Hiiç alakası yok emin ol.Ayyy dimi iste ben burda takildim kaldim aslinda bacim nokta atisinda bulundun... Ben simdi bu piskoloji ile tum erkeklerin ve kayinvalidelerin aslinda kapali kiz hayal ettigini acik kizlardan tiksindiklerini dusunmeye baslayip kendimden sogudum0
Evet ben artik tahamul edemiyorum kiyaslanmayaÖyle bir zihniyetten kurulduğunuz icin şanslısınız.
Bir örtü takani edepli takmayani edepsiz yapmaz.
Yani bu isler kalpte biter,iğrenç zihniyetler.
Ben de dedim cevap hakkım doğdu.
Fitne düşünce fitne düşünce derim tabi, mesela senin yorumun da bunlardan biri. Çarpık ve kutuplaştıran düşünceler.
Ben konu sahibini anlıyorum (kendini düşürmesini anlamıyorum ama o ayrı konu), yobaz insanlara denk gelmiş şükür ki evlenmemiş unutur gider zaten. Kafasında bazı yanlış düşünceleri takıntı yapmış yanlış düşündüğünün de farkında. Toplum algısı hk üzüntüsünü paylaşmıyor yanlış anlamışsın, kapalı kadınları takıntı yaptığını söylüyor (konu sahibini yargılamıyorum bu yüzden kendisi de farkında çünkü yanlış yaptığının). Kapalı kadın yoldan geçse sinirim bozuluyor diyor. Fitne düşünce değil mi bu?
Sen şimdi dersin ki sosyal medyada açık kadın perdesiz ev diye paylaşımlar yapılıyor, eee sıkmabaşlar bilmemneler diyen teyze de aynı yobazlığı yapıyor? Bunu da konuşalım o zaman?
Ne başörtüsüymüş arkadaş siyasetçisi de toplumu eleştireni de din tüccarı da dinsizlik tüccarı da konuşa konuşa sömüre sömüre bitiremedi.
Hayir hayir kapali gelin aldi diye uzulecek bi ailedeyide istemem yani anlatamadim konu tamamen kapaninca o kiza hanim hanim gozuyle bakilmasindan rahatiz oldum ben.. Yoksa tabiki hem kapali hem hanim hanim tabirine uyan kizlarimizda var onlara lafim yok ben genelleme yapilmasina sinir oluyorumHiiç alakası yok emin ol.
Benim kendi ailem mesela. Babamın tarafı tipik bir ege ailesidir. Kapalı gelin gelecek olsa rahmetli halam ölürdü herhalde üzüntüsünden. Buradaki muhafazakar ailelerin pek de sevmeyeceği açık saçık bir ailedir.
Anne tarafım da farklı değil. Mesela anne tarafımda da her düğün içkili olur kapalı aile gelse mevlütlü düğün dese ne sorunlar çıkar sen düşün.
Kısacası herkes kendi muhitinde kendi görüşünde kız ister zaten bu çok normal. Senin eski sevgilin pislikmiş senin duygularınla olmayacağını bile bile oynamış. Ama senin açından daha iyi olmuş. Kendine göre birini bulursun işte oh ne güzel.
Biz eşimle mesela bu bayram hiç bir aileye gitmedik oturduk bayram rakısı içtik. Sence bu adam kapalı kadınla mutlu olur muydu? Her erkeği genelleme. Herkes kendi görüşünden birini istiyor işte.
Unut ve önüne bak. Kendine göre biri gelir nasılsa hayatına.
Hala ordasın yani :) Neden kabul edemiyorsun.O kadın ne derse desin sana bişey yapamazdı nişanlın seni sevseydi.Konu açık kapalı meselesi değil.Kapalilarin kendilerini ustun zarafette varliklar oldugunu zannetdip kapalilara
Olabilir ama kapali kizlarin nur yuzlu oldugunu dusunenler kadar yanilmis olamam
Kapanmak yobazliktir diye bir dusuncem yooook oda ne ya konuyu baska yerlere cekmeyin ..yobaz mı yazık yazık . . .
seninkisi medeniyetmi peki ?
Sen kesin kapalisin
Hemde ne pis .. Ama ben hala seviomNişanlın pisligin teki çıkmış Rıza baba.
Kapanmak yobazliktir diye bir dusuncem yooook oda ne ya konuyu baska yerlere cekmeyin ..
seytan gozluyu kiskandigimdan dedim kapali diye demedim be :)Ben kapali degilim cevap verebilir miyim ortmenim.
Su 8 sayfada sunu farkettim, senin dusunce tarzin cok cocukca. Seytan gozlu filan bunlar nasil dusunceler.
Anlasilan kapali olmamak sorun degilmis biraz dusunce tarzini degistirmeye calis. Yapamiyorsan da destek al.
Dipsiz Not: Dunyada terkedilen ilk kadin sen degilsin. Buna degisik anlamlar yukleme. Kimi evleniyor 20 sene sonra aldatiliyor , bosaniyor. Kimi 8 senesini sevgili olarak gecirdikten sonra ayriliyor.
Ben de dedim cevap hakkım doğdu.
Fitne düşünce fitne düşünce derim tabi, mesela senin yorumun da bunlardan biri. Çarpık ve kutuplaştıran düşünceler.
Ben konu sahibini anlıyorum (kendini düşürmesini anlamıyorum ama o ayrı konu), yobaz insanlara denk gelmiş şükür ki evlenmemiş unutur gider zaten. Kafasında bazı yanlış düşünceleri takıntı yapmış yanlış düşündüğünün de farkında. Toplum algısı hk üzüntüsünü paylaşmıyor yanlış anlamışsın, kapalı kadınları takıntı yaptığını söylüyor (konu sahibini yargılamıyorum bu yüzden kendisi de farkında çünkü yanlış yaptığının). Kapalı kadın yoldan geçse sinirim bozuluyor diyor. Fitne düşünce değil mi bu?
Sen şimdi dersin ki sosyal medyada açık kadın perdesiz ev diye paylaşımlar yapılıyor, eee sıkmabaşlar bilmemneler diyen teyze de aynı yobazlığı yapıyor? Bunu da konuşalım o zaman?
Ne başörtüsüymüş arkadaş siyasetçisi de toplumu eleştireni de din tüccarı da dinsizlik tüccarı da konuşa konuşa sömüre sömüre bitiremedi.
Ben kapali degilim cevap verebilir miyim ortmenim.
Su 8 sayfada sunu farkettim, senin dusunce tarzin cok cocukca. Seytan gozlu filan bunlar nasil dusunceler.
Anlasilan kapali olmamak sorun degilmis biraz dusunce tarzini degistirmeye calis. Yapamiyorsan da destek al.
Dipsiz Not: Dunyada terkedilen ilk kadin sen degilsin. Buna degisik anlamlar yukleme. Kimi evleniyor 20 sene sonra aldatiliyor , bosaniyor. Kimi 8 senesini sevgili olarak gecirdikten sonra ayriliyor.
Siz birbiriniz ile mi tartisiyorsunuz bana mi yaziyorsunuz ben anlayamadim sayfada yeniyim de :)"Sen" degil "siz". Yazdiklarimi fitne olarak düsünmeniz tamamen sizin fitneye meyilinizdir, cünkü yazdiklarimda bir fitnelik yok. İyi aksamlar size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?