Arkadaşım enteresansın ya hakkatenmirmirmirmirKizlar kafami fena karistiran birsey var...
Birazda utaniyorum, gecen gün jinekologa gittim, rehber'den buldum doktoru.
Kadin doktor diye gittim ben, gittim ama kadin doktor bir erkege devretmis isini.
Ama rehberde hala kadinin adi geciyordu.
Bende gittim, sekreteri beni bekleme odasina aldi,sonra siram gelince muane odasina aldi,az bekleyin doktor hemen geliyor dedi.
Kapi acildi, doktor erkek cikti, sok oldum akannehir
Biraz tepki gösterdim,sonra dedim mecbursun,saglik meselesi sonucta.
Yani affedersiniz doktor muane etti, maalum anlamissinizdir.
Simdi ben bir tuhaf hissediyorum kendimi, kendimi yabanci bir erkege ellettirdigim icin.
Suan bekarim bir sevgilim de yok, ama birden sevgilim olsun fikrinden tiksindim,
sanki ilerde olacak sevgilime yada kocam olacak kisiye haksizlik yapmisim gibi geliyor.
Biraz sacma bir düsünce olabilir ama, bilemiyorum ?! benneyaptımki
sana cok katiliyorum arkadasim....kadin doktorlar nedense bir tuhaf oluyrlar....hepsi oyle degildir belki ama cok fazla ilgilenmiyorlar....bu yuzden doktorumu degitirdim....ikinci doktorum erkekti ve oyle iyi davrandi ki...butun problemlerimi tek tek sorup aciklamasini yapmisti...halbu ki kadin olan bir muayene bir iki soru cevap dogru durust yok ,basindan savar gibi....ben de halen utansam da bu sorunumu yenecegim...hatta ikinci randevumu aldim bile.....herkesin bu doktor fobisini yenmesi dilegiyle....Arkadaşım enteresansın ya hakkatenmirmirmirmir
Bahsettiğin kişi bir doktor, potansiyel tecavüzcü değil ismi Coşkun olan. O erkek doktor senin şeyini, şey olarak değilde herhangi bir organ olarak görüyor, bundan haberin vardır umarımşakkıdı, hatta günde ohooooo kaç tane şey görüyordur, hatta görmekten gına gelmiştir.
Bende aksine erkek doktor tercih ederim, ki 2 ayda bir muhakkak giderim kadın doğuma, bayan doktorlar çekilmiyor ya kaprisli şeyler:dilcikar:
o zaman erkek kadın doğumcu olmasın hiç. sizler gibi düşünen olursa, onlar ne yapacak. kadına bakıyorlar sadece. erkeğe bakmıyorlar.
evli kadınlarda kocama yanlış yaptım diyemi düşünecekler. doğumda erkek doktor olmayacak mı?.
yada,sadece o bölge değil, bu görüşle, göğsünüzde birşey varsa bir kist mesela, ona da doktor bakacak ,hatta dokunacak. onuda yaptırmayalım mı.? yada hiçbir erkek doktor, hiçbir kadına bakmasın mı. bu uzar gider. saçma bir düşünce. gelecekteki eşime ne derim lafı hele iyice aşmış bazı şeyleri.
Jinekolog bölümünde Tercihim hep kadin doktorundan yana oldu...kendimi kadinin yaninda daha rahat hissediyorum...sadece bu yüzden...
Her insan farkli....ablam mesela senelerdir erkek doktora gider ve cokta memnun....:hulya:.
Ilerde esime haksizlik yapmis olabilirim düsüncesi cok sacma....sen oraya keyfin icinmi gidiyorsun arkadasim?
Böyle düsünme sakin....:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?