Kapalıçarşı Atv

değişik bir dizi olacak gibi ben mücadeleli hayatın içinden aşklı meşkli dizileri severim ilk bölümü hoşuma gitti hayat mucadelesi falan çokta bunaltmadan olursa tutar zaten insanlar geçim derdinde iç daraltıcı dizilerdende bunalıyorum o yüzden bari sanal alemde yalancı baharda olsa güzel şeyler olsun başta mucadeleli olsun ama sonu mutluluk olsun hep dram daral geliyor zaplıyoruz sonra

Nejat Isler yine rolünün hakkını vermis, Aslı Tandogan ile güzel uyum saglayabilirler.
Ilk bölüm benimde hosuma gitti, bakalım ilerki bölümler nasıl olacak.
Bu arada Nejat Isler ve Olgun Simsek'i yanyana görmek ne büyük bi sans. a.s

nejat işler hayranıyım.
iyi veya kötü karakter farketmiyor. rolünün hakkını veriyor.
yurt içi yurt dışı ödülleri olan iyi bir oyuncu bence
erkan can, olgun şimşekte çok iyi oyuncular

dizi kısmına gelince pek fazla dizi izlemiyorum
ilk bölüme baktım. çok can alıcı bir konusu yok gibi geldi.
bakalım izleyip göreceğiz

Son düzenleme:
nejat işler'i ben de hiç sevmem ama oyunculuğuna diyecek yok...
ve diziye gelince hafta sonunda yayınlandığı zaman seyrettik çok beğendik...
bence bu sezonun iyi yapıtlarından biri de bu dizi ... önyargısızca seyredin beğeneceksiniz....konu ve anlatım değişik...oyuncuların performansının sözünü bile etmiyorum harikalar çünkü

erkan can 'ın oynadığı bu dizi inşalah yarım kalmaz
zira düğün şarkıcısını çok beğenirdim ama malesef yarım bıraktılar...

kizlar nejat isler hakkinda yorum yapilmis bende söylemeden edemeyecegim, aranizda Barda´yi izliyenler vardir kesinlikle, ordaki performansi zaten harikaydi... o günden beri begenirim oyunculugunu, ve aliye dizisini hala unutmadim bende....

Az önceki yorumumda rakibi yok demistim ama duyduguma göre Ezel'de 28.9. Pazartesi baslıyormus. a.s

ezel saat 7de baslamiyor mu? kapalicarsida saat 9da basliyor denk gelmiyorlar yani, iyiki de ikisininde ilk bölümleri hosuma gitti

hevincim haklisin ezelin yaklasik bir saat özetini verdikten sonra saatler uymadi....

insallah bundan sonra ezelin özetini cok fazla vermezlerde kapali carsiyi kacirmayiz

Simdi gördüm fragmanı, Ezel ile aynı saate oynucak bundan sonra yani 20:00, resmen intihar. Yazık olacak bu diziyede lmaz:

Simdi gördüm fragmanı, Ezel ile aynı saate oynucak bundan sonra yani 20:00, resmen intihar. Yazık olacak bu diziyede lmaz:

atv den ne beklenir ki başka...ezel alır götürür pzartesiyi..kapalıçarşının karşısında şansı yok....

atv den ne beklenir ki başka...ezel alır götürür pzartesiyi..kapalıçarşının karşısında şansı yok....

Atv saldır kacırmayalım misali onca diziyi aldı hepsi elinde patladı,
onca emege yazık oluyor, dizi atvde izlenirmis pehh dizi atvde katledilir desek yeri. lmaz:

Atv saldır kacırmayalım misali onca diziyi aldı hepsi elinde patladı,
onca emege yazık oluyor, dizi atvde izlenirmis pehh dizi atvde katledilir desek yeri. lmaz:

keisnlikle bu kaçıncı oldu yaa...ha bire yer değiştiriyor...korkarım ki elveda rumeliye de yazık etcek

kızlar hatırlatmış olayım atw en çok reytink alan dizilerin kanalı güzel yapımcılarla çalısıyor we kanal d haftalık olarak reytinklere bakarsanız anlarsınız en uzun soluklu dizilerde atw we kanal d nin dizileri ayrıca kapalı çarsı çok güzel bi yapım dizinin içinde hersey var aşk komedi bana çok güzel geldı bu dızı belkıde aslı tandoğanı yakınen tanıdıgım için bılmıyorum ama ben herhafta izlemeye devam edecegım kı bilıyorum bütün aslı fanatıklerıde izleyecek inşallah dudaktan kalbeden daha fazla reytingi olacak gerci dudaktan kalbe reytinkleri baya zorlayan bi diziydi yüksekti reytinkleri inşsllah bu dizi dahada geçecek ee dizide aslı olunca sırf gözlerinin güzelliği icin seyrediliyo dizi bide yanında olunca insan gözlerını hiç alamıyo onun yüzünden :):) gerçekten çok güzel bi kız

Son düzenleme:
anca ezelin özetini yine yaklasik bir saat verirlerse kapalicarsinin basini izliye biliriz....

Öyle olacaktır bencede, gecen haftada yaklasık bir saat özet verdiler Ezel'de.
Bu arada yarın tekrarı var 13:30'da a.s

bencedgüzel bi dizi tekrarından izledim dilerim atv,e buna yazık etmez

ay ben çok seviyorum umarım ezel nedeniyle reyting kurbanı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…