kanuni hastanesinden memnun kalan var mı?

Birikiucdort

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
210
162
23
35
Arkadaşlar kontrol için kanuni hastanesine gittim.Çok büyük hastane çok kapsamlı gördüm.Dogumumu özelde düşünüyodum.Sezeryan veya normal dogum konusunda karar veremedim.Kanuniyi gittikten sonra acaba özel yerine böyle kapsamlı bi hastaneye mi devam etsem diye düşünüyorum.Ayrıca normale karar verirsem sorun yok ama sezaryen de dikişleri iyi mi kötü mü yaparlar bilemedim.Giden veya duyan arkadaşların genel fikirlerine ihtiyacım var.

Ben hiç beğenmedim.bi asistan vardı ilk çocuğum sezeryan olduğu halde bana normal doğuma aliriz önce dedi ama ben sezeryaliyim dedim olsun fark etmeZ dedi.peki o gün siz mı göreceksiniz doğuma dedim hayır kim nobetciyse o girer dedi.Kan değerim çok düşük olduğu için Silivri devlet hastanesi sevk etmişti oraya dedimki bana kan değerin düşük dedi Silivri devlet hastanesi drlar gösterdim sonucumu da değer normal dedi zaten normal doğum filan diyince benim sinirim bozuldu çıktım geldim özelde iki tüp kan taktirip sezeryanimi da özelde yaptirdim. Yani çok ilgisizler onlara insan canı çok ucuz onlara

Malesef devlet hastanelerinin bi çogu böyle eskiden ilgisiz hallerini takardım şimdi önemsemiyorum uzman mı işinin ehli mi ona bakıyorum.Bu hastanede hep uzmanlar vardı oyuzden sıcak bakmaya başladım ama bakalım bikaç kez daha kontrole gidince izlenim oluşur

doğumu blmiyorum ama şuan hamileliğimde iki kere testler için gitme hatasında bulundum birdaha da bu süreçte oraya gitmem.
doktorlarından tut temizlik görevlisine kadar hepsi bi garip. doktorları insanın yüzüne bile bakmıyor. kendimi kötü hissetmiştim.
memnun kalanlar vardır illaki ben deneyimimi paylaşmak istedim.
ki zaten devlet hastanelerinin çoğunda bu muameleleri duyuyoruz malesef

ccvb için tşk ederim.bu hastane çok iyi diye duymuşum.demek ilgilenmiyorlar.özel e mi gideceksiniz.dr.buldunuzmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…