İstemsizce gördüm.
Ben de dışarıda ne zaman bir kapalı kadın görsem yönetimin değişeceğine ve kapanmak zorunda bırakılacağıma inanırdım.
Bazen hala bunu düşünüyorum açıkçası özellikle kkda bazı kadınların yorumlarına denk gelince. Zehra mahvettin beni zehra
Neyse, forumda çok sevdiğim birkaç dost edindim. İçimi döktüm hayatımı fotoğraflarımı adımı paylaştım..
Daha sonra kendisini gördüğümde ise bütün bu düşüncelerim geçti.
Ofişim de kapalıymış meğer. Korkmam gereken o başörtü değil, düşüncelermiş. Açıklar da katlanamayacağın baskın düşüncelere sahip olabilirmiş.
Nişanlının ailesine cahil der geçerim de, bence bu saplantıdan kurtulman gerek..
Bencil demesinin sebebi baska biseydi benim isimi birakmayisim cocuk olunca birakcakmisim.. ama o kizla daha yeni tanistilar sayilir sifr kapali diye nur yuzlu diye bahasediyor ben yalnis ifade etmiste olabilirim ama beni anlayanlarin yurekten anladigini dusunuyorumKayınvalideniz size bencil vs demiş .bunun kapalılıkla ne alakası var .belki siz farkında değilsiniz gerçekten var o huylarınız velev ki o huylar olmasın sizde en son alakalandırılacak şey kapalılık .sevmemiş kayınvalide sizi belli ki ...sevmek zorunda da değil.siz herşeyde böyle takıntılı davranıyorsanız normal hayatınızda bilerek yada bilmeyerek farketmiş de olabilr
Ayy bosver yeni geliniyle mutlu olsun. Tabii olursaEskiden bisey demezdi ama ben manikur yaptiriyorum her ay diye annesi kizmisti oda onun lafina uyup bana ne meraklisin suslenmeye diyip kizmisti hic unutmam beni boyle begenen insan
Bencil demesinin sebebi baska biseydi benim isimi birakmayisim cocuk olunca birakcakmisim.. ama o kizla daha yeni tanistilar sayilir sifr kapali diye nur yuzlu diye bahasediyor ben yalnis ifade etmiste olabilirim ama beni anlayanlarin yurekten anladigini dusunuyorum
O kizla cikmaya basladiginda ben buna faceden yazdim ne cabuk buldun birini diye serzeniste bulundum.. Kiz icin Seytan gozlu dedim kizin gozleri renkli de kiskandim iste ne yapayimgel batılı yapiciiim ben senizeeera deme bana
konu sahibi, sorunlu olan k.valideniz değil eski nişanlınız.. yani güzel yurdumda kaç k.valide hayalindeki kızla evlendiriyor ki oğluşlarını? mesele çocuğun ne kadar karakterli olduğu gerisi hikaye..
Ayyy dimi iste ben burda takildim kaldim aslinda bacim nokta atisinda bulundun... Ben simdi bu piskoloji ile tum erkeklerin ve kayinvalidelerin aslinda kapali kiz hayal ettigini acik kizlardan tiksindiklerini dusunmeye baslayip kendimden sogudumKapalı açık mevzusu değil bu.
Demek ki nişanlın muhafazakarmış ve kapalı biri arıyormuş ama biraz da şerefsizmiş. Seninle devamının olmadığı belliyken bile devam etmiş senle. Sünger çek unut. Bırak.
Bazı erkekler mesela benim eşim kapalı bir kadınla asla evlenmez. Ailesi muhafazakar bir iki tanıştıracak olmuşlar net bir şekilde istemem ben kapalı kadın demiş geçmiş. Biz arkadaş ortamında tanıştık sevgili olduk ve evlendik.
Herkesin hayat tarzına göre kendine yakıştırdığı sevdiği bir tip vardır.
Açık ve bakımlı kadınları tercih eden erkek de çok emin ol
İçinden geleni yaşa erkekler için değil kendin için yaşa.
Ya deme oylekapan ozaman diyesim geldi ..
Sen kesin kapalisinAyrılmanızın nedeni kapalı olmamak değil.Hadi sen öyle sanıyorsun yinede kapalılara sinir olacağına bi zahmet seni iki sene "sevdim"diye kandırıp arkandan atıp tutan sümsük nişanlına sinir ol.Sana faydası olur emin ol.
Bak yine yanıldın :)Sen kesin kapalisin
Ya deme oyleacikim kotuyum kapaninca temizlenicem mi
Ben de dedim cevap hakkım doğdu.Ya birkac kisi de fitne dusunce fitne dusunce demis. Ne alakasi var. Kadin yasadigi bir seyden sonraki bunalimini anlatmis, ayrica cok hakli resmen kapali kadinlarin melek oldugu sanilan bir ulkede yasiyoruz. Ya ben yemedigi nane kalmadiktan sonra durusmaya kapanip gelen kadin gordum, niye? Iste bu algi yuzunden; kapali kadin=tovbe etmis dininde imaninda melek.
Sevdiginiz adami boyle sacmaliklar yuzunden kaybettikten sonra tercih edildiginiz kadina bakar, dusunursunuz. Hepimiz kadiniz bu cok normal. Kadin da kapalilar seytan dememis ya, toplumdaki bu alginin onu uzdugunu anlatmis. Cok da hakli kapali olanlara tuhaf gelmeye bilir ama bu ulkede insanlar sosyal medyada "acik kadin perdesiz evdir" gibi pervasizca seyler paylasiyorlar. Bir yorum yaparken kendinizi o kadinin yerine koyun lutfen.
Kapalilarin kendilerini ustun zarafette varliklar oldugunu zannetdip kapalilaraSen kesin kapalisin
Olabilir ama kapali kizlarin nur yuzlu oldugunu dusunenler kadar yanilmis olamamBak yine yanıldın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?