Kapali kadinlar

Ayyy dimi iste ben burda takildim kaldim aslinda bacim nokta atisinda bulundun... Ben simdi bu piskoloji ile tum erkeklerin ve kayinvalidelerin aslinda kapali kiz hayal ettigini acik kizlardan tiksindiklerini dusunmeye baslayip kendimden sogudum 0
Hiiç alakası yok emin ol.
Benim kendi ailem mesela. Babamın tarafı tipik bir ege ailesidir. Kapalı gelin gelecek olsa rahmetli halam ölürdü herhalde üzüntüsünden. Buradaki muhafazakar ailelerin pek de sevmeyeceği açık saçık bir ailedir.
Anne tarafım da farklı değil. Mesela anne tarafımda da her düğün içkili olur kapalı aile gelse mevlütlü düğün dese ne sorunlar çıkar sen düşün.
Kısacası herkes kendi muhitinde kendi görüşünde kız ister zaten bu çok normal. Senin eski sevgilin pislikmiş senin duygularınla olmayacağını bile bile oynamış. Ama senin açından daha iyi olmuş. Kendine göre birini bulursun işte oh ne güzel.
Biz eşimle mesela bu bayram hiç bir aileye gitmedik oturduk bayram rakısı içtik. Sence bu adam kapalı kadınla mutlu olur muydu? Her erkeği genelleme. Herkes kendi görüşünden birini istiyor işte.
Unut ve önüne bak. Kendine göre biri gelir nasılsa hayatına.

eski kayınvalide bi alem
eski anasının ağzına bakan uydum akıllı nişanlı ayrı bi alem
sen böyle bi genelleme yaparak bütün kapalı kızlar üzerinden onlar öylede biz böylemiyiz deyip vikvik yaptığın için apayrı bi alemsin.
sonuç olarak hepiniz başka dünyaların insanlarısınız kardeş.

Vay arkadaş ya. Kapalı açık kısmına değinmeyeceğim de hemcinslerimin su kadın düşmanı yaklaşımından nefret ediyorum. Kocası aldatır "vay irispi kocami ayartti" , nişanlısı serefsizdir "vay kapalı kız vik vik". Yahu erkeğe toz kondurmamak için illa kendi cinsinize yuklenip rahatlayacaksaniz, he o kız kapalı olduğu için acı çekıyorsunuz. Puu o kıza. Nisanliniz mukemmel oysa ki.

Var olsun pipililer.

yobaz mı yazık yazık . . .
seninkisi medeniyetmi peki ?

Hayir hayir kapali gelin aldi diye uzulecek bi ailedeyide istemem yani anlatamadim konu tamamen kapaninca o kiza hanim hanim gozuyle bakilmasindan rahatiz oldum ben.. Yoksa tabiki hem kapali hem hanim hanim tabirine uyan kizlarimizda var onlara lafim yok ben genelleme yapilmasina sinir oluyorum

Kapalilarin kendilerini ustun zarafette varliklar oldugunu zannetdip kapalilara

Olabilir ama kapali kizlarin nur yuzlu oldugunu dusunenler kadar yanilmis olamam
Hala ordasın yani :) Neden kabul edemiyorsun.O kadın ne derse desin sana bişey yapamazdı nişanlın seni sevseydi.Konu açık kapalı meselesi değil.

Sen kesin kapalisin

Ben kapali degilim cevap verebilir miyim ortmenim.

Su 8 sayfada sunu farkettim, senin dusunce tarzin cok cocukca. Seytan gozlu filan bunlar nasil dusunceler.

Anlasilan kapali olmamak sorun degilmis biraz dusunce tarzini degistirmeye calis. Yapamiyorsan da destek al.

Dipsiz Not: Dunyada terkedilen ilk kadin sen degilsin. Buna degisik anlamlar yukleme. Kimi evleniyor 20 sene sonra aldatiliyor , bosaniyor. Kimi 8 senesini sevgili olarak gecirdikten sonra ayriliyor.

Böyle bir aileden kurtulmuşsun işte şekerim. Ah etmeleri filan bırak, bayram et bence. Onlarla hayat cehennem olurdu, eski nişanlın da dahil.

seytan gozluyu kiskandigimdan dedim kapali diye demedim be :)

"Sen" degil "siz". Yazdiklarimi fitne olarak düsünmeniz tamamen sizin fitneye meyilinizdir, cünkü yazdiklarimda bir fitnelik yok. İyi aksamlar size.

çok doğru noktaya parmak basmışssınz şöyleki belkide kapalı olup olmadıgı ıcın deil düşünce yapısından kaynaklı bir sorun vardır ayrılış nedeninde ,karşı tarafın .bnuda bir değerlendirin sayın konu sahibesi kelebeka hanm .

"Sen" degil "siz". Yazdiklarimi fitne olarak düsünmeniz tamamen sizin fitneye meyilinizdir, cünkü yazdiklarimda bir fitnelik yok. İyi aksamlar size.
Siz birbiriniz ile mi tartisiyorsunuz bana mi yaziyorsunuz ben anlayamadim sayfada yeniyim de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…