Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenmeden 5 sene önce yaşanmış bir ilişki imiş ..en azından konu sahibi arkadaşa öyle söylenmişçocuk 5 yaşındaysa kadın nasıl 10 yıl susmuş?
Eşinizin haberı yokmuşkı .Takılmayın bence .Ayrıca çok gecmıs olsun .Umarım hemen atlatırsınuzMerhabalar.Evliligim esimin ailesi yuzunden kabusa dönmüstü.Ben gecen sene meme kanseri teshisiyle ameliyat oldum kemoterapi ve ısın tedavisi aldim.Hala tedavim devam ediyor.2 gün önce esimin baska kadindan bir cocugu oldugunu ögrendim.Cocuk biz evlenmeden 5 sene once dogmus ve esiminde yeni haberi oldu.Bizimde bir kizimiz var.Cok kotu durumdayim saglikli dusunemiyorum.Kendi kizimi dusunuyorum ne yapmaliyim bilmiyorum.Esime olan guvenim sarsildi.Bu guvensizlikle nasil devam edilir bilmiyorum.
Bir dünya soru ben sordum ve diğer arkadaşlar sormuş neden cevap vermiyorsunuzEvet ama zor bir durum
Konuda 5 yaşında dememiş konu sahibi.Bir dünya soru ben sordum ve diğer arkadaşlar sormuş neden cevap vermiyorsunuz
Neden açık açık yazmıyorsunuz?
Kadın 10 yıl boyunca susuyor da bu çocuk nasıl 5 yaşında ısterseniz bu sorudan başlayın???
O zaman evlilikten beş yıl önce olmuş ya çocuksa 10 yaşındaysa bu çocuktan haberi olmalı 10 yıl yine nasıl susuyor evlenmeden 5 yıl önceyse ben mi yanlınıyorum bi tutarsızlık var ama neKonuda 5 yaşında dememiş konu sahibi.
Evlenmeden 5 yıl önce demiş
10 yıl susmuş da dediğine göre konu sahibi 5 yıldır evli ve çocuk 10 yaşında gibi anladım ben
Geçmiş olsun ilk önce.Merhabalar.Evliligim esimin ailesi yuzunden kabusa dönmüstü.Ben gecen sene meme kanseri teshisiyle ameliyat oldum kemoterapi ve ısın tedavisi aldim.Hala tedavim devam ediyor.2 gün önce esimin baska kadindan bir cocugu oldugunu ögrendim.Cocuk biz evlenmeden 5 sene once dogmus ve esiminde yeni haberi oldu.Bizimde bir kizimiz var.Cok kotu durumdayim saglikli dusunemiyorum.Kendi kizimi dusunuyorum ne yapmaliyim bilmiyorum.Esime olan guvenim sarsildi.Bu guvensizlikle nasil devam edilir bilmiyorum.
Tekrar alıyorum alıntı tamam 5 yıl önce ilişki olmuş suan ki evlilikte 5 yıl çocuk 10 yaşındaKonuda 5 yaşında dememiş konu sahibi.
Evlenmeden 5 yıl önce demiş
10 yıl susmuş da dediğine göre konu sahibi 5 yıldır evli ve çocuk 10 yaşında gibi anladım ben