konu sahibinin ciddi olduğuna inanamıyorum nedense.????
bir hastalığınız var ve siz.hiç tanımadığınız bir doktora gidiyorsunuz.insan kuaföre bile giderken
tavsiye üzerine gidiyor.kaldı ki bu sağlık konusu ve siz rehberden bulduğunuz bir doktora gidiyorsunuz.
kusura bakmayın konunuz bana inandırıcı gelmedi...
konu sahibinin ciddi olduğuna inanamıyorum nedense.????
bir hastalığınız var ve siz.hiç tanımadığınız bir doktora gidiyorsunuz.insan kuaföre bile giderken
tavsiye üzerine gidiyor.kaldı ki bu sağlık konusu ve siz rehberden bulduğunuz bir doktora gidiyorsunuz.
kusura bakmayın konunuz bana inandırıcı gelmedi...
Bana da gelmedi, alttan muayene olmuş olamaz, makattan olsa özellikle bahsederdi ve bundan çok rahatsız olurdu. Ultrasona girdiği için de böyle düşünüyo olamaz heralde :sinifsinif: Kadınları galeyana getirip birbirine düşürmek için açılmış konulara benziyo :umursamaz:
Kizlar kafami fena karistiran birsey var...
Birazda utaniyorum, gecen gün jinekologa gittim, rehber'den buldum doktoru.
Kadin doktor diye gittim ben, gittim ama kadin doktor bir erkege devretmis isini.
Ama rehberde hala kadinin adi geciyordu.
Bende gittim, sekreteri beni bekleme odasina aldi,sonra siram gelince muane odasina aldi,az bekleyin doktor hemen geliyor dedi.
Kapi acildi, doktor erkek cikti, sok oldum akannehir
Biraz tepki gösterdim,sonra dedim mecbursun,saglik meselesi sonucta.
Yani affedersiniz doktor muane etti, maalum anlamissinizdir.
Simdi ben bir tuhaf hissediyorum kendimi, kendimi yabanci bir erkege ellettirdigim icin.
Suan bekarim bir sevgilim de yok, ama birden sevgilim olsun fikrinden tiksindim,
sanki ilerde olacak sevgilime yada kocam olacak kisiye haksizlik yapmisim gibi geliyor.
Biraz sacma bir düsünce olabilir ama, bilemiyorum ?! benneyaptımki
kesinlikle. bakirelere,alttan muayene olmuyor.ultrasonla bakılıyor....doğru dediniz. bende şüphelendim şimdi...
kesinlikle. bakirelere,alttan muayene olmuyor.ultrasonla bakılıyor....doğru dediniz. bende şüphelendim şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?