- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
seytan gozluyu kiskandigimdan dedim kapali diye demedim be :)
Mısırları getirdim millet şuraya geçeyim ben de
Hanımabla sen bildiğin takıntı yapmışsın ne alaka yahu kapalılar nur yüzlü açıklar azınlık şeytan falan. Korkulur senden ha ne bu fitne fücur düşünceler
Hemde ne pis .. Ama ben hala seviomyani eski halini bana oynadigi halini ben manyagim
ama kiskandim yalanmi diyeyim.. Ne diyecektim cok yakismisiniz mi diyecektim senin basina gelmedi ya gec dalgani[B .!.:Ya ben oyle sanmistim halbuki.
Kiskanc bir yapin oldugunu iyice bastira bastira soyle.[/B]
bu Nasıl oluyo ya ben anlamıyorumHemde ne pis .. Ama ben hala seviomyani eski halini bana oynadigi halini ben manyagim
Ah ah ben memnunmuyum bu durumdan heryerde kapali var kuzenlerimde bile kapali olanlar .. Onceden rahatsz olmazdim ki hatta cok guzelkombin yapiyolar diye hosuma giderdi.. Taa ki piskolojim bozulana kadarAma ona boyle hissettirdikleri icin boyle dusunur olmus oda hak vermek lazim :)
Annem gibi konustun :) ne bilim appLa ben aptal asigim ben malim ah sizin gibi olabilsem ah ahÜstün zarafet nedir bu arada
bu Nasıl oluyo ya ben anlamıyorum
Adam sana hayat kazığı atıyor ama sen "omo bon ono holo sovoyorom"diyorsun.
Tatlı kuzenlerin kapalı diye görmek bile istemiyorsun. :)
Deveye diken insana .. gerek diye boşuna demiyorlar.
ama kiskandim yalanmi diyeyim.. Ne diyecektim cok yakismisiniz mi diyecektim senin basina gelmedi ya gec dalgani
Ah ah ben memnunmuyum bu durumdan heryerde kapali var kuzenlerimde bile kapali olanlar .. Onceden rahatsz olmazdim ki hatta cok guzelkombin yapiyolar diye hosuma giderdi.. Taa ki piskolojim bozulana kadar
Ya ne sacmayim dimi:) cunku hala inanamiyorum ben bunlari bana onun yaptigina..konu sahibesi nişanlısına toz konduramıyor ama kapalı kızlar bıdıbıdı
git psikolojik tedavi gör o zamanAh ah ben memnunmuyum bu durumdan heryerde kapali var kuzenlerimde bile kapali olanlar .. Onceden rahatsz olmazdim ki hatta cok guzelkombin yapiyolar diye hosuma giderdi.. Taa ki piskolojim bozulana kadar
valla saçmasın ne yalan söyleyimYa ne sacmayim dimi:) cunku hala inanamiyorum ben bunlari bana onun yaptigina..
Etme bulma dunyasi bu ya cok merak ediyorum o nur yuzlu gelini ayaklarini mi opecek hergun bakalim nasil bir gelin cikacakAtlatirsin yaa benimde cok hosuma gidiyo hatta gordujce kapanmak icin hevesleniyorum. Ic onemli sonucta yani yasayip gorucez ovdukleri kiz okadar duzgun biri mi acaba bakalimm yani
Evet benimki medeniyet.yobaz mı yazık yazık . . .
seninkisi medeniyetmi peki ?
Bu bence hakaret ! Sacmayim evet ama Ama neyseki beni hic tanimayan insanlara bu sayfada kendimi anlatmaya calisamayacak kadar da sacmalayacak seviyde degilim sıkınti yok bak takilmanavalla saçmasın ne yalan söyleyim
profilinde 27 yaşında olduğun görünüyor ama daha küçüksün bence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?