Kap ald ve ..?

O doktor, tecavüzcü coşkun değil ki!
:1shok:
O adamlar boşuna mı hipokrat yemini ediyor?
Bak hipokrat yemini ne diyor:

Hekim Apollon Aesculapions, Hygia Panacea ve bütün Tanrı ve Tanrıçalar adına. And içerim, onları tanık ve şahit tutarım ki, bu andımı ve verdiğim sözü gücüm kuvvetim yettiği kadar yerine getireceğim. Bu sanatta hocamı, babam gibi tanıyacağım, rızkımı onunla paylaşacağım. Paraya ihtiyacı olursa kesemi onunla bölüşeceğim. Öğrenmek istedikleri takdirde onun çocuklarına bu sanatı bir ücret veya senet almaksızın öğreteceğim. Reçetelerin örneklerini, ağızdan bilgileri şifahi bilgileri ve başka dersleri evlatlarıma, hocamın çocuklarına ve hekim andı içenlere öğreteceğim. Bunlardan başka bir kimseye öğretmeyeceğim. Gücüm yettiği kadar tedavimi hiçbir vakit kötülük için değil yardım için kullanacağım. Benden zehir isteyene onu vermeyeceğim gibi, böyle bir hareket tarzını bile tavsiye etmeyeceğim. Bunun gibi bir gebe kadına çocuk düşürmesi için ilaç vermeyeceğim. Fakat hayatımı, sanatımı tertemiz bir şekilde kullanacağım. Bıçağımı mesanesinde taş olan muzdariplerde bile kullanmayacağım. Bunun için yerimi ehline terkedeceğim. Hangi eve girersem gireyim, hastaya yardım için gireceğim. Kasıtlı olan bütün kötülüklerden kaçınacağım. ıster hür ister köle olsun erkek ve kadınların vücudunu kötüye kullanmaktan mazarattan sakınacağım. Gerek sanatımın icrası sırasında, gerek sanatımın dışında insanlarla münasebette iken etrafımda olup bitenleri, görüp işittiklerimi bir sır olarak saklayacağım ve kimseye açmayacağım.

canım bu konuda sıkıntı yapacak bişi yokki
Sonuçta isteyerek gitmemişsin
Ayrıca zevk olsun die deil sağlığın için gittin.Kendini kötü hissetme.
Yanlış bişi yapmadınki sen kontrole gittin sonuçta neden ilerde eşine
karşı suçluluk duyasınki kimse bunun hesabını sormaz sana canım merak etme

dr bu sonuçta...dert etmeye gerek yok :))
annemin hiç kadın jinekoloğu olmadı misal sositososito

konu sahibinin ciddi olduğuna inanamıyorum nedense.????

bir hastalığınız var ve siz.hiç tanımadığınız bir doktora gidiyorsunuz.insan kuaföre bile giderken
tavsiye üzerine gidiyor.kaldı ki bu sağlık konusu ve siz rehberden bulduğunuz bir doktora gidiyorsunuz.
kusura bakmayın konunuz bana inandırıcı gelmedi...

Bana da gelmedi, alttan muayene olmuş olamaz, makattan olsa özellikle bahsederdi ve bundan çok rahatsız olurdu. Ultrasona girdiği için de böyle düşünüyo olamaz heralde :sinifsinif: Kadınları galeyana getirip birbirine düşürmek için açılmış konulara benziyo :umursamaz:

evet benimde aklıma o geldii.. ayrıca bekarlara alttan muayene pek yapılmıyor.

ve dr. adı rehberden değişse bile özeline gittiniz sanırım. levhası değişmemiş mi?

kapısındada mı hala aynı şey yazıyor. madem sizi huzursuz edecek başka bir güne rendavu alıp gitseydiniz.

cok sacma bi dusunce...bu o doktorun isi...doktorun senin biyerini elledi degil de muayene etti diye dusunmelisin...ellemek ne demek yani karsidan bakip mi neyin var neyin yok soylesin doktor :roflol: yani ayrica o doktor sana yaptigi gibi gunde kac kisiyi muayene ediyor bi dusundun mu, jinekolog doktorlari bikmistir bence kadinlarin cinsel organina bakmaktan kaydirigubbakcemile3 neyse arkadasim tekrar soyluyorum cok sacma bir dusunce bu bence ve bu kadar kapali olma bazi seylere...yani git kendini ona buna ellet alis demiyorum tabii ki ama doktor beni elledi ve rahatsiz oldum gibi bir dusunceye de kapilacak kadar kapali biri olma derim ben...saglikli gunler diliyorum bu arada...benim de gitmem lazim jinekologa yaaa...

Bacim sen sakamisin nesin, cinsel iliski mi yasadinda bu kadar utaniyorsun ?
Gelecekte ki kocana gelince, ondan önce ne olmussa olmustur, sonucta cinsellikte bir istekdir, ve gayet normaldir, ki sen cinsellikde yasamamissin, ne ayak ???kaydirigubbakcemile3

konu sahibinin bir daha uğramadığına bakılırsa " laf ola beri gele kabilinden" bir konu bu.

kesinlikle. bakirelere,alttan muayene olmuyor.ultrasonla bakılıyor....doğru dediniz. bende şüphelendim şimdi...

evet saçma bedeninizdeki herhangibiryerden farkı ne

yüzünüzü elletmiş olsaydınız aynı hisleri hissedecekmiydiniz

hem bekarsınız hastalığınız neydiki malum yerden bakılmış

sonuçta bu sağlık işi bence asla kötü hissetmeyin kendinizi..Sonuçta sizi muane etmek için dokundu başka birşey için değil..
benimde gittiğim jinekolog erkekti çekindim falan ama çok iyi bir doktordu iyi ki o doktora muane ettirmişim diyorum

Kadin erkek farketmez, açarim bacaklarimi muayene olurum.-tatlicadiarzu- Günde kaç tane görûyor zaten, adama aciyorum

Yuh dedim başka bir şey demedim....

Adam sana senin düşündüğün gözle bakmamışltır canım...

onun için malum yer koldan bacaktan farksız....

ne gerek var böyle düşüncelerle kendini kemirmeye..

kesinlikle. bakirelere,alttan muayene olmuyor.ultrasonla bakılıyor....doğru dediniz. bende şüphelendim şimdi...

alttan muayene olabiliyor bakireler ama o aletle bakılmıyor sadece...

kaşıntı kızarıklık akıntı durumu varsa ya da smear almak için bakıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…