kadar kucuktu ki biopsi alirken 'bittiler'mi? Yoksa biopsi sonucu mu netlestirecek durumu? Allahim sabir versin.

Teyzem de sizin gibi işitme kaybıyla doktora gitti tümör bulundu ve sonunda iyileşti :) inşallah siz de iyileşeceksiniz :) sizi tanımıyorum ama seviyorum böyle dirayetli olduğunuz için :) geçecek :)