Kapali kadinlar

gel batılı yapiciiim ben seni zeeera deme bana

konu sahibi, sorunlu olan k.valideniz değil eski nişanlınız.. yani güzel yurdumda kaç k.valide hayalindeki kızla evlendiriyor ki oğluşlarını? mesele çocuğun ne kadar karakterli olduğu gerisi hikaye..

Parayla imanın kimde bulunduğu belli olmaz canım.o kv ve eski eş adayının densizliği olmuş çok açık var düzgün ibadet yapan çok kapalı var kıyafet uyumu derdine düşen sadece saç kapatmakla olmuyor.
sen kendini biliyorsan kimseye kanıtlamak zorunda değilsin.insanların sadece dış görüntüsüne önem veren cahil insanlardan Kurtulmuşsn bence hiç üzülme dua et....

Allah kurtarmış seni sevmeyen bir adamdan, bir kaynanadan ve bi ömür mutsuzluktan. Ohh der önüme bakardım.

Bencil demesinin sebebi baska biseydi benim isimi birakmayisim cocuk olunca birakcakmisim.. ama o kizla daha yeni tanistilar sayilir sifr kapali diye nur yuzlu diye bahasediyor ben yalnis ifade etmiste olabilirim ama beni anlayanlarin yurekten anladigini dusunuyorum

Kapalı açık mevzusu değil bu.
Demek ki nişanlın muhafazakarmış ve kapalı biri arıyormuş ama biraz da şerefsizmiş. Seninle devamının olmadığı belliyken bile devam etmiş senle. Sünger çek unut. Bırak.
Bazı erkekler mesela benim eşim kapalı bir kadınla asla evlenmez. Ailesi muhafazakar bir iki tanıştıracak olmuşlar net bir şekilde istemem ben kapalı kadın demiş geçmiş. Biz arkadaş ortamında tanıştık sevgili olduk ve evlendik.
Herkesin hayat tarzına göre kendine yakıştırdığı sevdiği bir tip vardır.
Açık ve bakımlı kadınları tercih eden erkek de çok emin ol
İçinden geleni yaşa erkekler için değil kendin için yaşa.

Bence senin kapalılarla bir sorunun yok zaten

Sadece olay taze olduğu ve bu konuda yaran bulunduğu için sana hatırlatıyor her seferinde

Eğer uzun sürmezse ve normalleştirirsen bir problem yok

Takıntı haline getirirsen kendine ve etrafındakilere zarar

Aman bosver, her ailenin kendine gore yapisi var. Bizimkiler de kapali gelin istemezler. Bu kimseyi iyi veya kotu yapmaz. Herkes kendisi gibi birini istiyor iste. O kiz kapali diye o nur yuzlu de sen degil misin? Ya da benim ailemin dusundugu gibi her kapali geri kafali olma potansiyeline mi sahip?
Sen sana uygun bir aileye sahip adam bul ve onla evlen. Ha kimse kimseyi yargilamasa keske en guzeli bu ama nerde...

O kizla cikmaya basladiginda ben buna faceden yazdim ne cabuk buldun birini diye serzeniste bulundum.. Kiz icin Seytan gozlu dedim kizin gozleri renkli de kiskandim iste ne yapayim sanki sen cok iyiydin dogru konus o benim esim olucak dedi bambaska biri oldu resmen bana seni asla unutamam diyen cocuk bu ya

Ayyy dimi iste ben burda takildim kaldim aslinda bacim nokta atisinda bulundun... Ben simdi bu piskoloji ile tum erkeklerin ve kayinvalidelerin aslinda kapali kiz hayal ettigini acik kizlardan tiksindiklerini dusunmeye baslayip kendimden sogudum 0

Sen kesin kapalisin

Kaynana olucak insan oglunun hayatini bu kadar basit bi sekilde degistirebiliyorsa,ileride ne kadar cok sorun olurdu.. hic dusundunmu? annesi kapali istiyor diye seni silmis.. Bence kapalilara kinlenip ofkelenecegine bu yonden bak bakalim degerin varmiymis gozlerinde..

Ben de dedim cevap hakkım doğdu.
Fitne düşünce fitne düşünce derim tabi, mesela senin yorumun da bunlardan biri. Çarpık ve kutuplaştıran düşünceler.
Ben konu sahibini anlıyorum (kendini düşürmesini anlamıyorum ama o ayrı konu), yobaz insanlara denk gelmiş şükür ki evlenmemiş unutur gider zaten. Kafasında bazı yanlış düşünceleri takıntı yapmış yanlış düşündüğünün de farkında. Toplum algısı hk üzüntüsünü paylaşmıyor yanlış anlamışsın, kapalı kadınları takıntı yaptığını söylüyor (konu sahibini yargılamıyorum bu yüzden kendisi de farkında çünkü yanlış yaptığının). Kapalı kadın yoldan geçse sinirim bozuluyor diyor. Fitne düşünce değil mi bu?
Sen şimdi dersin ki sosyal medyada açık kadın perdesiz ev diye paylaşımlar yapılıyor, eee sıkmabaşlar bilmemneler diyen teyze de aynı yobazlığı yapıyor? Bunu da konuşalım o zaman?
Ne başörtüsüymüş arkadaş siyasetçisi de toplumu eleştireni de din tüccarı da dinsizlik tüccarı da konuşa konuşa sömüre sömüre bitiremedi.

Öyle bir zihniyetten kurulduğunuz icin şanslısınız.
Bir örtü takani edepli takmayani edepsiz yapmaz.
Yani bu isler kalpte biter,iğrenç zihniyetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…