• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanserle mücadele ederken bir de esimin evlilik dısı cocugunu ögrendim.

cemre_83

İnsanlar tercihleri ile kaderlerini imzalarlar...
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
1.211
564
123
41
Merhabalar.Evliligim esimin ailesi yuzunden kabusa dönmüstü.Ben gecen sene meme kanseri teshisiyle ameliyat oldum kemoterapi ve ısın tedavisi aldim.Hala tedavim devam ediyor.2 gün önce esimin baska kadindan bir cocugu oldugunu ögrendim.Cocuk biz evlenmeden 5 sene once dogmus ve esiminde yeni haberi oldu.Bizimde bir kizimiz var.Cok kotu durumdayim saglikli dusunemiyorum.Kendi kizimi dusunuyorum ne yapmaliyim bilmiyorum.Esime olan guvenim sarsildi.Bu guvensizlikle nasil devam edilir bilmiyorum.

Eşinizin de haberi yoksa gerçekten sıkıntı yapmayın kendinize. Öncelikli olan sağlığınız. Baktınız içinize sinmiyo bitirirsiniz ilişkinizi. Ama kabullenirseniz ve eşinizi de anlamaya çalışırsanız üstesinden geleceğinize inanıyorum ben inşallah..eşiniz o dengeyi koruduğu sürece elbette

Merhabalar.Evliligim esimin ailesi yuzunden kabusa dönmüstü.Ben gecen sene meme kanseri teshisiyle ameliyat oldum kemoterapi ve ısın tedavisi aldim.Hala tedavim devam ediyor.2 gün önce esimin baska kadindan bir cocugu oldugunu ögrendim.Cocuk biz evlenmeden 5 sene once dogmus ve esiminde yeni haberi oldu.Bizimde bir kizimiz var.Cok kotu durumdayim saglikli dusunemiyorum.Kendi kizimi dusunuyorum ne yapmaliyim bilmiyorum.Esime olan guvenim sarsildi.Bu guvensizlikle nasil devam edilir bilmiyorum.
Esin evlilik sürecinde size davranışları nasıldı aldatma oldu mu bu tarz tartışma şüphe durumları oldumu bu önemli
Evlenmeden önce bide 5 yıl önce olan bir şey için eşinize duygularınız değişmemeli bence ha size saygısızlığı varmı mesela hastalığınız boyunca yanınızda oldumu ilgilendimi bunlar daha önemli

öncelikle gecmis olsun. Allah şifa versin size..
Su asamada once sagliginiz.
Nasil ortaya cikti bu durum..

Kadın nasıl saklamış? Neden saklamış şimdiye kadar ?
Acil şifalar diliyorum

Çok sarsıcı bir durum. Ama kocanıza olan güveninizi bozacak bir durum yok. Adam da bilmiyormuş, ne yapsın.

Bunun için gerçekten moralinizi bozmayın. Çünkü moraliniz bozuldukça, sağlığınız etkilenecek. Çoçuğunuzun bir abisi oldu işte. Ne yapacaksınız, hayat böyle. Önünüze bakın derim.

Back
X