• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanserle mücadele ederken bir de esimin evlilik dısı cocugunu ögrendim.

Ay rica ediyorum hatta yalvarıyorum siz önce kendinizi, kendi sağlığınızı düşünün. Moral bozma demek kolay, kim olsa üzülür kim olsa şaşırır ama unutmayın ki siz şu an dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bu meseleye olabildiğince dahil olmamaya çalışın tedavinize odaklanın rabbim size ve şifa bekleyen tüm kullarına Şafi ismiyle şifa nasip etsin inşallah. Önce sağlık gerisi teferruat🙏🏼

Ay rica ediyorum hatta yalvarıyorum siz önce kendinizi, kendi sağlığınızı düşünün. Moral bozma demek kolay, kim olsa üzülür kim olsa şaşırır ama unutmayın ki siz şu an dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bu meseleye olabildiğince dahil olmamaya çalışın tedavinize odaklanın rabbim size ve şifa bekleyen tüm kullarına Şafi ismiyle şifa nasip etsin inşallah. Önce sağlık gerisi teferruat🙏🏼
Amin tesekkurler canim

Bu arada kadin 10 yil susmus
Siz test yaptırdınız mi ?
Nerden bu kadar emin olunabiliyor.
Ayrıca anne mahkemeye veya notere mi basvurdu babanın cocugu tanıması için ?
Tanıma senedi mi istiyor,babanın soyadını vermek mi istiyor ?
Bir tuhaflık var yine..
Her senden diyene de evet bendenmis denmez.
Şu forumda bir günde 2 görücü ile görüşen var.
Koskoca 5 senede illaki söz konusu kişi de kocanız dışında birileriyle görüşmüştür.
Ayrıca durumunuz iyiyse bundan faydalanmak adına bir girişimde olabilir.
Test yapılmadıysa mutlaka yaptırın.

Son düzenleme:
Merhabalar.Evliligim esimin ailesi yuzunden kabusa dönmüstü.Ben gecen sene meme kanseri teshisiyle ameliyat oldum kemoterapi ve ısın tedavisi aldim.Hala tedavim devam ediyor.2 gün önce esimin baska kadindan bir cocugu oldugunu ögrendim.Cocuk biz evlenmeden 5 sene once dogmus ve esiminde yeni haberi oldu.Bizimde bir kizimiz var.Cok kotu durumdayim saglikli dusunemiyorum.Kendi kizimi dusunuyorum ne yapmaliyim bilmiyorum.Esime olan guvenim sarsildi.Bu guvensizlikle nasil devam edilir bilmiyorum.
Oncelikle gecmis olsun bence esinizden once sagliginiza odaklanin cocugunuz icin bunu yapmalisiniz evlenmeden once olan bisey kendinizi yipratmayin derim bu hastalikta moral en buyuk ilactir

Esim sosyal medyada gormus kadini mesajlasmislar.
bence bu kısım sizi daha çok düşündürmeli.

zira sizden 5 sene önce olan bir birliktelikten bahsediyorsunuz, sizi aldatmış sayılmaz bu durumda.

ama evlenmeden önce daha önce hiç birliktelik yaşayıp yaşamadığını sorduysanız ve size hayır dediyse bu yalandır ve evet güven sarsıcı bir durum olur.

dediğim gibi,ne diye eski sevgilisi ile sosyal medyadan konuşma ihtiyacı hissetmiş? bence buna odaklanın.

ve DNA testi de yaptırılması taraftarıyım .

çok geçmiş olsun...

Konu sahibi arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ve bu durumdan ötürü Allah kolaylık versin. Ama merak ettiğim şeyler var..

Bu çocuk siz eşinizle evlenmeden önce flört ettiğiniz dönemde mi olmuş??

Kadın 10 yıl susmuş diyorsunuz 10 yaşında mı bu çocuk??

Eşiniz sosyal medyadan durduk yere neden kadına yazıyor açıklaması ne?? Bu sizce de çok saçma değil mi?? Ve evli bir adam için doğru bir hareket mi?

Ve eşiniz nasıl hemen kabul ediyor onu da hiç anlayamadım ne belli eşinizden olduğu?? Hemen kabul ettiğine göre bence haberi vardı gibime geliyor..

Tutarsız bir durum ya da siz eksik anlattınız..

Merhabalar.Evliligim esimin ailesi yuzunden kabusa dönmüstü.Ben gecen sene meme kanseri teshisiyle ameliyat oldum kemoterapi ve ısın tedavisi aldim.Hala tedavim devam ediyor.2 gün önce esimin baska kadindan bir cocugu oldugunu ögrendim.Cocuk biz evlenmeden 5 sene once dogmus ve esiminde yeni haberi oldu.Bizimde bir kizimiz var.Cok kotu durumdayim saglikli dusunemiyorum.Kendi kizimi dusunuyorum ne yapmaliyim bilmiyorum.Esime olan guvenim sarsildi.Bu guvensizlikle nasil devam edilir bilmiyorum.
Zor bir durum kabul ama eşinizin de haberi yokmuş ve sizden 5 yıl öncesine ait bir olay. Aldatma, kandırma vs söz konusu değil. Bence eşinizin durumu sizden daha kötü şuanda. Kızınız için de endişelenecek bir durum yok, siz anne baba olarak doğru zamanda doğru şekilde bir kardeşi olduğunu anlatıp tanıştıracaksınız, eşiniz üzerine düşen 5 yıldır da yapmadığı babalık görevlerini yapacak. Annesiniz, bir de diğer çocuğun durumunu düşünsenize, babanın çocuğundan haberi yok çocuğun babasından. 5 yaşında tanışacak babasıyla. Asıl travmayı o geçirecek. Kızınızı maddi yönlerden düşünüyorsanız elinizi vicdanınıza koyun derim, diğer taraftaki de o adamın çocuğu, ananın babanın günahını çocuklar çekmesin.
Ve şuna emin olun eşiniz size böyle birşey yaşatmayı asla istemezdi
Hastalığınız için Allah dan şifa dilerim

Öncelikle çok gecmis olsun.Hicbi detay vermişsiniz.Esiniz nasıl öğrendi,size ne anlattı,kadınla neden social Media dan mesajlasiolar,siz eşinize ne tepki verdiniz,DNA yaptirdiniz mi ya da yaptırmayı dusunuo musunuz?Hicbi detay yok nasıl yorum yapalim

Cok gecmis olsun.
Bunlari dert yapmayin kendinize evet yipratici birsey ama evlenmeden once olmussa "neden oldu?" diyemezsiniz.
Guven sarsilacak birsey de yok sonucta gercekten esinizin haberi yoksa o da su asamada magdur durumda ..
Cocuga dna testi yapilmali.
Eger baba esinizse babaligini yapmali.
Maddi veya manevi ama yapmali.
Bu bir gercek.

Kadın niye söylememiş ki
Enterasan
Gerçi benimde bir tanıdığım buna benzer bir olay yaşadı
Adam yabancıydı kısa bir ilişki yaşadılar hamile kalmış adamla ayrılmışlar yaz aşkı gibi birşeydi
Adam gittikten sonra öğrenmiş hamileliğini
Adamın hala haberi yok
Çocuk 12 yaşında falan
Üzmeyin kendinizi
Öyleyse de öyle

Oncelikle cok gecmis olsun acil sifalar dilerim.
Ne diyecegimi bilemedim. Boyle bir seyi kim yaşasa şok olur. Gecmis olsun.

Back
X