• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapalı biriyim eşime inat açılmak istiyorum sizce açılsam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?

İnat için açılınmaz da kapanılmaz da.
Hatta hiç bir şey yapılmaz!

El alemi boşverin, bir konuşurlar iki konuşular. Sonra susarlar. Eşiniz bu inadınızı nasıl karşılar? Fiziksel şiddet filan olmaz inşallah

Hem eşime inat birazda kendim istiyorum açılmak ama utanıyorum kapalı alıştığım için birde elalem söylenir diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım açılsam mı?
Yaptığın şey Allah için değilse onu başında taşısan ne olacak taşımasan ne olacak?

Gerçekten açılmak istiyorsanız açılın. Ama çocuk oyuncağına çevirip üç gün sonra kapanmayacaksanız. O yüzden iyi düşünün.

İnat için açılınmaz da kapanılmaz da.
Hatta hiç bir şey yapılmaz!

El alemi boşverin, bir konuşurlar iki konuşular. Sonra susarlar. Eşiniz bu inadınızı nasıl karşılar? Fiziksel şiddet filan olmaz inşallah
İstediğini yap diyor sadece saçım açık olacak

Birinin inadına açılmayı düşünüyorsanız kendi isteğinizle kapanmamışsınızdır bahane arıyorsunuzdur.
Nasıl mutlu iseniz öyle yaşayın.

Ben bu kullanıcının troll olduğunu düşünüyorum ya.

50 tane birbirinden alakasız başlık açtınız dünden beri. Şimdi de bi açık bi kapalı foto koyuyorsunuz profile ve bu başlığı açıyorsunuz.

Ilgi hosunuza mi gitti?
Valla dertliyim ya özgüven sıfır zaten keşke trol olsa

Ben bu kullanıcının troll olduğunu düşünüyorum ya.

50 tane birbirinden alakasız başlık açtınız dünden beri. Şimdi de bi açık bi kapalı foto koyuyorsunuz profile ve bu başlığı açıyorsunuz.

Ilgi hosunuza mi gitti?
Gerçekten yeni üyeyse heyecana kapıldı, ne yapacağını şaşırdı galiba 😏 Millet yazıp çizince, ilgi gördüm zannedip coşmuş olabilir.
Siyaset konusu, bin tane koca konusu, kapalıyım açılmak istiyorum deyip profilde açık foto, bakalım başka ne yapacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X