• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanserle mücadele ederken bir de esimin evlilik dısı cocugunu ögrendim.

Rabbim acil şifalar versin inşallah.üzülmeyin sizden 5 yıl önce olmuş ve eşinizin haberide yokmuş.kütfen sağlığınıza odaklanın eşiniz çözer durumu
Bu arada konu dışı gibi olacak ama günde 7 adet kayısı çekirdeği tüketin sağlığınız İçin

Siz kendi sağlığınızı düşünün zamanında bazı haltlar yenilmiş bellii nasıl bilinmez. Yoldan geçenle çocuk mu yapıyorlar anlayamadım.

Merhabalar.Evliligim esimin ailesi yuzunden kabusa dönmüstü.Ben gecen sene meme kanseri teshisiyle ameliyat oldum kemoterapi ve ısın tedavisi aldim.Hala tedavim devam ediyor.2 gün önce esimin baska kadindan bir cocugu oldugunu ögrendim.Cocuk biz evlenmeden 5 sene once dogmus ve esiminde yeni haberi oldu.Bizimde bir kizimiz var.Cok kotu durumdayim saglikli dusunemiyorum.Kendi kizimi dusunuyorum ne yapmaliyim bilmiyorum.Esime olan guvenim sarsildi.Bu guvensizlikle nasil devam edilir bilmiyorum.
Eşinizin haberı yokmuşkı .Takılmayın bence .Ayrıca çok gecmıs olsun .Umarım hemen atlatırsınuz

Rabbim size şifa versin inşallah. Evet, demesi kolay ama şu zor günlerinizde kendinizi ve kızınızı düşünün. Stres yapmamaya çalışın.

Çocuk kesin eşinizden mi? Eşinizden olmama ihtimali de yüksek bence çünkü bunun özgürlükle alakası yok en azından insan haber verir bak çocuğun oluyo veya oldu diye.. sosyal medyada mesajlaşıp şak diye söylemesi çok saçma. Onun dışında eğer gerçekse bile sizden önce olan bir durummuş elbette zor saçma bir durum ama moralinizi hiç bozmayın, meme kanseri bildiğiniz gibi artık oldukça basit görülüyor moraliniz vs çok önemli, siz böyle zorluklar yaşamış bi insansınız hayatta karşınıza çıkan diğer zorluklar sizin için çıtır çerez olur bence ne olursa olsun :) mümkünse yakın arkadaşınızla vs paylaşın yani içinize atıp kendi kendinize kurmayın

10 sene boyunca susan kadın sosyal medyadan mi bu senin çocuğun demiş yani?
Eşiniz ne alaka iletişime girmiş seneler sonra?
Belki kendisinden bile değil hemen nasıl kabullendi?

Konuda ilginç boşluklar var.
Belki de eksik anlattınız.

Size de Rabbim acil şifalar versin

Bir dünya soru ben sordum ve diğer arkadaşlar sormuş neden cevap vermiyorsunuz
Neden açık açık yazmıyorsunuz?
Kadın 10 yıl boyunca susuyor da bu çocuk nasıl 5 yaşında ısterseniz bu sorudan başlayın???
Konuda 5 yaşında dememiş konu sahibi.
Evlenmeden 5 yıl önce demiş
10 yıl susmuş da dediğine göre konu sahibi 5 yıldır evli ve çocuk 10 yaşında gibi anladım ben

10 yıl susmuş da dediğine göre konu sahibi 5 yıldır evli ve çocuk 10 yaşında gibi anladım ben
O zaman evlilikten beş yıl önce olmuş ya çocuksa 10 yaşındaysa bu çocuktan haberi olmalı 10 yıl yine nasıl susuyor evlenmeden 5 yıl önceyse ben mi yanlınıyorum bi tutarsızlık var ama ne

Merhabalar.Evliligim esimin ailesi yuzunden kabusa dönmüstü.Ben gecen sene meme kanseri teshisiyle ameliyat oldum kemoterapi ve ısın tedavisi aldim.Hala tedavim devam ediyor.2 gün önce esimin baska kadindan bir cocugu oldugunu ögrendim.Cocuk biz evlenmeden 5 sene once dogmus ve esiminde yeni haberi oldu.Bizimde bir kizimiz var.Cok kotu durumdayim saglikli dusunemiyorum.Kendi kizimi dusunuyorum ne yapmaliyim bilmiyorum.Esime olan guvenim sarsildi.Bu guvensizlikle nasil devam edilir bilmiyorum.
Geçmiş olsun ilk önce.
eşinizin de bu durumdan yeni haberi olmuş. O da şok yaşamıştır eminim. Sizden önce olan bir durum olduğu için yapacak bir şeyiniz yok. Nasıl kızınızın babasıysa onun da babası ve babasıyla bağ kurmaya hakkı var
Siz bu dönemde bunlarla strese girmeyin kendinize odaklanın

Tekrar alıyorum alıntı tamam 5 yıl önce ilişki olmuş suan ki evlilikte 5 yıl çocuk 10 yaşında

Zaten matematiği hiç sevmezdim🤣🤣

sız evlı degılmısınız coook once olan bır ılıskı ve esınızın de dogan cocuktan haberı yokmus
nıye guvenınız kırıldı onu anlamadım ? kocanız da magdur

öncelikle çok geçmiş olsun

Şu an herseyden önce saplığınıza odaklanın

Sizin nasıl haberiniz oldu ?

Çocuk doğduğunda ya da annesi ile eşinizin ilişkisi varken sizle eşinizin ilişkisi var mıydı ?

ÖNce bunu öğrenin , sonra da duruma göre yol çizersiniz

Olmuşsa olmuştur. Zamanı geri alıp çocuğun olmamasını sağlamak mümkün mü? Sizin bu durumu büyütüp kendi sağlığınızı ve hayatınızı riske atmanızın onlara bir zararı, size ve çocuğunuza bir yararı var mı?? Sizden önce olmuş bir durum aldatma değil ki zaten. Şu an önemli olan bu hastalığı tamamen yenmemiz. Durum sizi üzüyor, canınızı acıtıyorsa kesinlikle psikolojik yardım alın, zarar görmemek için. Bunun dışında eşinizle üzülmeden ciddi bir şekilde başbaşa oturup konuşun. Kesin imzalı mühürlü bir DNA testi isteyin (ki hayat boyu sana da gerekli olacaktır dersiniz). Gerçekten test ile doğrulanırsa eşinizin o kadınla çocuk için de olsa yalnız görüşmesine, samimi olmasına, vs izin vermeyeceğinizi kesin ve net olarak bilsin. Tüm bunları sağlanmasının size ve çocuğunuza sorumlulukları olduğunu, eğer kadınla yeniden bir yakınlaşma vs düşünerek konuyu buralara getirdiyse de böyle bir durumun sizin hayatınız ve hastalığınız için kaldırılamaz olduğunu vurgulayın. Bırakın her iki çocuk için de babalık yapsın. Farzedin ki ilk eşinden olma çocuğu. Ama yeter ki sizi üzmeye, aldatmaya, iyileşme sürecinizde sizi geri çekmeye kalkmasın. Dediğim gibi psikolojik destek alın. Tedavi sürecinizde de bu konuda da size çok iyi bir destek lazım. Geçmiş olsun İnşAllah iyilik haberlerinizi de paylaşırsınız buradan bizlerle.

Öncelikle Allah şifa versin .Eşiniz ne zaman öğrendi en başından beri biliyor mu yoksa öğrenir öğrenmez sizinle paylaştı mı önemli olan bu bence

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Dilerim tez vakitte kurtulursun bu hastalıktan :KK200:
Bir mesajla bu kadar büyük bir olay kısa sürede benimsemeniz çok garip geldi bana.

Hemen çocuğu demişsiniz ya bize fazla detay yazmıyorsunuz ya da tamam denilip geçilmiş konu :işsiz:

Oncelikle size cok cok gecmis olsun. Su an sizin sagliginizdan ve ruh halinizden baska hic bir sey onemli degil. Olaylara biraz daha sogukkanli yaklasmayi ve mantik cercevesinde dusunmeyi deneyin lutfen.
Sizden 5 sene once yasadigi bir ikiskiden olan cocuk bunca yil ortaya cikmamis da neden sizin rahatsizliginizda ortaya birden cikivermis once bunu bir ogrenin.
Esiniz neden sosyal medyadan tam da bu donemde kadinla iletisime gecmis.
Belki altinda hic de onemsenmeyecek bir durum vardir.
Dagilmaniza yikilmaniza gerek yoktur.
Yok eger olay tam tersi ise o zaman tekrar bir dusunursunuz. Konuyu su anki ruh halinizle tam ifade edemediginiz icin arada anlasilmaz bosluklar var.

Back
X