Kapalıçarşı Atv

bu dizi de çok güzel;neden ezel'le aynı güne koyuyorlar!!ben ikisinide izlemek istiyorum

Aslı gerçekten çok hoş kız onun için izlenir gece tekrar yayını yapıyo atv hep o zamanlarda izliyorum ben akşam Ezeli izliyorum

bencede aynı saate koyarak kötü yapıyolar ikisinide izlemek istiyoruz ama olmuyo arada kalıyoruz bir yol bulmaları lazım

Kapalicar$i yi bende cok begendim.Eger Atv buna da yazik etmezse hep izliycem.
Olgun $im$ek gercekten süper bir oyuncu.Ikinci bölümde ünlü ucan tekmesi sözü gecti.Cok hosuma gitti.

bende çok beğeniyorum bu diziyi hem eğlenceli hemde düşündürücü normalde baş roldeki kızı pek beğenmiyordum ama burda sevdim..ezeli bunun yüzünden seyretmiyorum ben.çünkü ezelin şimdiden sonunun nasıl biteceği belli oluyor...çok düşünen bulur.....

:hooray::sm_confused:

akşam aslı dedi ya ben nişanlıyım acaba kimi diycek diye bekliyorum acaba ardamı diycek cemalmi derken cemal yakında evleniyoruz dedi herkes şok geçirdi helede mustafa

ben bu diziyi çook çook çook seviyorum
1. nedeni nejat işlerin olması:asigim::asigim: 2. nedeni çok deyişik bir konusu olması 3. nedeni ise oyuncu kadrosunun çok iyi oluşu.
sadece ismini bilmiyorum ama namı diyar lamiya yı sevmiyorum o kadının başrol oyuncusu oluşuna hala hayret ediyorum o ayrı..
dizinin konusu gerçektende ilk önce çok farklı heldi bana düşünücek olursak hiç böyle bir senaryo görmedim en azından krişe şeyler yok.
tabi ne olursa olsun o dizinin içinde nejat işler varsa zaten benim için çok güzeldir :kedi::kedi:

aslı tandoğan çok soğuk bi tip banada itici geliyor nedense,diğer oyuncuları ise özelliklede olgun şimşeki çok başarılı buluyorum,cemal valla kız öyle deyince balıklama atladı resmen zaten kızda gözü var haftaya istemeye falan gidiyolar,diyarın diğer nişanlısı çıldırdı artık ne yapacak kim bilir

dün akşam çok güzeldi ya cemalle istemeye gidecekken çalıntı halı satın aldığı için salak içeri atıldılar bizimki bekliyor istemeye gelecekler diye zavallım ya kesin babası kıyametleri koparacak yeni bölümde zaten hemen evlenmeleri imkansız iş nasıl uzayacak dizi nasıl seyredilecek bakalım yinede güzel konusu ayrıca küçüğk kızı eşimle çok seviyoruz çok masum bir rol yeteneği var ya kızıllım benim...alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

bende çok beğeniyorum bu diziyi...
nejat işleri sevmesemde ... adam işini güzel yapıyor...yetenekli çocuk yani kaydirigubbakcemile3... gelecek vaadediyor..zemuszemuskaydirigubbakcemile3

bu bölüm süperdi ya şu diyarın eski nişanlısına sinir oluyorum ya ne uyuz bir adam rüyamda görsem korkarım vallahi ya ne kadar iğrençç bişey karakteri tipi tam uyumlu yanikaydirigubbakcemile3 bakalım kesin sucuk dükkanını diyarın yüzünden açtı diyarın kardeşide ardaya aşık zavallım ya bilmiyoki arda çapkının alası bizim salak 10 bini kaptırdı meleğim meleğim diye diye göz göre göre akannehir yaa erkekler kandırmak bu kadar kolay işte yeterki biraz kadınlarda şeytanlık olsun yazık valla gitti paralarr:mymeka:

diyarın nişanlısı kapalıçarşıya sucukçu açıyo:)bu nasıl bi mantıktır adam resmen zorla benim olacaksın cinsinden adam böylesiyle evlensen kapının önüne bile çıkartmaz heralde

arkadaşlar dün ne oldu izleyemedim hapise atmışlardı çıktılarmı ne oldu diyar ne yaptı ögrenince bi anlatırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…