Biz de kapalı biriyle mi görülmek istemeyelim o zaman bu toplumu ayırıp bölmez mi önyargıyı artırmaz mı ve böyle kişiler açık kapalı olsun bana gerçekten samimi gelmiyorlar isterlerse 50 üniversite bitirmiş olsınlar biri biririnin mini eteğinde biri birirnin başörtüsünde takılı kalmış kişiler gerçekten şu çağda fazla iticiler
Merhaba benim yaklaşık beş aydır konuştuğum biri vardı niyeti tamamen evlilikti işi gücü var yasida gelmiş hemen evlenmek istiyordu istiyordu konuştuk buluştuk her şey oiyi güzel bi de ailesi din da baya bu da bes vakit namaz kılıyordu ben acik bi kızım baya bi. Aşırı derecede kiskancligida...
Herkese merhaba bu konuyu buraya açmak ne kadar doğru bilemedim ama aklıma aniden gelen başımdan geçmiş bir olayı sizlere sormak isterim o zamanlar niye sormadım birilerine niye açıklayamadım gibi bir düşünce oldu ben de . Bundan 3 yıl önce öğrenci evinde üç arkadaş kalıyorduk içlerinde o zaman...
Merhaba bu soru ne kadar dogru bilmiyorum ama basliktanda anlasildigii gibi. Hayatinizda iki erkek var ya da soyle soyliyim evlenmeye adim atmak icin birini secmek zorundasiniz . Ama bu iki erkek birbirine cok zit nasilmi . Biri dininde bagli hemde fazlasiylaa takvali yasamak bile istyo cok...
www.kadinlarkulubu.com
Rica ediyorum ucu dine değen konular açmayınız yasaktır.
Konu dini değil diyebilirsiniz diye yazıyorum baş örtüsü dini bir semboldür.