Kansermişim

sevgii35

Kuzularım❤️❤️
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
1.373
15
683
Diğer
Belki bilenler vardır buraya eşimle ilgili sorunlarımı yazardım ama hiç aklıma gelmezdi böyle bi konuyu buraya yazacağımı....
4 yaşında bi oğlum 2 yaşındada bi kızım var..eşim çocukların kansızlığına baktırmak için izin almıştı kendiside dahiliye doktoru.bide oğlumun böbrek kanalında hafif bi daralma vardı gösterelim dedi.benimde bi gece önce sol yanım ağrıdı.çok hafif bi ağrıydı eşime naz yaptım ki normalde hiç yapmam. Oda ertesi gün oğlanı ultrasona sokuna bana dedi gelmişken sende baktır.gerek yok dedim ama ısrar etti..doktor arkadaşı baktı baktı sol böbrekte bişey yok ama sağda bi kitle var dedi.eşimin gözleri bi açıldı ki.aralarında tıp dilinde konuşuyorlar anlamıyorum ama eşimin yüzünden anladım bişey var.çıktık eşim dedi çocukları bırakalım tomografiye gelelim.ama gözüme bakamıyor.neyse ben ona teselli verdim.merak etme falan diye.oğlumu kreşe kızı komşuda bıraktım geldik hastaneye.tomografiye girdim.tanıdık diye sonucu çıktı hemen.3cm civarlarında bi kitle ve kötü huyluya benziyor dediler eşim suratı kirec gibi oldu..ben o üzülmesin dîye şebeklik yapıyorum şakaya vuruyorum hastalığı ama içimdende neler geçiyor. Kuzularım daha küçük bana çok ihtiyacları var..neler neler.....
Neyse sonucu birkaç ark gösterdi eşim hepside kansere benzetti tümörün yapısını.ameliyat dediler o tümör alınmalı..eşim en iyileri araştırıyor şimdi Prof soruşturuyor kafam Allak bullak ....yaşadığım sehir küçük bi şehir Ankara'da bi hoca bulduk 2-3 güne gidicez ameliyat dicek kesin..kuzularımı anneme bırakıp gidicem çok kötüyüm..Esim erken evre olduğunu ve ameliyatın yeterli olduğunu ve kemoterapiye ihtiyac olmadığını söylüyor.. Biyopsi riskliymiş dağılma ihtimali varmış ....allahıma sığındım 28 yaşındayım ve ailede bi kanser vakası yok.demek benim kaderimmiş

çok geçmiş olsun canım inşallhh kötü bişey değildir temizdir korkma yüce rabbim seni yavrularına bağışlasın dualarım seninle

çok erken teşhis edilmiş... Soğukkanlı olun millet kaçıncı evrede yeniyor sizinki çok taze. Geçecek inşallah. Allah evlatlarınıza bağışlayacak sizi. Dualarımız sizinle.

Çok geçmiş olsun, Allahtan erken çıktı ortaya. İnşallah bi an önce kurtulursun canım.

Çok geçmiş olsun.. erken teşhisle eminimki biran önce atlatacaksın..
çok şanslısın ki bunu araştıran bir eşin var ve o bir doktor....
moral çok önemli.. eşin herşeyi hallediyor belliki ..bunlar önemli

Derdini veren Allah dermanını da verirmiş.. Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin...

Hiç moralini bozma, sağlam dur, bak Allah nasip etmiş erken öğrenmişsiniz
O küçücük nazın sebebi buymuş demek, bozma moralini
Dua et bol bol ve atlatacağına inan, aklına kötüyü getirme
Rabbim tez vakitte, hayırlı şifa nasip etsin

geçmiş olsun... Allah şifa versin.

kemoterapide verebilirler. ama diğer kemoterapiler gibi olmuyor. daha hafifini veriyorlar. koruyucu diyorlar ona.. ve saç dökülmesi vs. de olmuyor. korkma olur mu?

herşeyin olumlu yanından da bak. erken evrede tespit edilmiş... Allah'ın izniyle atlatırsın...

dua et, olumlu ol. herşey geçecekk...

Allah yardımcin olsun Allah tan erken teşhis edilmiş bu çok büyük bi şans moralinizi yüksek tutun

Yarında göğüs filmime bakılacak akciğere yayılımı var mı diye bu evrede kolay kolay metaztas yapmaz dedi doktor ama stres yapıyorum ya filmde akciğerlerde de çıkarsa diye yavrularıma bakıp bakıp esime bakıp bakıp onlara belli etmeden ağlıyorum onlara doyamadım ki evlatlarım çok küçük savunmasız....

Cnm böbrek yapı itibariyle kitle oluşumuna müsait bir organ diye biliyorum.

Patolojiye örnek gönderildi mi? Doktorlar riske girmemek için genel olarak en kötü ihtimali düşünerek hareket ederler.

Bence hemen bu sonuca odaklanmayın, aksi mümkün ben çok duydum.

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Çok şanslısınız gerçekten, inşallah tedavilerden olumlu yanıt alır cocuklarınızla kaldığınız yerden devam edersiniz.

çok geçmiş olsun canım
Allah' ım acil şifalar versin..
erken teşhis çok önemli ogün iyiki baktırmışsınız...

Ya önemsemeseydiniz de ilerleseydi? Ben aksine çocuklarınızın size güç vereceğini düşünüyorum.Pozitif olun,atlatacaksınız inşallah

Hic moralini bozma. Benzer sekilde yengem yeni ameliyat oldu. Onunda tamamen tesadüf cikti. Zaten bobrektekiler tesadüfen çıkarmış, pek agri sizi veremezmiş. Çıkmazsa ogrenemesen kotu olurdu Allah vermesin. Ameliyat ol, hemen atlat insallah. Allah seni cocuklarına ve esine bagislasin canim.

çok geçmiş olsun rabbim o sabilerin yüzüne baksın ve acil şifalar versinn

Biyopsi riskli dağılıma neden olabilir dedi hoca.esim tomografi sonucunu Ankara'ya yolladı hocada büyük ihtimal kötü huylu dedi tomografide boyama ve ilaç tutulumuna göre değerlendirmeleri bu ama iyi huyluda olsa kötü huyluda olsa alınmalı ameliyat şart demiş hoca

Allahim şifalar veysi. Seni kuzularına bağışlasin rabbim. Allaha emanet ol kardesim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…