Kansermişim

çok çok geçmiş olsun
allah seni eşine çocuklarına bağışlasın
erken teşhis çok önemli
ferah tut içini
iyi haberlerini bekliyoruz

Geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle sizi çok iyi anlıyorum.

Erken teşhisle hiçbir şey olmaz Allahın izniyle..
Allahım seni minik yavrularına eşine ailene bağışlasın.

allahın izniyle hiçbirşey olmayacak, bak erkenden öğrenmişsin, sadece ameliyat yeterli olacak inşallah.. rabbim seni evlatlarına, ailene bağışlasın çok çok geçmiş olsun arkadaşım..

Rabbim şifa wersin tez zamanda iyileşip ewlatlarının başında,
kocanın sol yanında olucaksın inşallahh. Dualarımız seninle..
Biliyorum zor bi durum, ama erken teşhis olmuş çok şükür ki..
Eşinin doktor olmasıda çok iyi..
Ben yürekten inanıyorum ki rabbim senin yanında, bol bol dua et..
Allah seni ewlatlarına bağışlayacak..
Top sende, dimdik dur.. Eşine sen moral weriyormuşsun baksana,
demek ki güçlü bir kadınsın sen.. Sakın pes etmee..
Rabbimden acil şifalar diliyorumm

Rabbim şifalar versin size ve sizin vesilenizle bütün hastalara ,
Inşaallah Allah'ın izni ile ameliyatınızı olup çocuklarınızla birlikte sapasağlam çıkacaksınız hastaneden, Rabbim yavrularınıza ailenize bağışlasın sizi ve hasta olan tüm anneleri

Eşimle sudan sebeplerle ettiğimiz ayrı uyuduğumuz kavgalı olduğumuz o günler için,çocuklara bağırıp kızdığım anlar için annemle tartıştığım ogünler için öyle pişmanım ki...keske ogünlere dönüp telafi edebilsem hiç aklıma gelmemişti böyle bişey in başıma geleceği hep başkalarına olurmuş gibi..
Sizleride üzdüm hakkınızı helal edin iyi olucam inşallah sizlerin duaları allahımın izniyle

bizim de dualarımız seninle hayırlısı ile Allah seni eşine ve evlatlarına bağışlasın inşallah
eşin doktor erken teşhis edilmiş önlem hemen alınıyor.sen 2 tane pırlanta gibi evladı olan bi annesin güçlüsün bunu da atlatacaksın inşallah.kötü düşünceleri aklından çıkar olur mu...

Allahım yardımcınız olsun dilerim cabucak atlatırsınız bu süreci..Rabbim evlatlarınız yüzüne baksın inşallah

mrb çok geçmiş olsun öncelikle böbrekle alakalı olduğu için yazıyorum bundan 7 sene önce bende sırt ağrısı ile dr gittm bnde süre gelen taş vardı 2003de kırdırdım vs özet geçiyorum 2007 yılında ağrı ile dr göründüm istanbuldayım çeşitli 3 dr gittim devlet ve özel hastaneler dahil hepsi acil ameliyat o kısmı alalım vs diye söylediler devlette dahil ben prof. gitmeye karar verdim çünkü en iyisini gitmek içinin rahatlması için bile olsa geçerli bir sebep neyse ben g,ttm ateş lkadıoğlu çapanın dr özel muaynesinde bana tetkikler sonucu olma dedi gençsin ilaçla vs ağrıalrı dindir en son ameliyat dedi sonra ben böbrek vakfınada gittim ve oda aynı şeyleri söyledi.ve sonuç 3-4 doktor beni aynı şekilde korkuttu sana tavsiyem kesinlkle bu işin ehli prof. görüş istanbulda böbrek vakfında osman akalın bey ve çapa dr prof ateş kadıoğluna mutlaka görüşmeni tavsiye ederim ..evet durumun farklı ama en azından çocukların için en iyisini yamak zorundasın rabbim şifalar versin ..benimde 4 yaşında kızım var herşey onlar için hala 6 ayda bir kontrole gidiyorum bilgilendirmek istedim eşinde dr muş bence bu dr bi araştırın canım

Canım, bunu saçma bulabilirsin, ama içimde kuvvetli bir his, senin hayati bir tehliken olmayacağını söylüyor. Lütfen en kötüyü bekler gibi konuşma şimdiden. Bak görüsün, korktuğunla kalacaksın sadece. Bu bir imtihan, gelip geçecek en tez zamanda, sen de çok değerli kazanımlar edineceksin.

Ya bir arkadaşa en fazla 6 ay ömrün var, tedavisi yok bunun dediler, çocuk yeni evliydi ve etrafındaki herkesle halleşti. Düşün o kadar ciddi. Kolay mı insanları aramak, telde böyle helaleşmek. Sonra n'oldu? Tüm hastalık belirtileri yok oldu. Öyle, durup dururken, çocuk ölücem derken.

Lütfen Yaradan'dan bu kadar kolay ümidi kesme. Acil şifalar inşallah.

Peki biyopsi yaptilar mi, %100 eminler mi? Bence kesinlikle bu isin uzmani bir doktora gorunun, buyuk sehirdeki universite hastanelerindeki hocalardan biri mesela.

Annem 30 yaslarindayken boynundaki kitle icin doktora gitmis, adam da uzgunum, kansersiniz demis. Annem de cocuklarima ne olacak diye uzulup aglamis, cunku babam hayirsiz bir babaydi. 2 gun sonra kitle gecmis kendiliginden, kanser falan degilmis yani.

Kanser olsaniz bile, cok sanslisiniz, esiniz doktor ve zamaninda bilincli davranmis; kitleniz kanser degil ama kotu huylu olsa bile bakin ne guzel hemen birisi fark etmis, gerekirse ameliyatla cikaririlar, kansere gitmez.

Icimden bir ses kanser olmadiginizi soyluyor, umarim degilsinizdir.

Son düzenleme:

inşallah uğraştırmadan tez elden kurtulursun. bu süreçte üzüntüden ve stresten uzak dur canım
lenf kanseri tanıdığım vardı artık doktorlar bile umudu kesmişti ailesi ölecek gözüyle bakıyordu hatta eşi nereye gömsek hesabı yapıyordu pis herif
bir de o durumda kadını boşadı . yinede kadın yendi hastalığı kurtuldu sapasağlam ayağa kalktı . Mevlam onun izni olmadan yaprak kıpırmamaz .
kendine çok iyi bak geçmiş olsun . geçer Allahın izniyle.

Arkadaslar çok saolun annemle eşimle konuşamıyorum üzülüyorlar diye evde bu konu hiç konuşulmuyor
Umarım dediğiniz gibi yanılır doktorlar beni tedirgin eden şey esim doktor ve bu işin içinde biliyo ve arkadaşlarına telefonda anlatırken duyuyorum kanseri gösteriyo bütün hersey diyo ama ameliyat yeterliymiş eşim öbür odada arkadaşlarına danışırken anlatırken gizlice dinledim.hem annem başka sehirde annemi çağırdı gel kızının yanına biz Ankara'ya gidicez çocuklara bak dedi hem az önce aradı eşim 3 gün sonraya hoca boşmuş gelin demiş Allah işimizi rastgetirir inş
Ameliyatla biticekse razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…