Kansermişim

allah şifa versin umudunu kaybetme kanserin en büyük ilacı umuttur

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. Moralini yüksek tut çocukların için. Erken tanı konulmuş inşallah ameliyatın sonunda çok iyi olacaksın. Dua et bol bol. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Dualarım seninle.

Parsiyel nefroktomi olucakmışım yani böbreğin 1/4 ünü kitleyle alıcaklarmış

Allaha bol bol dua et..rabbım sana kucuk bi hediye vermiş ..sağlıkta allahta hastalıkta allahta şifada allahtan..bol bol dua et inş sağlıgına kavusursun

Isyan etmiyorsunuz ne guzel?.
Bu sizin kaderiniz ve sinaviiz.
Allah sizi ailenize bagislar insallah.
size sureki dua edicem.
Allah yardimciniz olsun

çok geçmiş olsun.Rabbim sizi kuzularınıza bağışlasın

ne olursa olsun alıyorlar evet. patalojiden sonra belli oluyor. ameliyat kötü birşey gibi görünsede artık çok basite indirgemişler ve hızlı yapıp, hızlı iyileşiyorlar...

bir kaç güne çıkartırlar, inşallah... akciğerede protokol icabı bakıyorlar. birşey çıkmaz Allahın izniyle. iyi olacağın için erken teşhis olmuş, öle düşün...

Erken teşhis hayat kurtarır . Allah şifa versin kötü şeyler düşünmeyin . İnşallah iyileşip kuzularınızın yanına geleceksiniz

Allah evlatlarına bağışlasın seni Yaradanım dermansız dert vermesin . eşin de doktormuş inşallah tedavin iyi gider zaten ilk evresiymiş. moralini yüksek tut.
. ya belirtilerini sorsam benim de geçen ay sol böbreğim çok ağrıdı acile gittik gece öyle bi baktı 4mm kadar taş veya kum var dedi. ne düştü ne düşmedi bilmiyorum ama 1 aydır ara ara ağrı giriyor ve midem bulanıyor. haftaya ankaraya gidince ben de baktıracam çok canımı sıkıyor.

Rabbim sizi çocuklarınıza bağışlasın.. Çok şükür ki çaresi var ve size destek olan insanlar var.. moralinizi yüksek tutun her şey çok güzel olacak İNŞAALLAH

Son düzenleme:
Bizim okuldan bir öğretmen arkadaşında kasım ayında böbreğinde kötü huylu kist çıktı.Yaşı da sizden çok fazla.Ağlayarak Ankaraya ameliyata gitti.Şimdi maşallah tatil planı yapıyor.Hiç üzülmeyin.Allah korusun.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun.yakın zamnda çok yakın tadığım geçirdi.elhamdülillah şimdi ii.kendinize dikkaet edin.en önemlisi moral...moral yerinde olunca hiç bişey önünde duramıyor

Belirtisi olmazmış ancak çok ilerlerse idrardan kan gelirmiş be ağrı yaparmış.eşimde tas yada kum vardır demişti bi vesileymiş benim o yan ağtım.zaten sol ağrıdı kitle sagda çıktı gitmem için Rabbim o ağrıyı vermiş demek ve hiç yapmadığım o nazıda eşim beni götürsün diye yapmıştım farkında olmadan Rabbim o kadar büyükki herseyi öyle ayarlıyor ki...

Cnm bunlar kitle teşhisindeki rutin işlemler kanser olduğun anlamına gelmiyor yani.

Ameliyatla söz konusu sıkıntının giderileceği kanaatindeyim, Üzülme lütfen.

geçmiş olsun Allah şifa versin erken teşhis konulması çok iyi olmuş moralinizi yüksek tutmaya calışın biliyorum zor. Hayırlısıyla atlatırsınız dualarım sizinle

Çok çok geçmiş olsun.Erken tanı çok önemli.İnşallah en kısa sürede kavuşursun sağlığına.Allah eşine ve çocuklarına bağışlasın,dualarım seninle...

Çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda şifanızı versin inşallah. Moralinizi yüksek tutun, bakın eşiniz de doktormuş sizin için en iyisini bulacağından yapacağından eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…