Kapali kadinlar

Ama ona boyle hissettirdikleri icin boyle dusunur olmus oda hak vermek lazim :)

Hemde ne pis .. Ama ben hala seviom yani eski halini bana oynadigi halini ben manyagim

Sizi acik olarak sevmis, sonrasinda annesinin sözüne gidip baska kizi sevebilmis bir adami nasil seviyorsunuz ? Üstelik bu adam sizi kapali kadinlara karsi önyargili olmaya belki cevrenizdeki kapali esinizi dostunuzu kaybetmeye sevketmisken.

Biraz da kendinizi sevin bence. Kendinizi severseniz o adami sevemezsiniz cunku.

[B .!.:
Ya ben oyle sanmistim halbuki.

Kiskanc bir yapin oldugunu iyice bastira bastira soyle. [/B]
ama kiskandim yalanmi diyeyim.. Ne diyecektim cok yakismisiniz mi diyecektim senin basina gelmedi ya gec dalgani

Yani sizinki biraz da yadsima olmuş, istenmemişsiniz belli ki bunu kabul etmek yerine olayı başka kılıflarda sunmanın bir alemi yok. siz kendinizi yetersiz görüyorsanız ve bunun hıncını da kapalı bayanlardan çıkarıyorsanız sıkıntı sizde demektir. Kapalı bayanı ailesine istemeyen bir sürü kişi de var ne yapayım yani kapalı bir bayan olarak salya sümük ağlayayım mı ben de istenmiyorum diye??Herkesin paşa keyfi bilir siz de sizin düşünsenize uyan bir insan bulursunuz olur biter. Şu genellemelere de nasıl ayar oluyorum anlatamam

Üstün zarafet nedir bu arada
Hemde ne pis .. Ama ben hala seviom yani eski halini bana oynadigi halini ben manyagim
bu Nasıl oluyo ya ben anlamıyorum
Adam sana hayat kazığı atıyor ama sen "omo bon ono holo sovoyorom"diyorsun.
Tatlı kuzenlerin kapalı diye görmek bile istemiyorsun. :)
Deveye diken insana .. gerek diye boşuna demiyorlar.

Yani pskolojini anlayabiliyorum hemen hemen ayni seyleri yasadik diyebilirim. Bazi erkekleri cidden anlamiyorum cok anneci ablaci oluyolar.

Ama ona boyle hissettirdikleri icin boyle dusunur olmus oda hak vermek lazim :)
Ah ah ben memnunmuyum bu durumdan heryerde kapali var kuzenlerimde bile kapali olanlar .. Onceden rahatsz olmazdim ki hatta cok guzelkombin yapiyolar diye hosuma giderdi.. Taa ki piskolojim bozulana kadar

Annem gibi konustun :) ne bilim appLa ben aptal asigim ben malim ah sizin gibi olabilsem ah ah

ama kiskandim yalanmi diyeyim.. Ne diyecektim cok yakismisiniz mi diyecektim senin basina gelmedi ya gec dalgani

Cok yakismissiniz da deme. Ne gerek var takip etmene , konusmana. Basima gelmedi ama gelirse de senin gibi davranmazdim.

Kinama lucky basina gelirse gorursun.

Neyse gidiyorum ben daha latte icicem.

Ah ah ben memnunmuyum bu durumdan heryerde kapali var kuzenlerimde bile kapali olanlar .. Onceden rahatsz olmazdim ki hatta cok guzelkombin yapiyolar diye hosuma giderdi.. Taa ki piskolojim bozulana kadar

Atlatirsin yaa benimde cok hosuma gidiyo hatta gordujce kapanmak icin hevesleniyorum. Ic onemli sonucta yani yasayip gorucez ovdukleri kiz okadar duzgun biri mi acaba bakalimm yani

git psikolojik tedavi gör o zaman
hem psikolojinin bozulduğunu kabul ederek tedaviyi yarılamış bile sayılırsın

Atlatirsin yaa benimde cok hosuma gidiyo hatta gordujce kapanmak icin hevesleniyorum. Ic onemli sonucta yani yasayip gorucez ovdukleri kiz okadar duzgun biri mi acaba bakalimm yani
Etme bulma dunyasi bu ya cok merak ediyorum o nur yuzlu gelini ayaklarini mi opecek hergun bakalim nasil bir gelin cikacak

evleneli 2 yili geçti, cocugum da var ama hala kv benim oglumun tek evlilik kriteri acik bir kizla evlenmekti der. ben kapali hatta imam bir babanin kiziyim. böyle düşündüğünü bilsem evlenmezdim eşimle. sizin ayriliginiz cok iyi olmuş bu konu hep önüne gelecek ve cok canını sikacakti.. Şimdi gördüğüm herkese tavsiye ediyorum ailelerin taassup ölçüsü birbirini çok iyi tutmali. evlilikteki en önemli kültür uyumu din kültürü uyumu.. ben cok zorluk cektim ve hala çekiyorum sen kurtulmussun...

yobaz mı yazık yazık . . .
seninkisi medeniyetmi peki ?
Evet benimki medeniyet.
Ben kendim gibi olmayan insanlara karşı toleranslıyımdır, benim onlardan bir üstünlüğüm olmadığını onların da benden üstünlüğünün olmadığını, benim sahip olduğum özgürlüklere başkalarının da sahip olması gerektiğini düşünürüm. Ben ciddi anlamda dindar bir insanım ama başka dinden ya da dinsiz bir insanın varlığından (bana saygı gösterdiği sürece) rahatsız olmam artı onun da yanımda rahat olmasını isterim.
Bunun tersi yobazlıktır.

valla saçmasın ne yalan söyleyim
profilinde 27 yaşında olduğun görünüyor ama daha küçüksün bence?
Bu bence hakaret ! Sacmayim evet ama Ama neyseki beni hic tanimayan insanlara bu sayfada kendimi anlatmaya calisamayacak kadar da sacmalayacak seviyde degilim sıkınti yok bak takilmana

Bunun kapalılıkla acıklıkla ne alakası var?
Bu kadar ötekilestirmeyin ya.
Sorun sizin acık olmanızla ilgili degil. Bence siz de bunu bal gibi biliyorsunuz. Ama kılıfını bu olarak uydurmussunuz. Pek basarılı olmamıs ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…