- 3 Mart 2017
- 1.488
- 3.537
- 133
- 28
- Konu Sahibi CocoParisien
-
Zaten turla değil kendi aracıyla gidecek giderse. Balona binmeyi de istiyordu ama o mümkün olmayacakmış sanırım.Kapadokya'ya geçtiğimiz Eylül gittim. Tura katılması sıkıntılı olabilir, veya katılıp da turun verdiği her aktiviteye katılamayabilir. Ama görmek, gezmek olarak gezebilir. Zaten herkes her yere tırmanmıyor. Her yaştan, aktivite seviyesinden insan var. Herkes tırmanacak vaziyette değil.
Balon uçuşu 130 dolardı ben yaptığımda. TL kurunda değil, dolar alınıyor bunda da.
Balon olayını çok ciddiye alıyorlar haklı olarak. Balona binmek için yazılıyorsun. Sabaha karşı vip araçlarla otelinden alınıyorsun. O sırada hava durumu ile ilgili bilgi bekleniyor. Beklerken kahvaltı veriliyor. Uçuş izni çıkmayabiliyor. Fiyatlar sabit 100 dolar üstüydü sanırım. Arkadaşınızın engel durumuna göre izin çıkmayabilir.Zaten turla değil kendi aracıyla gidecek giderse. Balona binmeyi de istiyordu ama o mümkün olmayacakmış sanırım.
Oo özel aracıyla daha da güzel. Korkacak bir şey yok. Orayı özel yapan o görüntüyü görmek, manzarası. Peri bacalarının ucuna tırmanıp oturmaya gerek yok ki :)Zaten turla değil kendi aracıyla gidecek giderse. Balona binmeyi de istiyordu ama o mümkün olmayacakmış sanırım.
:)Bikaç ay once giden arkadaş balon uçuşu 600 TL demişti. Pahalı zaten binmeyeceği iyi olmuş :)
Zaten birçok sitede tekerlekli sandalyeyle binilmez yazıyor. 1 saat kesintisiz ayakta durabilmesi gerekiyormuş sanırım.Balon olayını çok ciddiye alıyorlar haklı olarak. Balona binmek için yazılıyorsun. Sabaha karşı vip araçlarla otelinden alınıyorsun. O sırada hava durumu ile ilgili bilgi bekleniyor. Beklerken kahvaltı veriliyor. Uçuş izni çıkmayabiliyor. Fiyatlar sabit 100 dolar üstüydü sanırım. Arkadaşınızın engel durumuna göre izin çıkmayabilir.
biz ekimde gittik kişi başı 250 dolardı ve 2 ay dolu dedilerBikaç ay once giden arkadaş balon uçuşu 600 TL demişti. Pahalı zaten binmeyeceği iyi olmuş :)
Anladim canim, arkadaslar da binmediler ama yine de keyif almislar yani sart da degil demek ki, giderse arkadasiniz simdiden iyi eglenceler...:)
Zaten birçok sitede tekerlekli sandalyeyle binilmez yazıyor. 1 saat kesintisiz ayakta durabilmesi gerekiyormuş sanırım.
biz ekimde gittik kişi başı 250 dolardı ve 2 ay dolu dedilerÇin de türk yılı diye aşırı talep vardı
geçen sene 250 tl ye çok diyordum bu sene 1500 e
Teşekkürler, iletirim. :)Anladim canim, arkadaslar da binmediler ama yine de keyif almislar yani sart da degil demek ki, giderse arkadasiniz simdiden iyi eglenceler...
Anladım. Teşekkürler.Merhaba, Kapadokya’yı gidip görsün bence de çok zorlanacağını samam:) Nevşehir merkezi de sormuşsunuz açıkçası merkezde yapılacak hiçbir şey yok ya da gezilecek bir yer. Biz geçen yaz gitmiştik merkezde çok sıkılmıştık malesef.
Yok artık!!geçen sene 250 tl ye çok diyordum bu sene 1500 eayy bide Çinliler orda gezinen kedileri niye yakalayıp yemiyorsunuz tombul tombul demişler, rehber dedi otelde kedileri kollamaktan düzgün yemek yiyemedim
valla , kedi gözetlicem diye rahat edemedimYok artık!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?