Kapalıçarşı Atv

meldam

Kaderimin Efendisiyim
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2007
14.906
22
208
42
Diğer
Cemal, Mahmut ve Arda isimli feleğin çemberinden geçmiş üç arkadaşı anlatıyor... Daha iyi bir hayat için mucize beklerken, yankesici küçük kız Zeze ile yolları kesişir. Cemal, tül gibi ince parmakları olan Zeze sayesinde, santimetrekaresinde 36x36 ilmek bulunan bir elişi halı dokunabileceğini düşünür. Cemal, Zeze'ye halı dokumayı öğretirken Diyar'la yolları kesişir ve ona âşık olur
OYUNCULAR
NEJAT İŞLER
ERKAN CAN
OLGUN ŞİMŞEK

Son düzenleyen: Moderatör:
nejat işleri sevmiyorum nedense.onun bulunduğu yapımları izlemek de bana zevk vermiyo..

nejat işleri sevmiyorum nedense.onun bulunduğu yapımları izlemek de bana zevk vermiyo..

bende tam tersi beğeniyorum oyunculuğunu gülbeyaz dizisinde muhteşemdi aliye ve bıçak sırtında da güzeldi rolünün hakkını veriyor

evet baya soğuk...bir dizinin konusu kadar oyuncuları da önemlidir...o diziyi biri eksik olsa izleyemem ben..

kapalı çarşı bayan oyuncu DUDAKTAN KALBEDEN TANIDIĞIMIZ aslı tandoğan
dizi 28 eylülde atvde

merveee sana tamamen katiliyorum bende hic begenmiyorum..:1closedeyes:

bu dizi icin su anda gün saymaktayim...gamyoncuiremsu
cünkü feci bir halde Olgun Simsek hayraniyim...:asigim:ŞenizŞeniz
onun gibi altin portakal almis, ister psikopat, ister komedi, ister acikli rollerin altindan
cok güzel kalkan bir oyuncu..buyrunnnnnnnnn
benim hayranligim ise onun o müthis gülümseyisle basladi.. harika bir gülüsü var,:1rolleyes:
daha sonrada mimikleri, bakisi, ses tonu herseyinine hayranlik duydum..
harika yaa... asigim ulen :asigim:
en son oynadigi dizi beyaz gelincikti ve orada psikopat kudreti canlandiriyordu..
cok mutluyum onun yeniden gördügüm icin..:teytey::dance:

Ben Nejat Isler'i begeniyorum, özel hayatı falan beni ilgilendirmez isini güzel yapıyorsa gerisi umrumda degil. Ki isinide iyi yapıyor, Gülbeyaz, Aliye ve Bıcak Sırtında rolünün hakkını cok iyi vermisti özellikle Gülbeyaz ve Aliye'de. a.s
Aslı Tandogan'da Dudaktan Kalbe'de cok iyiydi, güzel bir ikili olabilirler, yolu acık olsun dizinin.
28.09. Pazartesi baslıyormus galiba, muhtemelen Elveda Rumeliden sonra oynar. Bu durumda fazlada rakibi olmaz. Hadi hayırlısı. kaydirigubbakcemile3

Az önceki yorumumda rakibi yok demistim ama duyduguma göre Ezel'de 28.9. Pazartesi baslıyormus. a.s

merakla bekliyorum iyi oyncular var

akşam rasgele izledim...beğendim aslında..nejat rolünün hakkını veren bi oyuncu..olgun ise tam bir karakter oyuncusu...tandoğan hakkında yorum yapmıycam çünkü karar verebilmiş değilim...dizinin sonunda halı hocası evden kaçıp istanbula hareket eden arabada buldu kendini..yani halı hocası arayan kişilerin arabasında...cesarete bakın dimi...nası gider bilmem ama oyuncular iyi :uhm:

nejat işlerden nefret etmeme rağmen bu dizide hoşuma gitti :) olgun şimşek'e laf yok zaten.... aslıyı da severim...dizinin bi yerinde kenannn diye bağırcak sandım...aynı lamia ya benzemiş :) veeee mert fıratta çokk tatlı olmuş yaaa...en çok onu beğendim :) yanlız selen seyven şimdilik sönük karekterde,ilerleyen günlerde ne olur bilemem...

diziyi bende beğendim.küçük oyuncuda çok şekerzemuszemus

Aslı Tandoğan ıda , Nejat İşler i de çok itici buluyorum.O kızı nedense Dudaktan Kalbe dizisinde de hiç sevmemiştim. O yüzden diziyi de oyuncularını da konusunuda hiç tutmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…