- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
-
bookingten bakıyorum suanda bende
bız ramazan bayramında gıdecegız ınsallah
daha sonra düşündük de turla gitmek daha mantıklı geldi bize. uygun tur arıyoruz şu anda :)
Merhaba .Biz 17-19 temmuz 2015 tarihinde ramazan bayramı için GENCAYSTAR ile Kapadokya turuna katıldık.Turdan izlenimleri aktarmak istiyorum.Bayramın ilk günü Mevlana müzesi kapalı olduğu önceden bilinmiyor muydu bilmem?Konyada oyalanıldı ve ilk gün programında Derinkuyu olmasına rağmen Derinkuyuya ilk gün gidilemedi .3.gün Derinkuyuya gitmeye karar verdik ama kalabalık diye gezdirilmedik.alışveriş için çok uzun zaman ayrılırken bazı mekanlarda çok kısa zaman verildi.Taş ve çömlek fabrikası gereksiz ziyaret noktalarıydı.İlk gün Konyada anlaşılan yer deki yemek kötüydü.3.gün götürülen yerdeki yemekler çok azdı.Ürgüp 'de Dinler otelde kaldık.Temizlik ve yemek iyiydi.
Selam ben ramazan bayramında Kapadokya 'da Gamirasu kaya Hotel ' de 4 gün konakladım. Mükemmel bir otel, taş odaların içerisinde modern mobilyalar ile dizayn edilmiş, hizmeti güzel özellikle yemekleri harika, gayet memnun kaldım tavsite ederim. İletişim Bilgisi :merhaba arkadaşlar
kısmetse kurban bayramının 3. ya da 4. günü Kapadokya' ya gitmeyi düşünüyoruz.
acaba nerede kalmalı neler yapmalı nasıl bir yol izlemeli?
mesela ne kadar zaman önceden rezervasyon yaptırmalı?
daha önce giden arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum
Merhaba bizde bayramın 1.gününün akşamı kısmetse Kapadokya'ya yola çıkıcaz.Ets den tur satın aldık,turla her yeri gezebilicegimiz için böyle karar kıldık.merhaba arkadaşlar
kısmetse kurban bayramının 3. ya da 4. günü Kapadokya' ya gitmeyi düşünüyoruz.
acaba nerede kalmalı neler yapmalı nasıl bir yol izlemeli?
mesela ne kadar zaman önceden rezervasyon yaptırmalı?
daha önce giden arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?